- 14 Haziran 2023
- 7.285
- 20.019
- 268
- 33
- Konu Sahibi mercan0101
-
Kemalin piyasası kızışmış pazarlanıyor mübarekMerhaba, aklima takilan bir konuda fikirlerinizi almak icin ikinci bir üyelik aldım. Simdiden cevaplar icin tesekkurler.
Sevdigim bir arkadasim beni biriyle tanistirmak istedi(adı kemal olsun) . Onceleri iliski istemedigim icin konuyu kibarca gecistirdim. Daha sonra kemal hakkinda duydugum seyler hosuma gitti ve arkadasim konuyu tekrar acinca tanisabiliriz deyiverdim.
Arkadasim cok sevindi, kalkti bana sarildi hatta. Kemale de soylemis o da cok memnun oldum demis. Fakat bir kac gun sonra arkadasim bana mercancım kemali benim bir tanidigim ve gorumcemin cok yakin bir arkadasi da begendi, onlar da bir tanisacak, gorusecekler, kimin kimden hoslanacagi, olaylarin nasil ilerleyecegi belli olmaz bu islerde gibi bir seyler dedi.( kemali ben tanisabiliriz dedikten sonra onlarla tanistirmis
Merak ettigim bu tanisma, tanistirma isleri boyle mi oluyor, normali bu mu? Yaşlar küçük değil 30+ ama ilk defa boyle bir sey yasiyorum kafam karisti, ben bundan sonra nasil davranmaliyim?
Her şey olabilir erkek milleti sonuçtaBana birini ayarla. Benden sana sağlam bir ayfon 15 demiş midirkonu sahibi aradaki bahsi öğrenmeli
Ben sıracı başıyım ücretleri toplarım bi de sıranın nizamını sağlarım içerde filler tepişsin bananeYalnız ben de sıraya gireceğim. Pek şansınız yok
Diyetisyen kendisi.Bende ilk defa böyle bir şey görüyorum oha.
Senin arkadaşının mesleği ne cnm ne ayak yani…
Ne yapman mı gerekiyor? Yaş kaç senin?
Kemali de bu arkadaşını da hemen hemen hayatından çıkartıyorsun çabuk.
bana kendimi kibar feyzodaki çocuğa para verip içeri bakmaya gönderen köylü gibi hissettirdinHer şey olabilir erkek milleti sonuçta
Ben sıracı başıyım ücretleri toplarım bi de sıranın nizamını sağlarım içerde filler tepişsin banane
Evet haklisinizBana hiçç normal gelmedi. Ben olsam görüşmeyi kabul etmezdim.
COk haklisiniz.Arkadaşınızın yaptığı hiç normal değil. İlk sizinle tanıştırdıysa görümcesinin arkadaşına şuan görüştüğü biri var ne olur bilinmez ama eğer anlaşamazlarsa kemal ile konuşurum demeliydi. Ne o öyle kimin kimden hoşlanacağı belli olmaz ne demek. Kemal ikinizle de konuşacak. İkinizde etkileneceksiniz Kemal de birini şeçecek. Oldu paşam. Eğer o çocuk bunu kabul ederse sen asla kabul etme. O karakterde birinden hayır gelmez.
Ahahaha büyük fil var küçük fil var şimdibana kendimi kibar feyzodaki çocuğa para verip içeri bakmaya gönderen köylü gibi hissettirdin
Dedigim gibi bu tarz seylere biraz uzagim, ilk defa yasayinca saskinlikla birlikte ufak bir kafa karisikligi yasadim, sizlere sormak istedim.Kemalim yapmaz.
Böyle tanıştırma mı olur kendiniz verin cevabını.
Kemal neyse de arkadaşın pek sağlam değil mümkünse irtibatı kesCOk haklisiniz.
Bunu soylediginde cok sasirdim ben de, bir sey soylemedim, konu benim icin kapandi zaten.
Evet yaa. Vallahi konu sahibi konumla dalga geçtiler diyecek ama böyle komedi görmedim cidden. Beyefendiyle tanışmasın ve arkadaşını gözden geçirsin. Çirkin bir pazarlığa alet olmasın. Şaka bir yana mutlaka arkadaşın bir çıkarı var.Ahahaha büyük fil var küçük fil var şimdi
kusura bakma canım arkadaşınla biraz dalga geçtim. Böyle saçma tanıştırma olmaz.Dedigim gibi bu tarz seylere biraz uzagim, ilk defa yasayinca saskinlikla birlikte ufak bir kafa karisikligi yasadim, sizlere sormak istedim.
Neyse ki herkes benimle aynı fikirde. Duydugumda ben de rahatsız oldum, konuyu kapattım.Hayırdır danaya mi giriyoruz? Deseydiniz. İlk defa duydum, saçmalık.
Ünide çok gördük bi yemek parasına bi kıyafete kız ayarlayanlarıEvet yaa. Vallahi konu sahibi konumla dalga geçtiler diyecek ama böyle komedi görmedim cidden. Beyefendiyle tanışmasın ve arkadaşını gözden geçirsin. Çirkin bir pazarlığa alet olmasın. Şaka bir yana mutlaka arkadaşın bir çıkarı var.
Arkadasimi cok seviyorum aslinda, birbirimize hem cok saygi duyuyoruz hem de cok seviyoruz aslinda ama neden boyle oldu anlamadim.Arkadaşınızla aranıza mesafe koyun. Hayatınıza dair çok fazla bilgi de vermeyin bundan sonra. Sizi yeniden Kemal'le veya bir başkasıyla tanıştırmak isterse de ilgilenmediğinizi söyleyin.
Bence bi daha gözden geçir ilişkiniziArkadasimi cok seviyorum aslinda, birbirimize hem cok saygi duyuyoruz hem de cok seviyoruz aslinda ama neden boyle oldu anlamadim.
Ayyy evett ayakkabıya kıyafete yemeğe vardı yani.Ünide çok gördük bi yemek parasına bi kıyafete kız ayarlayanları
o yaşlarda bile kabul edilmez de 30 yaş üstü artık hangi seviye …. Bilemiyorum.
Çıkarı olmasa böyle canhiraş bir şekilde çöpçatanlık yapmazdı.
Konu sahibi zaten aklı başında bir arkadaşımız gereğini yapacaktır
DimiiiAyyy evett ayakkabıya kıyafete yemeğe vardı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?