- 11 Nisan 2016
- 41
- 15
- 3
- Konu Sahibi AyricaChasa
-
Canın sağolsun! Benimde canım cok fazla şey yemek istiyor.Dayanamayip koooocaaaaaaa dilim çikolatali pasta yedim
Benim yemekle problemim yok az yedigim halde doyuyorum ekmek hic yemedim 2 aydir ama benim tek sorunum tatliKilo verme sürecimde akşam yemekleri benim tehlikeli öğünüm. Bir kaç gün acıkacağız ama kilo da vermemiz gerek e o halde ne yapıyoruz? Sabrediyoruz kızlar! Acıktığınızda siz de benim gibi su için. İmrendiginiz kadınların vücudunu aklınıza getirin. Her şeyin bir bedeli var. Bizim de zayıflamak için biraz ödün vermemiz gerek. Önce midemiz küçülecek sonra yediklerimizle doymaya başlayacağız; 1 hafta kadar sabretmek gerek. Benim az da yesem doymam için 1 hafta geçmesi gerekiyor. Ya sizin?
N nurayyy84 canım hoşgeldin aramıza... Kac kilo olduğumuz önemli değil yeterki istekli olalım. Her şey düzelir. Ben eminim birlikte kilolarimizdan kurtulacağız.kızlar keşke bende sizin kilonuzda olabilsem.1,65 boyum var ve 86 kiloyum.benide aranıza alırsanız sizinle 15 kilo vermek isterim.aslında wp grubuda kurabiliriz ne dersiniz.
Hoşgeldin D Doga81 ay süper gittikçe çoğalıyoruz.vallahi ben de bebek düşünüyorum ama hamilelikten önce de kilo vermek istiyorum. Hayırlısı! Destek olalım bir birimize. En büyük sıkıntım ne yiyeceğime karar verememek oluyor. Derken zaman geçiyor ve öğün atlıyorum. en azından burda yediklerimizi paylaşırsak bir birimiz için de seçenek menüler yaratmış oluruz.
Kahvaltımı yazayım ben de:
➡2 dilim tost ekmeğinin arasına 1 dilim karper peynir (yaprak karperlerden) koydum ve 2 dilimde salam koyup tost yaptım.
Aslında markete gittim biraz yeşillik alayım diye ama taze hiç bir şey yoktu manav reyonunda. O yüzden tost ile sabah kahvaltımı kapattım.
Aman canım çok takma kafana! Zamanla şekeri de bırakırsın ya da azaltırsın. Yeterki iste.Günaydın,
Dünkü menümü yazayım istedim.
Sabahı zaten yazmıştım.
Öğlen balık ve salata, akşam 1 kase nesfit ve 1 avuç kadar kuruyemiş. bu sabah biraz kuruyemiş, 1 kupa filtre kahve ama maalesef kahveyi şekersiz içemiyorum2 adet şeker koydum. giderek azaltmayı hedefliyorum.
bir de buraya üye oldum ama seni nasıl takip edeceğimi bilemedim :)Arkadaşlar diyetarkadaşım sitesini de aktif kullanmaya başladım bugün. Ben yediklerimi ve yaptığım aktiviteleri burada paylaştığım gibi o site üzerinden de kayda alacağım. Dileyen ordan da beni takip edebilir. Üye ismim
ayricachasa direk linkte burada: http://www.diyetarkadasim.com/?sayfa=profil&id=63865&tarih=2016-04-11
L labfaresi hoş geldinnnn:) sitede benim kullanıcı adımı yazıyorsun ordan o gün ne yemişim görünüyor:) sen de yediklerini ara butonundan arat ve neyden ne kadar yesiysen ekle kalorisini direk kendi hesaplıyor... Olmazsa bir daha bakarız:)bir de buraya üye oldum ama seni nasıl takip edeceğimi bilemedim :)
I IRMAKK70 hoşgeldin. Bize katılmandan ötürü cok mutlu oldum. Hiç motivasyonunu kaydetme. Birlikte halledeceğiz bu kiloları. Kilo da neymiş canım Allah sağlık mutluluk huzur versin yeterki. Gerisini biz hallederiz. :)Merhaba arkadaslar. Ben baska bir diyet gunlugunu takipteyim normalde. 1 hazirana kadar surecek. Amacim o zamana kadar 60 kiloya inmek. Ama elimde olmayan sebeplerden dolayi 2 haftadir diyete ara verdim. Ister istemez motivasyonum dustu. Ben de size katilabilir miyim. Benim icinde yeni bir soluk olur. Su an 67.8 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum.
Merhaba. 60 kilo iken hamilelik ve emzirme derken yaklaşık 80 kiloya ulaştım ve artık birşeyler yapmanın zamanı geldi. Desteğinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?