Birini yarı yolda bırakmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden ben diye düşünmeyin, anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla ilgileneni boş geçmeyen biri. O flört döneminin flört olarak kalmasının asıl sebebi de bu zaten.
Evet çok doğru söylediniz. İlgileneni boş geçmiyor ki bu her an aldatmaya meyilli olduğunu gösterir. Bense tam tersi bir kişi olsun tam olsun zihniyetinde oldum hep. Bu beni yıpratır

Evet doğru söylüyorsunuz. Benim o çantadaki keklik olmaktan çıkmak için neler yapmam lazım peki? Bunu sizin nezdinizde herkese soruyorum benim ve benim durumumda olan herkes için.

Evet çok doğru söylediniz. İlgileneni boş geçmiyor ki bu her an aldatmaya meyilli olduğunu gösterir. Bense tam tersi bir kişi olsun tam olsun zihniyetinde oldum hep. Bu beni yıpratır
Bakın kendinizde farkındasınız aslında ne kadar alakasız insanlar olduğunuzun. İkiniz hayatın bambaşka noktalarındasınız. O yüzden en kısa sürede yolunuza bakmanız gerek. Yoksa hayat akıp giderken kalakalırsınız öyle.

Evet farkındayım tabi ki. Ama sevdiğim için acaba değişir mi her şey diye hep bir umut taşıdım içimde. Dua da ettim düzelecekse benim onu sevdiğim gibi beni sevecekse olsun dedim. Bundan sonrasını çok kafaya takmadan saplantı noktasına getirmeden akışta kalarak yaşamalıyım. Teşekkürler

Çok uzundu yarıda bıraktım. Ama anladığım kadarıyla herkesmelimin altında hazır dursunculardan. Ne yardan geçerim ne serden diyor. Yalnız memelekette erkek mi kalmadı da yarısına kadar okuduğum hikayede en az 3 kız bunun peşinde. Yapmayın yahu dünyada erkek mi yok

Hepsini okumadım bir kaç cümle okudum sadece ama bir yıldır hayatınızda olan biriyle bu kadar sorununuz ve kafanızda bu kadar soru işareti varsa bence görüşmeyin o kişiyle.

Hepsini okuyamadım çok fazla detay a bogmussun .sevglilik böyle bir şey değil senin zorlamanla ilerleyecek bir şey değil kendinden gelişir .sevgili olmak için ayrıl .barışın sevgili oldunuz.nisanli olmak için ayrılın barışın hop nişanlı oldunuzzz..ne istediğini bilmeyen omurgasiz erkeklerden uzak durman en iyisi .varsin o kızla sevgili olsun kurtulmussun ona bak .bugün seni o kız için terk eden adam yarın evliyken de aldatır .karekter yoksunlugu var ne yazıkki.bide sanki dünyada ki tek.erkek mis gibi muamele etmeyin su yaratiklara.sonra bir yerleri kalkıyor kız seçmeye başlıyorlar senin örneğinde olduğu gibi .boşver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir daha da dönüp bakma kurtuldum diye sevin .onlar yokmuş gibi davran

Evet kesinlikle öyle. Olmayacağını anlayınca kaç kere yoluma baktım , o zamanlarda henüz yeni bir durum olduğu için böyle yıpranmamıştım da. Yüzüne bile bakmıyordum muhattap olmuyordum ama o her seferinde gelip konuşmaya hayatımda kalmaya çalıştı. En sonunda da sevgili olduk ama yarım kaldı. Kesinlikle haklısınız erkek çok tabi ama ben kendi adıma çok zor sevebilen biriyim. O bahsi geçen iki kızdan birinin sevgilisi vardı diğerinin de benim eski sevgilim için uğraşırken konuştuğu flört ettiği başka kisiler vardı. Ben bizzat biliyordum. Ama evet bu takılıp kalınacak bir adam değil.

Evet tabi ki zorla olacak şeyler değil ama ben onu zorlamadım kaç kere yoluma baktım tekrar geldi. Çok doğru tam bir omurgasız. Adam olamamış erkek çocuğu olarak kalmış. Uzak duracağım, aynı ortamda bulunacağız ama etkisini en aza indirgemeye çalışacağım. Evet aldatmaya meyilli biri kesinlikle. Hayatımdan kalbimden aklımdan çıkarmak en iyisi olacak. Çok sağ olun yorum için.

Ne istediğini bilmeyen tüm kızların onun için yanıp tutustugunu düşünen kendinden başkasını değer vermeyen daha iyisini buldumu ( ki bu tanımı sevmiyorum) elindekini bırakan boşta kalınca eskisine geri dönen ,kaçanin daha değerli olduğunu düşünen tek hücreli bir canlı ...bunla bir yola çıkılmaz zaman bile harcanmaz .evlense aldatır ki evlenmeye de gelecek karekterde değil gününü gün ediyor işte .seni kullanmasina müsade etme boşver .gez toz yasını bile tutma kurtuldum diye şükret

Hayat böyle birisine değer verecek kadar uzun değil. Önünüze bakın derim.

Evet ne istediğini bilmiyor. Bu sadece ilişkiler için değil en basit konularda bile böyleydi. Misal bir mekanda oturulacak yer konusunda bile karar veremezdi. İlgi budalası olduğu da doğru. Tek hücreli kesinlikle Evet bir yola çıktık güya o yolda araya mesafe girer girmez bıraktı. Evlilik konusunda şey demişti bana. Ben evlilik normalde hiç düşünmüyordum ama artık hazır hissediyorum demişti beni kastederek. o da yalanmış demek ki hayır asla kullanmasına izin vermiycem. Beni tekrar gördüğünde önceden yaptığı gibi yaklaşmaya konuşmaya çalışırsa çok net şekilde istemediğimi söyliycem. Teşekkürler yorumunuz güç verdi.

Reactions: Wqy
Evet doğru söylüyorsunuz. Benim o çantadaki keklik olmaktan çıkmak için neler yapmam lazım peki? Bunu sizin nezdinizde herkese soruyorum benim ve benim durumumda olan herkes için.
Oncelikle boyle bir insanla ciddi düşünmekten, ileriye dönük hareket etmekten ve plan yapmaktan vaz geçmeniz gerekiyor; ama bunu taktik olarak değil ciddi mana da yapmalısınız. Bu tarz bir insandan size fayda gelmeyeceği gibi bilakis zarar gelir. Yrn bir gün bu ve bunun gibi biriyle evlendiginizde size yine aynı muameleyi yapmayacaginın hic bir garantisi yok. Eger gercekten dediginiz gibi hic bir sebep yokken sizi birakip hemen baska birisiyle bir iliskiye basladiysa size karsi sevgi ve saygi duyan birisi zaten değildir böyle bir insanla da ciddi bir adım atmayın derim şahsen. Bu defteri kapatıp önünüze bakabilirsiniz, defteri kapattiginizdq size geri dönüp dönmemesi veya dönüp dönmeyeceği bir şey ifade etmeyecektir artık sizin için.

M mavibeneklikiz777 konunuzda bahsettiğiniz adam , 2020 yılında hakkında konu açtığınız Adam gibi birileri hiç kalmadı mı gerçekten? dediğiniz , sonrasında nişanlanan adam mı ?

Söylediklerinizi aklımda tutacağım. Çok haklısınız teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…