• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle çok kez ayrılıp yolların tekrar buluşması neden olur

Biri vardı 6-7 sene önce bu kişiyle kaç kez koptuk ama sonra bi şekilde tekrar iletişime geçtik ya da bir araya geldik tekrar koptuk aradan 5 sene geçti kader bizi tekrar bir araya getirdi bu nedendir sizce ? kaderimdeki kişi o mudur ne tam bi birlikte ilerleyebildik ne de kopabiliyoruz bi şey sebep oluyo tekrar bir araya geliyoruz
Görmezden gelmek isteyen her türlü gelir. Siz hala seviyorsunuz demek ki.

Ya işte bilmiyorum bi şekilde olduramadık biz ama birbirimizle farklıyız işte nasıl anlatsam bütünün iki yarısı gibi hissediyoruz o sanki çocukluğum gibisin der mesela hani senle büyüdüm sanki demişti bende sanki benden birisi gibi hissediyorum diğer yarım gibi ama olduramadık koptuk kaç kere ama Mesela en son başım sıkıştı ciddi anlamda büyük bi derdim vardı ve biz 5 senedir konuşmuyorduk hiç. beni rüyasında görmüş bana yardım et diye ağlarken görmüş ve beni aradı gerçekten de sıkıntımı halletti ve yeniden konuşmaya başladık bu olan şey tesadüf olamaz diye düşünüyorum
Evlenin bence

Bende univde birkac aylık flört ettiğim biri vardı bir iki kere yokladı hiç istemedim konuşmak bile mesaja bile cevap vemredim takı karşılaşan kadar şimdiye kadar araya arkadaler girdi vs konuşuyoruz tekrar ama 20 li yaşta bıraktığım gibi bazı huyları bende kader dedim ama bence yaşamamız gereken dersler var diye düşünmeye baladim olmucak

Ya birbirimizi bırakmıycaz diyerek ya da hep bi iletişimde kalalım diye değil işte ikimizde tamamen birbirimizi unutmuştuk artık hayatlarımızdan çıkmıştık çok büyük bi sıkıntım varken rüyasında ondan yardım istediğimi görmüş bi sıkıntın mı var diye arayıp sordu bu da tesadüf olamaz diye düşündüm bi anlamı var mı acaba dedim kendi kendime
Olabilir. Aranızda geçmişte bir şeyler yaşanmamış olsaydı ve derdinize koşsaydı o zaman da ay bu bir işaret deyip ümitlenecek miydiniz?

En azından şimdilik anlam yüklemeyin. Olacağı varsa ileride olur. Eğer ilerisinin olmayacağı bir ilişki olacaksa görüşme gafletinde bir daha bulynmayın.

Zaten hala resmiyette evliymişsiniz. Belki vazgeçilir boşanmaktan. Kocanızı aldatmış olursunuz.

Biri vardı 6-7 sene önce bu kişiyle kaç kez koptuk ama sonra bi şekilde tekrar iletişime geçtik ya da bir araya geldik tekrar koptuk aradan 5 sene geçti kader bizi tekrar bir araya getirdi bu nedendir sizce ? kaderimdeki kişi o mudur ne tam bi birlikte ilerleyebildik ne de kopabiliyoruz bi şey sebep oluyo tekrar bir araya geliyoruz
Toksikliktendir 👌🏻 önünüze bakın bence filmlerde ki hayal dünyasında yaşamayın

Bizimde öyle çok güçlü bi bağ var sanki. İlk tanıştıgımızda da hani birini uzun yıllar tanırsın ya öyle hissetmiştik günlerce 4-5 saatlik uykuyla bütün gün konuşmuştuk. Birbirimize benziyoruz hemen hemen diğer yarımmış gibi bi his ama bi şekilde çok kez koptuk ama hep bi şekilde bir araya geldik bazen alakasız bişey sebep oluyo bir araya geliyoruz bazen de ne yapıyo acaba diye tekrar konuştuk kaç kez koptuk ama bi türlü kopamıyoruz bi şekilde gene bir araya geliyoruz kaderimdeki kişi o mu acaba diye düşünmeye başladım
İttire kaktıra romantik bi bağ kurmaya çalışıyorsun bence.

Back