Birlikte 15 kilo verelim

Mevcut kilonuzdan memnun musunuz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 25 100,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .

AyricaChasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
41
15
3
Merhaba,

Kadınlar Kulübü'nde yeniyim. Burada insanların birbirini nasil motive ettiğini, günlük hayatı nasıl paylaştıklarını uzun süredir gözlemliyorum. Ben de artık aktif bir üye olmak, aranıza katılmak istedim.

Yaklaşık 1 yıldır evliyim. 28 yaşındayım. Eskiden kilo nedir bilmezken hopidi gırtlak götürdüm börekleri tatlıları... Gel zaman git zaman, kıyafetlerim artık olmuyor.... Aynaya her baktığım da rahatsız oluyorum. Her alışverişe gittiğimde kabinlerde fenalık geçiriyorum. TV de mükemmel vucutlu kadınlara imreniyorum.

En sonunda karar verdim: "Bu kiloları kesinlikle istemiyorum!" Böyle hayallerimdeki vücuda kavuşmak için 15 kilo vermem gerek. Bunu birden şok diyetlerle falan değil de adım adım versem süper olacak. Çünkü inanın bana diyetlerden ve spor yapmaktan nefret ediyorum. Üstelik yemek yemeği de çok seviyorum. Ama spor yapmadan , boğazımdan geçenleri kontrol etmeden olmayacak bu iş!

Bugünden itibaren 15 kilomu vermek için, Kadınlar Kulübü'nde günlük tutmaya karar verdim. Desteklerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Hadi gelin fazla kilolarımızdan birlikte kurtulalım.

Hipotroidi'im olduğu için, güne bir bardak su ve bir adet tablet ilaçla başlıyorum. İlacımı içtikten 30 dakika sonra bir şeyler yiyebiliyorum.

Bu yüzden sabah ilaçtan 30 dakika sonra yediklerimi yazayım:
➡ 2 adet kuru kayısı yedim ve 1 bardak su içtim.
➡2 km yürüyüş yaptım (bu bile benim için çok zor oldu. Yıllardır spor yapmayan,avm dışında yürüyüş yapmayan ben nasıl yoruldum tahmin edebiliyorsunuzdur.) Ardından duş aldım ve kahvaltı için yiyeceklerimi hazırlamaya başlıyorum. Farkındayım kahvaltı için biraz gec kaldım. Normalde günde tek öğün besleniyordum ve öğün sayimi artırmaya çalışıyorum. Bu yüzden henüz erken kahvaltılara zamaninda öğle yemeklerine adapte olamadım.

Selam canim hayirli olsun gunlugun benimde vermem gereken 15 kilo var birlikte birbirimizi motive edebiliriz :)

Mesajın beni çok mutlu etti T tombul cilek :)))verelim canım birlikte... Ne kadar çabuk kurtuluruz fazlalıklardan o kadar çabuk rahatlarız
katiliyorum sana :) bende 2 senelik evliim 9 ayliK bebegim var evlenmeden once 60kilo idim ve mutluydum evlnedim 60ile hamile kaldim 85ile doguma Girdim ciktim 76 idim bende 2 aydir kendi cabamla 68 indim daha 15 kilo var vermem gereken :)

Merhaba,
Benim de ihtiyacım olan tam 15 kilo:) Beraber verelim...

Kısaca kendimi tanıtayım...
35 yaşındayım. biri 4 diğeri 2 yaşında 2 oğlum var... Aslında 2. oğlumu sütten kesene kadar her şey çok güzel gidiyordu. Hamilelikte aldığım 24 kilonun 21'i gitmişti bile...
Ancak ne zamanki emzirmeyi bırakıp gırtlaktan kesemedim, 2 ayda 8 kilo birden aldım ve hala da istikrarlı bir şekilde almaya devam ediyorum.

Şu an benim de ihtiyacım olan, birbirimizi motive edebileceğimiz bir eküri:)
67 kiloyum ve hedefim 52 olmak...

bu sabahki kahvaltımı da yazıp mesajımı şimdilik bitiriyorum..
2 adet çeri domates, 1 küçük salatalık, 3 zeytin, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 adet etimek, 1 bardak şekersiz çay...

Aslında bir dönem forumlarda kilo verme gruplarıyla da çalıştım ama çok sıkı forum takibi istediklerinden devam ettiremedim. çalışıyorum ve iş dolayısıyla sürekli hareket halindeyim. dolayısıyla her gün 10 mesaj yazma şansım olmuyor

Devam ettirebilirsek birkaç ayda toparlayabiliriz.
Sevgiler

katiliyorum sana :) bende 2 senelik evliim 9 ayliK bebegim var evlenmeden once 60kilo idim ve mutluydum evlnedim 60ile hamile kaldim 85ile doguma Girdim ciktim 76 idim bende 2 aydir kendi cabamla 68 indim daha 15 kilo var vermem gereken :)

Ay canim maaşallah allah analı babalı büyütsün! Vericez canim kilo da neymiş hem.

Hoşgeldin D Doga81 ay süper gittikçe çoğalıyoruz. vallahi ben de bebek düşünüyorum ama hamilelikten önce de kilo vermek istiyorum. Hayırlısı! Destek olalım bir birimize. En büyük sıkıntım ne yiyeceğime karar verememek oluyor. Derken zaman geçiyor ve öğün atlıyorum. en azından burda yediklerimizi paylaşırsak bir birimiz için de seçenek menüler yaratmış oluruz.

Kahvaltımı yazayım ben de:
➡2 dilim tost ekmeğinin arasına 1 dilim karper peynir (yaprak karperlerden) koydum ve 2 dilimde salam koyup tost yaptım.

Aslında markete gittim biraz yeşillik alayım diye ama taze hiç bir şey yoktu manav reyonunda. O yüzden tost ile sabah kahvaltımı kapattım.

Tabiki mesela yumurtanin degeri 0 peynirin çok az ben sınırimi 40 tutuyorum eger çok çok acikirsamda yumurta yiyorum çok iyi oluyor acayip kilo verdiriyor
T tombul cilek ben daha çok sebze ağırlıklı beslenmek istiyorum ama etsiz de yapamam :) Bunu da biliyorum. :))) Biraz benlik yani :)

Hem karbonhidrattan %100 uzak durmak mümkün değil. Karbonhidrat da sadece pasta börek değil. Yediğimiz ette bile karbonhidrat var. Önemli olan, vücudumuzun ihtiyacı olduğu kadarını almak. Belki ilerleyen zamanlarda burada karbonhidratlar hakkında daha fazla bilgi veririm :) Bilmeyen arkadaşlarımız hem aydınlanmış olur hem de bilenler de unuttuklarını hatırlamış olur :)

İyi olabilir :)

➡ 1 adet yeşil elma yedim.

Kahvaltimi biraz gec yaptığım için ara öğünüm de geç saatte oldu dolayısıyla.

Bu arada günde en az 2 lt su icmeye çalışıyorum.

Bir de yürüyüş yaparken adım sayar kullanıyorum. "Wokamon" diye bir adım sayar var android ve ios destekli. Ücretsiz bir uygulama. Ben telefonumu yanından ayıramadığım için mobil bir adım sayar işimi görüyor.

Eee sizler neler yaptınız neler yiyorsunuz?

Dayanamayip koooocaaaaaaa dilim çikolatali pasta yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…