Birini yarı yolda bırakmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben de kendimi daha iyi hissediyorum buradaki arkadaşların ve sizin yorumunuzdan sonra. Gençliğim bu aptalı düşünerek acaba gelecek mi gidecek mi diye bekleyerek harcanacak. Insan başkasını sevemem sanıyor belki de bundan dolayı acı veriyor bana ama sabredip kafamdan tamamen atarsam başkalarını düşünebilirim belki yeniden sevebilirim. Ve çok doğru sevgisinden şüphe ettiğim birini hayatımda istemiyorum. Teşekkürler yorumunuz için

Hiç merak etme eğer tamamen hayatından çıkarırsan, stalklamazsan, azıcık iradeli olursan üç ayda tamamen izleri silinir gider, senin yaşlarında aynısı başıma geldi oradan biliyorum^^

Samimi olmazsan öyle anlamaz diger türlüsü zaten sacma ve yapay durur. Hani benim için bir sey ifade etmiyosun tavrından bahsediyorum. Seninle küsecek kadar seni önemsemiyorum gibi. Diger arkadaslariniz gibi oğle yemegine cikma eski muhabbetinizi devam ettirme gibi durumlara girmeyin tabi ki. Sadece bir araya geldiginizde gormemezlikten gelmemekten bahsediyorum

Selam, merhaba, nasılsın? Sende bi kaç eşyam var, onları en kısa zamanda alabilirsem cok sevinirim. Tesekurler, kolay gelsin... bitti gitti. Jonnie depp'in ambere yaptigi gibi gün icinde de sıfır göz kontağı kurabilirseniz ne ala.

Hiç merak etme eğer tamamen hayatından çıkarırsan, stalklamazsan, azıcık iradeli olursan üç ayda tamamen izleri silinir gider, senin yaşlarında aynısı başıma geldi oradan biliyorum^^
Doğrudur sanırım herkes böylelerle hayatında bir defa sınanıyor. Evet dediginiz gibi yapacağım ama sorun şu ki aynı ortamda olduğumuz için her gün görecegim bundan dolayı benim için zor olacak tamamen atlatmak

Yani bu değişmez diyorsunuz. Evet tam bir nazlı gelin aslında bu tabir kibar bile kaldı onun için. Ben ondan daha adamdım diyebilirim bir erkek gibi değil de küçük çocuk gibi kesinlikle

Anladım yani eski samimiyeti kurma çabasında gibi olmadan sıradan biriymiş gibi davranmak. Yok sayarsam küsersem vs çok ciddiye almış gibi olacak. En iyisi dediginiz tavırda olmak.

1 ay sonra tekrar yüzyüze gelene kadar o kişilerle ilgili bir şey araştırma. İnstagramda da o kişilerin hikayelerini ve paylaşımlarını gizle. İçin biraz ve belki tamamen soğur o süre zarfında. Yüzyüze geldiğinizde daha mantıklı hareket edersin. Belki hislerin nötrleşir bile.

Ben öfke duyduğum kişilere karşı böyle yapıyorum. Hiç iletişime geçmiyorum. Sonra karşılaşınca hislerim nötrleşiyor.

Sizi sevmiyor popüler olduğunu yakışıklı olduğunu elini sallasa ellisini bulacağını düşünüyor,senle öylesine vakit geçirmek için takılıyor belki aynı anda baska kızlarla ile de takılıyor olabilir.
Sanırım üniversite öğrencisisin şuan yaşadığın duygular geçici 3 4 ay sonra ne gerek varmis diceksin.
Sana geri dönmek isterse asla izin verme
Onunla irtibat kurma.
Onla duygusal bir iliskin olmicak kendini kandirma.

Çocuk ortam p*çi afedersiniz. İkinizi de yoklamış başta. Eminim o kıza sert falan davranmamıştır. Senden hevesini alınca ona ondan hevesini alınca da sana yanlamış. Ortalığı kızıştırıp piyasa değerini artırmayı da ihmal etmemiş. Eminim o kıza da sizle alakalı şeyler söylemiştir. Sevgili olduktan sonra iyice hevesini alıp yeni yelkenlere açılmış. Bir boşluk anında tekrar yazar belki siz de bu kafayla sevinip kabul edersiniz. Bir hafta sonra aynı mevzular sarar başa.

