biriyle tanışıp onun sehrine görmeye gittim basıma ne geldi bakın lutfen öneride bulunun?

Şehir şehir geziyorsunuz allah korusun başınıza birsey gelir.birak onlar gelsin ayağınıza.
Neden olduğun düşünmeyi bırakın başınıza birsey gelmemiş ona sükredin.evliydi belki de pislik adam.her yol olabilir.kac saat yol gitmissiniz birakin ya onlar gelsin degerinizi düşürmeyin

daha öncede gardan alanlar olmuş diyorum ya konu sahibesi için adeta bir tutku bu gar

şöyle genel hatlarıyla baktım da baştan sondan ortadan erkek olan yatmak istemiş kızda yüz vermeyince bır daha aramamış öylemi
Ben de bir yere kadar okudum en son evde duş tuvalet yok, karşı daireye geçiyolarmış onun için. Çocuk gitmiş gelmemiş daha falan hem de ilk goruşmeden sen benim sevgilimsin falan demiş sonrası yok

Dizi gibi ne romanı
Valla arkadaşın dediği gibi sen garlardan alınmaya alışmışsın gar tiryakisi olmuşsun bu ne bu ne rahatlık. Bence bırak sorgulama unut gitsin bu da sana ders olur umarım.

Themis Allah razı olsun, böyle yazmak varken işlemce gördük resmen

Bu kadar çok soru sormana gerek yok. Seni o pis yere seni yemek için götürmüş. Olmayınca da gitmiş. Dua et de başına bişey gelmemiş. Aranızda bişey olsaydı da seni terk edecekti.

bir kere tanımadıgım birinin evine gidince illa sevişcekmisin bende senden şüphe ederim bnm sevşmek aklıma gelmedi bi kere basit gibi biri değil zaten hayatı dilediğince hızlı yasamıs biri abaza deil bilip gittim. cekici oldugumu dısarıdakı bakıslardan ve kendımı aynadakı görüşümden anladım hemen elde edilcek biri diye dusuncek biri deil daha önce cektiğim reste gelmedi.cunku etrafı cok kalabalık minneti yok.aama az tanır gibi olunca buna ben haksızlık ettiğimi dusundum ve gittim.

Bu kadar çok soru sormana gerek yok. O seni pis yere seni yemek için götürmüş. Olmayınca da gitmiş. Dua et de başına bişey gelmemiş. Aranızda bişey olsaydı da seni terk edecekti.
evet tesekkur ederim o maddeler aklımı surekli kurcalayan seylerdi o yzden yazdım ama dedıgın gibi ihtimal yuksek saolasın

Ev diye götürdüğü yere belli ki evi değilmiş karışık dağınıkmış. Ailesi ile yaşıyor yada başka yerde yaşıyor olabilirmiş. Zengin ya birde freeee.
Simay da istediğini vermeyince herif ulan seninle mi upraşıcam sevgilimi koklayamazsam ne diye geldin diye uçmuş. Gerisi bende de eror veriyor destan yapmış Simay arkadaş. Çokk çekici ya. Bizde uzun yazarak çekiciliğine ortak etti

nasıl bir cesarettir tanımadan kalkıp gidiyorsun bu 1
etkilemeye çalışıyorsun yok şortmuş yok fizikmiş falan hem sevişmek istiyırsun hem istemiyorsun bu 2
sadece yarım bir kaç saat geçirdiğin adamdan etkileniyorsun bu 3
instagram takibini nasıl bu kadar abartıyorsun hepi topu bir takip bu 4
sen bu kadar karışıkken adamdan net olmasını nasıl beklersin bu 5
özetle Adam senin nazlanacağını anladı iplemedi
başka bir düzenli ilişkisi vardır kafanı yorma

ben okudum olay basit aslında. internetten tanışıp farklı şehirlerde yaşayıp şehir değiştirerek buluşmak sevgili olmak için yapılmaz ancak seks için yapılır. çocukta sevişmek istemiş. belkide evli karısının yanına gitti. sonuçta adi bir tip. bir erkek seviştiği kadına böyle saygısızlık yapmaz. yani sadece sevişmenin bile bir adabı var. şerefsizmiş... olayın seni beğenip beğenmemesiylede ilgisi yok. o gittiğin yer onun evide değil. kadınları götürdüğü bir yer sadece. bence hiç yaşanmamış gibi davran ama bir dahakine amacın masumane bir şekilde sevgili olmaksa böyle işlere girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…