Birini yarı yolda bırakmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil tabi ki ama ben sevdiğim için zor vazgeçiyorum. Başkasını severken de gidip başka erkeklerle görüşemem , yanlış olduğunu düşündüğüm için değil içimden gelmez. Ama haklisiniz kepaze karaktersiz ergenin teki gerçekten. Kendi değerimi düşünüp ondan bir beklenti içine girmeyecegim

ben okudum bu destanı :)
yani evet bu genel ilişki kuralında olduğu gibi sen çok değer verdiğin için çocuk hep kendini çekmiş. sen e yeter seni mi çekeceğim deyip rest çekseydin işte o zaman gerçekten peşinden koşardı. ama bu işler öyle akılla olmuyor tatlım. ben de aynı şeyleri yaşayan biri olarak şu kadarını söyliyim duygusal insanlar akıllarına çok da söz geçiremiyor ve bunun sonucunda böyle kıçı kalkan tipler ortaya çıkıyor.
ben sadece şu kısmı merak ettim. bir yerde "eğer dönerse pişman olursa affetmeye hazırım. " yazmışsın.
peki o kızla yazışmalarını hazmedebilecek misin?

Son düzenleme:
boşver bunları. mutlu olmak için kafayı çalıştır sadece

Konuda düzgün bir insanım falan yazmışsın ben de okurken fark ettim ettim gerçekten olgun birine benziyorsun. Sadece aşk sana birkaç hata yaptırmış herkeste olabilir sorun yok, sen sadece onun dönmesini bekleme asıl hata bu olur. Aynılarını ben de yapıyordum merak etme hepsi de dönüyorlar ama sadece siz hala orada mısınız merak ettikleri için. Tamam hadi çok seviyor da ondan döndü diyelim, hiçbir şey eskisi gibi olmuyor emin ol. Sanırım iş sebebiyle dönem dönem aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsunuz. Sen o yokmuş davran gibi farklı bir imajla git tarzını şeklini küçük değişiklikler olsa bile kendinde bir farklılık yarat. eski sevgilinin karakteri konusunda da asla bir ciddiyeti yok ve ilişki adamı değil. Onun peşinde dolanan kız zaten basitin teki onunla beraber olsa bile nispet yapmak için olacaktır

Tamamını okuyamadım, yarısına kadar okuyabildim, sizde diğer kızda adamın totosunu kaldırmışsınız, bir yakın bir uzak ne yaptığı belli olmayan bir adama bu kadar yol vermek neden, erkek bu , bundan milyonlarca var, sizinle oynayan bir adama bu kadar müsamaha neden ?

çok sadık ve düzgün karakterli bir insanım. kendimi övmek için demiyorum yapım gereği gerçekten kişilikli bir insanım.
gerçekten ideal bir insanım
Konu yeni değil ama yazmadan edemeyeceğim. Konu sahibi dışarıdan bakınca inan ki öyle görünmüyorsum. Seni sallamayan adamın peşinden aylarca kosmussun, adam 'tamam tamam ,heee heee, beraberiz' diyene kadar cabalamissin.
Tam olarak neresi kişilikli bir davranış?
Adamin çabucak vazgececegi ,onun gözünde değeri olmayan bri insansın, hala gelse dönerim falan diyorsun. Bunlar kişilikli insan davranışı değil bence.
Bir de adam ne dese inanmissin, tüm kadınlar adama yürümüş de, adama teklifte bulunmuş ama o reddetmis de iyi pazarlamis adam kendini,sen de saf saf inanmissin.
Bir de bazı şeyler yaşanır biter. Sonuçta her sevgilisiyle evlenmiyor insanlar. Devam etmiyorsa, sürmüyorsa bir şekilde ayrılıyorlar.
Bunda hak helal etmeyecek ne var? Kendi zorlamanla ilişkiye başlayıp kendi isteğinle bir şeyler yasamissin. Neden hemen bitince haklar haram ediliyor . Adam sana evlilik teklif etti de yarı yolda mi bıraktı? Seni eve kapatıp hapis hayatı mi yaşatti? Evlilik vaadiyle beraber olup sonrasında terk mi etti??? Ne yaptı hakkını helal etmiyorsun?
Bence hiç de ideal bir insan değilsin. Erkek olsan senin gibi biriyle beraber olmaktan kacinirdim. Daha karakter sahibi, daha kendini seven , yaşadığının arkasında durabilen insanlar bana daha çekici geliyor.
Bu saatten sonra senden kolayca vazgeçen insan kapında Yatsa üstünden atla,evine gir ,kapını kapat daha önce de başına benzer şeyler gelmiş. Kendine değer ver , böylelerine yüz verme. Sana kendilerini lütuf gibi göstermelerine izin verme, g.tlerini kaldırma.
İnan o zaman daha mutlu olursun

