Ucuz yırtmışsın hala neden geri dönmedi diye dertleniyorsun. Aklın yerinde mi?
1. O evde sana zorla sahip olabilirdi.
2. Görüntülerinizi gizli şekilde çekip ailene verme tehdidiyle senle istediğini yapabilirdi.
3. O eve erkek arkadaşlarıyla da geri dönebilirdi.
4. O evi başka birileri daha kızları getirmek için kullanıyor olabilir, eve bir başka çift bile gelebilirdi.
Ve saymadığım daha bir sürü iğrenç şey gelebilirdi başına. Ayrıca yeni tanıştığın hatta hiç görüşmediğin birinin hem de başka şehirdeki evine yatılı gitmek nasıl bir kafadır anlamadım ben.
Bi sevgilim olsun diye bu kadar basit hareketler yapmana gerek yok.
Hadi diyelim bu adamla sevgili oldun, Evine gelen ve ilk kez görüştüğü Kadınla yatmaya çalışan bir adamı koca olarak benimseyebilecek miydin? Adam bariz basit, sen de ondan aşağı kalır davranmamışsın.
Bu yaşadığının sana ders olması gerekirken hala bu adam niye geri dönmedi diye üzülüyorsun. Inanılır gibi değil. Neyse ki akşam daha fazla beklemeyip evden ayrılmıştın. Bu hikayedeki tek olumlu hareket.
haa ek olarak ben de eşimle internetten tanışıp evlendim. Ama ne bir kez şehrine gittim ne de ıssızda yalnız kaldım. Ankaranın göbeğinde kalabalık ortamlarda görüştüm. Tanımadığım bir insana kendimi emanet etmedim. Ki yüzyüze Görüşmeden önce bir yıla yakın telefon ve internetten görüşmemize rağmen.