Birini yarı yolda bırakmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BES sistemi gibi düşünün.
Ayy böyleler inşallah hayatta dikiş tutturamaz ne diyim. Kendilerini ne sanıyorlar gerçekten ya. Son yıllarda sanki iyice arttı böyle saçmalıklar. Birden çok flörtler, ne olduğu belli olmayan ilişkiler. Sanki güvenilir birini bulmak iyice zorlaştı gibi. Allah iyilerle rast getirsin bizleri

Öncelikle işe sevilmediğinizi kabul ederek başlayın. Bu adam ne şu an seviyor ne de geçmişte sevmiş. Sizin zorunuzla sevgili olmuşsunuz. O da sizin ona verdiğiniz ilgiyi kaybetmemek için bu durumun içine girmiş. Aranızdaki şeyin başından sonuna durum böyleymiş.
Sizin iyi bir insan olmanız sizinle ilişki yaşaması için yeterli bir sebep değil ayrıca. Ki sizin kendinize göre iyi olmanız ona göre iyi olduğunuz anlamına da gelmiyor. Mesela adamın ilişkiden beklentisi iyi bir insan değil de tutkulu bir aşk yaşamak olabilir. Bir sebeple sizinle ilişki yaşamak istemiyor.
Bence siz de daha fazla zorlamayın. Hiç bir koşulda oluru yok bu işin. Ha adam bir gün boşta kalır, size yazar, siz kabul edersiniz tekrar bir şeyler yaşanabilir. Ama radarına biri girdiği an sizi bırakacağına emin olabilirsiniz.
Kendi yolunuza bakmakla iyi edersiniz. Boşa zaman kaybetmeyin. Hayata bir defa geliyoruz sonuçta.

Destan burda neyse ki sayfa yenilememişim.

Canı birgün evlenmek isteyene kadaar bekle gelsin evlenin hayatını mahvetsin gitsin. Bu olunca mı vazgeçeceksin?
Vazgeçtim canım burada yazılanlar ve kendi mantığım vazgeçmem gerektiğini tekrar tekrar söyledi. Maalesef bir müddet daha kendisiyle aynı ortamda olacağız bu biraz zorlayacak beni ama atlatırım inşallah. Teşekkürler yorum için.

Ban almak ne oluyor bilmiyorum. Tekrar ekledim ama işe yarar mı bilmiyorum.
Tekrar eklediğiniz için bu seferlik işlem yapılmayacak ama konu içeriklerini mesajları silmek yasaktır, silinmesi halinde içerik silme cezası verilir banlama işlemi yapılır, banlama demek en az 24 saat olmak üzere üyeyi siteden uzaklaştırma, siteye giriş engeli demek.

Bir de konularınız uzun olunca paragraflara bölün ki okuyanlara kolaylık olsun

Yaa çok sevindim buna umarım dirayetli olursun :)

Ben zorlamadım aslında hatta sevgili olmak için geldiğinde bile tekrar tekrar söyledim zorluyor gibi olmuyorum di mi ben yoluma bakmıştım dedim. Kendisi ısrarla geldi. Ama evet sevse bunlar olmaz bu kadar kolay kopmazdık.

Tamamdır teşekkür ediyorum, dikkat edeceğim bundan sonra :)

Diğer kızla tutkulu bi ilişkisi var bence kopamıyor .sizede köşede dursun diye bakıyor . Sizi sevmiyor yani net .
Boşverin gitsin .

Yaa çok sevindim buna umarım dirayetli olursun :)
Umarım canım. Ben sevince gerçekten seven bir insanım ve zor seviyorum zor kopuyorum. Ama belki de Allah daha iyisini verecek bundan kurtardı. Böyle olumlu bakmaya çalışacağım. Ve buradaki kızların dediği gibi umursamaz havalı davranacağım ki daha önce yapmıştım o peşimde geziyordu :)) anlıyorum ki insanlar samimiyetten değil umursanmamaktan anlıyor.

Karşınızdaki sizin gibi 'neden?' diye sorgulamıyor. Öyle derin anlamıda yok yaptığının :Canı biraz sizinle takılmak istemiş biraz onunla azıcık öbürü ile. Bu adam herkes bana ilgi göstersin her çiçekten bal toplayayım kişisi. Lütfen uzak durunuz çünkü ilgi kesilince tekrar dikkat çekmek için uğraşacaktır muhtemelen.
Bu kadar arafta kalmaya gerek yok gençsiniz önce kendinize değer verin. Gezin tozun imkan varsa kurslara katılın ortam değiştirin emin olun çok iyi gelecek boşta kaldıkça aynı yere sarıyorsunuz çünkü
En azından şimdiden belli etmiş kendini nasıl karakterde olduğunu biliyorsunuz.

Yarı yolda bırakılmamışsınız ki adam resmen yüzünüze yüzünüze bağırmış ben seninle ciddi düşünmüyorum aklım hep başka kızlarda diye. Ama siz her fırsatta ona koşmuşsunuz. Ayrılın tamamen soğuyun dicem ama siz kesin yine en ufak bir barışma hamlesini havada kaparsınız ve bu döngü böyle devam eder. Sonra bir gün bir bakmışsınız adam başkasıyla kör kütük aşık olarak evlenmiş sizi de komple silmiş.

Saf duygularını açıkca gösterince bir değerin olmuyor şu zamanda haklısın canım benim hakkında hayırlısı olsun :)

Diğer kızla tutkulu bi ilişkisi var bence kopamıyor .sizede köşede dursun diye bakıyor . Sizi sevmiyor yani net .
Boşverin gitsin .
Diğer kızla tutkulu ilişkisi varsa benle alaka yokken o kız sevgili olalım demiş eski sevgilim olmak istememiş. Ayrıca anladığım kadarıyla onunla konuştuğu süreçte benle de buluşuyormuş çünkü biz tanıştığımızdan beri neredeyse her gün buluştuk görüştük. Bu süreç neredeyse 1 yıllık bir süreç. Bence kimseye karşı duygusu yok sırtlanın teki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…