Duanız çok tehlikeli, çok büyük bela çekiyorsunuz başınıza. Hayırsız bir sonucu olduğu her hamlede belli ama siz hayırsızsa hayirliya çevrilsin diyorsunuz.
Bu kişi sizi zerre sevmiyor, boşlukta, ne yaptığini bilmeden dolanıyor, siz dahil başka kızlarla gönlünü eğiliyor. Siz de bir farkınız, bir özelliğiniz var sanıp kendinizi kandırıyorsunuz.
Dönüp pişman olup yalvarsa bile asla bir araya gelmeyin. Aksi halde defalarca aldatilacak, bir cagrilip bir itileceksiniz, ağır depresyonla kapanış

Adam tam bir çakal siz çok masum kaliyorsunuz yaninda bence daha düzgün karakterli biriyle birlikte olmalisiniz
Evet ben çok masum kalıyorum her yaptigimda samimiydim kimsenin gönlüyle oynayacak biri değilim. Karakter olarak çok farkliyiz dediginiz gibi kendim gibi biri çıkar inşallah karşıma diyorum

Evet önce zihnen uzaklaşmam lazım ki gördüğümde etkisi kalmasın. Bunu ilk koptugumuzda çok iyi yapmıştım kafamda bitirmiştim ve umursamıyordum görmek de etki etmemişti. Ama bu sefer biraz daha kötüyüm o zamana göre. 1 ayı iyi degerlendirmeliyim dediklerinizi yapacağım

Evet ben çok masum kalıyorum her yaptigimda samimiydim kimsenin gönlüyle oynayacak biri değilim. Karakter olarak çok farkliyiz dediginiz gibi kendim gibi biri çıkar inşallah karşıma diyorum
yaw gönül demenizden belli zaten allah gönlüne göre versin kardes insallah. bosver onu soyle bir bak bakalim efendi, isinde gucunde, temiz ,ar damari yerinde duran bir delianli var mi çevrende. aç radarlari aç.güzel kalbinize az kiymet verin atmayin şöyle mırık çamur adamlarin kucagina. sevgi hak edilen bir şey olmalı.

Öyle düşünüyor olabilir ve karakteri tam oturmamış. Üni öğrencisi değiliz 26 yaşındayız. Bu yaştan sonra da hiç cekilmiyor böyle ne istediğini bilmeyen kaypak tipler. Irtibat kurmuyorum ama aynı ortamda görmek zorunda kalacağım. O yüzden de güçlü durarak yoluma bakarak bu süreci atlatmaya karar verdim

Ortam p.çi cidden yok ben kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü oluru yok böyle bir insanla. Benim kafamı karıştırıp yıpratmaktan başka işe yaramayacak dönüşleri. O yüzden kestirip atmak en mantıklısı. Sevgimden dolayı biraz duygusal yaklaştım ama sevgimi de hak etmiyor

Dua konusunda araştırmıştım ve illa o olsun demenin yanlış olduğunu hayırsızsa hayırlı oluo gelsin demek gerektiğini okumuştum. Tamamen vazgeçemediğim için böyle dua ediyordum ve Allah isterse her şey mümkün diye düşündüğüm için bu şekilde dua etmiştim. Fakat haklisiniz insanlar kolay kolay değişmezler. Allah beni kurtardı ben görmek istemiyorum. Ama düşüncelerim değişti uzun vadeli baktığımda beni üzecek aldatacak kandıracak biri. Uzak olsun hayatımdan

Aminn inşallah herkesin gönlüne göre versin etrafa baktığımda sanki herkes böyle karaktersiz gibi geliyor o yüzden umutsuzum. Mutlaka iyi insanlar vardır ama karşılaşmak önemli olan. Insanlara güvenim de sarsıldı ama hayırlısını isteyip beklemek gerekiyor. Tek sorun buna olan sevgimdi ama onu da içimde öldürmeye çalışacağım. Teşekkür ederim

Bulunmaz hint kumaşı mı eski sevgiliniz? Kendi değerinizi düşürüyorsunuz bu hareketlerle. Başka insanlarla flört edin, buluşun, takılın. Erkek mi kalmadı yahu, böyle kepaze, karaktersiz ergen bi çocukla vakit kaybediyorsunuz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…