How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

birlikte bekleyelim :)

Canım bugün yapmadım ama dünkü kuruyunca o çizgi biraz daha belirgin olmuş ama resimde yine belli olmuyo bende heycanlıyım meraktan da Çatlıyorum :-)
Hadi inşallah bebeğim ya vala benim içime de ocak ayında kalicam gibi bir his var ya canim ben sana bişey danisanilir myim?

Şimdi bende koyu beyaz akinti ve sürekli kasik agrisi ve batması vardı ben her ay hamilelik belirtisi sanıyordum ama 6 gun once falan doktora çıktım doktor iltihap o,abilir dedi bana iki tane fitil iki tane iğne birde içinde 14 adet olan antibiyotik verdi başka hiçbir sıkıntım yok hormonlar rahim yumurtaliklar tertemiz hiçbir engelin yok bu ay ve yaz bidahaki ay mutlaka gebe kalacaksın dedi ama şimdi ben korunmuyorum su kullandığım antibiyotik bebek oluşursa rger zarar vermez mi ona ya kafama çok takildi

Şimdi bende koyu beyaz akinti ve sürekli kasik agrisi ve batması vardı ben her ay hamilelik belirtisi sanıyordum ama 6 gun once falan doktora çıktım doktor iltihap o,abilir dedi bana iki tane fitil iki tane iğne birde içinde 14 adet olan antibiyotik verdi başka hiçbir sıkıntım yok hormonlar rahim yumurtaliklar tertemiz hiçbir engelin yok bu ay ve yaz bidahaki ay mutlaka gebe kalacaksın dedi ama şimdi ben korunmuyorum su kullandığım antibiyotik bebek oluşursa rger zarar vermez mi ona ya kafama çok takildi
Canım muhtemelen doktor ona göre bi antibiyotik vermiştir çünkü biliyorsun ki hamilelerde hamilelik dönemlerinde bazı antibiyotikleri kullanabiliyorlar onun dışında uzmanlar diyor ki ilk ay kullandığınız ilaçlar bebeği etkilemez ama bizler yine de çekiniyoruz annelik içgüdüsüyle :)

kızlar by benim testim değil ama benim testimin çizgiside bu şekilde göstereyim bi size dedim

Eklentiler

• 20151114_102429.jpg
    20151114_102429.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 109
Jindaccim bebismi geliyor hayırlı olsun canım kandan baktir ana kadar duygularına hakim ol bizede sonucu bildir
canım daha belli diil yaa yukardaki test gibi benim testimmmm heycan yapmak istemiyorummmm ama var gbi sankiii :KK17:
testi ancak pazartesi yapabilirim çnkü evim hastanelere çok uzaaak :( bakalım o zamana kadar kırmızılar gelmzse tabi yarın bi daha idrar testi yapmayı düşünüyorum

İnsalh vardır tatlımya ssimdilik kendini kontrol et silik çizgi pzartesiye kadar netlesir güzel haberlerini alalım insalh

canım daha belli diil yaa yukardaki test gibi benim testimmmm heycan yapmak istemiyorummmm ama var gbi sankiii :KK17:
testi ancak pazartesi yapabilirim çnkü evim hastanelere çok uzaaak :KK43: bakalım o zamana kadar kırmızılar gelmzse tabi yarın bi daha idrar testi yapmayı düşünüyorum
Canim sen kurtaj olmustun sanırım kurtaj sonrasi adetini ne zaman gördün sen

Jindaccim buda benim testim canım 6 gün önce böyleydibirdahada yyapmadim kan verdim canım

Eklentiler

• IMG_20151109_143629.jpg
    IMG_20151109_143629.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 109
Canim sen kurtaj olmustun sanırım kurtaj sonrasi adetini ne zaman gördün sen
Daha adet görmedim canım korunmadim ben hiç doktor gerek yok dedı 16 sında kurtaj oldum 30 unda yumurtlamam oldu normal şartlarda da dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bakalım kısmet zaten 1 haftadır epeyce belirti yaşadım hala da yaşıyorum yalancı değilse

Back