- 30 Nisan 2016
- 3.636
- 8.050
- 158
- Konu Sahibi mercan0101
-
Yaptığı hareket ve dedikleri mantıklı mı ki açıklaması mantıklı olacak!?Arkadasimla ilgili hemen hemen herkes sizinle aynı fikirde ve buna cok sasirdim. Sizce arkadasimla bu konuyu konusmali miyim, durum bu hale neden geldi mantikli bir aciklamasi vardir belki istemeden eline yuzune bulastirmistir
Benim için konu zaten kapandı. Evet keske bana soylemeseydi, kendi aralarinda halletselerdi.Kemal açık artırmada pazarlanıyor mübarek, kim daha iyi fiyat çekerse o alacak. Şaka bi yana büyüdük terbiyesizlik yani insan böyle bişey olsa bile size söylemez , rezalet arkadaşın ayrı rezalet , Kemal apayrı . Arkadaşınız terbiyesizlik etmiş size hesabını sorun sessiz kalmayın . Pazardan mal mı seçecekmiş ? Sizi çok çirkin bi duruma düşürmüş. Ben ikinci seçenek olmam şeyin böyle bişey yaptığı için de arkadaşınıza iki çift laf edin .
Bu arada finalde Kemal’le görümce kaçacak gibi geldi.
Fevri bir insanım, arkadasim bunlari soylemeye basladigi o an benim icin kapandi konu o yuzden önünü ardını sormadım, nasil bir tanistirma ortami hayal ettiler bilemiyorum. Ama herkes arkadasimla ilgili benzer seyler soyleyince su an arkadasimla iliskimde hata yaptigim bir nokta var mi onu dusunuyorum, kemal umrumda degilYol yordam bilmemek ne ya?
Bir adama 2-3 tane talip bulup padişah gibi harem ortamı yaratılmaması gerektiğini herkes bilmeli.
Çünkü olamaz, çünkü iğrenç, kadını aşağılayan bir durum.
Onu beğenmezse sana gelir ne demek? Ögggkk!
Şunu size nasıl yakıştırabilir.
Bir insan arkadaşı olan bir hemcinsine nasıl ikinci sınıf insan muamelesi yaptırır ki?
Kimin kimi beğeneceği belli olmazmışmış. Hadi ya!
İşte bizce de öyle.Fevri bir insanım, arkadasim bunlari soylemeye basladigi o an benim icin kapandi konu o yuzden önünü ardını sormadım, nasil bir tanistirma ortami hayal ettiler bilemiyorum. Ama herkes arkadasimla ilgili benzer seyler soyleyince su an arkadasimla iliskimde hata yaptigim bir nokta var mi onu dusunuyorum, kemal umrumda degil
Konusmayi, konuyu acmayi dusunmuyordum ama arkadasimla konusacagim konu bu hale nasil gelmis soracagim.İşte bizce de öyle.
3 günlük Kemal değil zaten konu. Arkadaşınızın yaptığı önemli. Elin adamı için sizi harcıyor bildiğiniz.
Olayın Kemal olduğunda ısrarcı olacaktır. Asla kendi hatasını kabul edeceğini sanmıyorum.Konusmayi, konuyu acmayi dusunmuyordum ama arkadasimla konusacagim konu bu hale nasil gelmis soracagim.
Bence konu sahibi arkadaşının hiç tanımadığı kişiliğini tanıyacak ve şok olacakOlayın Kemal olduğunda ısrarcı olacaktır. Asla kendi hatasını kabul edeceğini sanmıyorum.
Yağ gibi üste çıkacaktır. Konuştuktan sonra beni güncelleyin.
Konu asla Kemal değil bu arkadaşınız daha sonra yine birilerini başınıza musallat edebilir sadece Kemal le kapansa iyi üzgünüm ama ben de arkadaş kazığı yiyen biri olarak diğer üyelere sonuna kadar katılıyorumKonusmayi, konuyu acmayi dusunmuyordum ama arkadasimla konusacagim konu bu hale nasil gelmis soracagim.
Tekrar indirime girer zaar.Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama twitter da da dediği gibi adamı sizin sepetinizden çalmışlar
Tabi ki canım önce onlar bi tanışsın ben yedek kulübünde beklerim deseydiniz o arkadaşınızaMerhaba, aklima takilan bir konuda fikirlerinizi almak icin ikinci bir üyelik aldım. Simdiden cevaplar icin tesekkurler.
Sevdigim bir arkadasim beni biriyle tanistirmak istedi(adı kemal olsun) . Onceleri iliski istemedigim icin konuyu kibarca gecistirdim. Daha sonra kemal hakkinda duydugum seyler hosuma gitti ve arkadasim konuyu tekrar acinca tanisabiliriz deyiverdim.
Arkadasim cok sevindi, kalkti bana sarildi hatta. Kemale de soylemis o da cok memnun oldum demis. Fakat bir kac gun sonra arkadasim bana mercancım kemali benim bir tanidigim ve gorumcemin cok yakin bir arkadasi da begendi, onlar da bir tanisacak, gorusecekler, kimin kimden hoslanacagi, olaylarin nasil ilerleyecegi belli olmaz bu islerde gibi bir seyler dedi.( kemali ben tanisabiliriz dedikten sonra onlarla tanistirmis
Merak ettigim bu tanisma, tanistirma isleri boyle mi oluyor, normali bu mu? Yaşlar küçük değil 30+ ama ilk defa boyle bir sey yasiyorum kafam karisti, ben bundan sonra nasil davranmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?