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet doğru düşünmüşsünüz olgun biriyim gerçekten. Sadece sevince biraz gözüm kör oluyor sanırım ve hatalar yapıyorum. Ama bu konuyu ilk açtığımdaki ruh halimden şu an çok uzağım. Dediginiz gibi artık dönmesine dair bir isteğim yok. Çünkü bana böyle birinden bir hayır gelmeyeceğini idrak ettim. Ayrıca onunla olmak bana haksızlık olur. Evet onun ciddiyetsiz biri olduğunu da daha net şekilde görüyorum. Aynı ortamdayız fakat ben hiç kendisiyle ilgilenmiyorum bakış vs hic bir şey yapmıyorum işimle meşgul oluyorum. Daha bakımlı havalı olmaya çalışıyorum ama bunlar da yine kendim için. Kısaca iyileştim bu konuyu actigim ruh halinden sıyrıldım

Evet ben de farkındayım maalesef bunu yaptığımızin. Aslında ben bir kaç defa uzaklasmistim kendisinden tekrar başlatan o olunca ben duygu var sandım. Ama hep sahteymiş. Hiç umrumda değil şu an

Yani olayı tam bilmediğiniz için ah alma durumu yok diye düşünmüşsünüz ama bence çok büyük ahımı aldı. Ama onun dışında haklısınız. Ben şu an bu konuyu actigim zamanki gibi bir duygu durumunda ve ruh halinde değilim. Olayi atlattım kendisini Allaha havale ettim, almam gereken dersleri aldım ve akıştayım. Hayatıma girecek yeni kişide bunda yaptığım hataları yapmayacağım inşallah.

Erkeklerin totosunu iki kiz birden kaldırmış. Sanki başka .ipi yok dünyada. Sizde buna olgun ve düzgün biri diyorsunuz. Gereksiz bir fuckbody konusu gruplu üstelik..

Kendini ne kadar çok yormuşsun. Harika anlatım biçimi kullanmış olsan da karşındaki anlayabileceği kadarını anlayacak. İnan bana değmez..

Tam olarak neyin hakki?

Asiri uzun, sadece 5-6 satir okumak bile gercegi cok net gosterdi: uzgunum seni sevmiyor, sen tek tarafli seviyorsun. Seven erkek oyalamaz, direkt konuya girer.

Bosuna Ümit besleme. Aci ama gercek

Adam sizi cepte tutmuş bu arada adamda ki genişlik de uzayda yok

Erkeklerin totosunu iki kiz birden kaldırmış. Sanki başka .ipi yok dünyada. Sizde buna olgun ve düzgün biri diyorsunuz. Gereksiz bir fuckbody konusu gruplu üstelik..
Ya pardon da bu ne saçma sapan bi yorumdur ne biçim şeylerle itham etmişsiniz, yorum yapmayın konuma!! Konuyu ben kapattım kendi dünyamda, burada hâlâ tartışıyorsunuz ne tuhaf insanlarsınız ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…