Birini çok sevdikten sonra başkasıyla mutllu olabilen var mı?

Kimse için ondan başkasını sevemem demedim, hala da demem. Bir gün evlenirsem yine demeyeceğim çünkü kimse vazgeçilmez değildir. Herkes bir şekilde unutulur, yine yeniden sevilir.

Aa arkadaşım da öyle dedi, seni engellemesinin nedeni sana acı çektirmek, bir nevi ego tatmini yapıyor, ben bile bir erkek olarak öyle yaptığım zamanlar oldu ne kadar sevsem de dedi. O beni engelleyince benim fotoğrafımı durumumu görebiliyor ama ben onunkini göremiyorum. Kafamda bitirmeye çalışıyorum 1 aydır ama araya kalp girince olmuyor gibi

Seni engellemesinin nedeni seni hiç sevmiyor oluşu bence. Sevse neden ayrılsın ve üstüne bir de engellesin? Biraz düz bak olaya. Altında bir şeyler arama.
Zaten açık açık söylemiş istemediğini. Başka bir durum olamaz. İlgisi, sevgisi bitmiş. Şimdi inanmak zor gelse de ilerde gerçekten bu hallerine güleceksin.
Ve bir de iyi ki aşk acısı yaşamışım, iyi ki tecrübe etmişim diye sevineceksin. Böyle şeyleri çok genç yaşta yaşamak daha iyidir. Seni kendine getirir.
Bu arada imlaya dikkat edişin de gözümden kaçmadı. Güzel yazıyorsun ekleri; gerektiği gibi, kurallarıyla. Bu yüzden seni tebrik ederim. Buna dikkat etmeyen tipler çok cahil geliyor bana. Seni n güzel güzel yazışını görünce çok sevindim o yüzden. Bu kız aşk acısını da atlatır ve nice erkeği de yeniden sevip çok mutlu olur gayet diye düşündüm.
Zamanla olacak.

Yaa onun olması için bolca yaşanmışlık, tutkulu aşk, paylaşım olması lazım. Ne kadar anınız var ne kadar iz bırakır. Sana öyle geliyor. Bir daha 18 olmayacaksın. Gez, toz, arkadaşlarınla vakit geçir, sosyal ol, sevgiliye vakit kalmayacak kadar dolu olsun hayatın. Ne gerek var, kendini yedin diyelim yalvardı geri döndü. ı -ıh eski sevgiliye dönmek ev t shirtüyle sokağa çıkmaya benzer. Tanıdık bildik ama huzursuz. Hayatının sonuna kadar adını sayıklamaya değecek ne yaptı bu adam. Sen kendini ona layık mı görüyorsun, çocuk daha ya erkekler geç olgunlaşıyor bir de. Valla 18 yaşında bir çocuk vardı, çıkıyorduk göya ama ne bileyim ben kör kütük aşık da değildim. Öyle bitti sonra. Şimdi düşündüm empati yapmak için. Hiç pişman değilim, şu anki sevgilimi de çok seviyorum. Bir iki ilişki yaşamak iyidir. Ne istediğini, ne istemediğini, ne hissettiğini, neyle mutlu olacağını bilir sonraki seçimlerini ona göre yapar doğru insanı bulursun. İlk sevgilisiyle kim evlenmiş kim hala aşkından ölüyor, çok efsanevi 1-2 tanedir. Emsallerine bak. Annen bile babanın ilk sevgilisi değildir. Takma kafanı, onu takip etmeyi bırak. Unutmana izin ver..

Ne bileyim her gün beraberdik her yeri gezdik neredeyse şehir dışına bile çıktık diyebilirim. Çok çok anımız oldu çok anı sığdırdık 1 seneye. Annem babamın ilk sevgilisi ama şimdi kendimi daha fazla depresyona sokmayayım...... Ben de öyle diyordum yaşıtlarım hep çocuk gibilerdi amaan ne sevgilisi diyordum ama bu başkaydı bu yüzden aşık olmuştum belki de. Küçüklüğünde çok şey yaşamış bu yüzden çok olgun davranıyordu. Tabii şimdi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim dengesiz baya. Kurslara yazılmam iyi olur belki

Ne bileyim her gün beraberdik her yeri gezdik neredeyse şehir dışına bile çıktık diyebilirim. Çok çok anımız oldu çok anı sığdırdık 1 seneye. Annem babamın ilk sevgilisi ama şimdi kendimi daha fazla depresyona sokmayayım...... Ben de öyle diyordum yaşıtlarım hep çocuk gibilerdi amaan ne sevgilisi diyordum ama bu başkaydı bu yüzden aşık olmuştum belki de. Küçüklüğünde çok şey yaşamış bu yüzden çok olgun davranıyordu. Tabii şimdi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim dengesiz baya. Kurslara yazılmam iyi olur belki
İstisna ama onlar hep. :) Bir acıyı bölüşmek, bir durumu göğüslemek, ortak sorumluluk, sorunları aşmak benim birikimden kastım bu. Düğüne bayrama gelen çok olur sen ölen var de yok olur derler. İyi anı biriktirip, gezip tozmak kolay. Hoş..
Ben demiyorum ki kötü şey olsa kaçardı ama paylaşımınız bu kadar. Pek ala başkasıyla da gezilir.
Kurs iyi fikir, sosyalleş alabildiğine ama tabi saçmala demiyorum. Gerçekten sosyal şeylere katıl, unutursun biter. İleride şükredeceğin bir eşin olur inşallah.
Kendine cici bak, sevgiyle kal. Ben kaçar. :)

Seni engellemesinin nedeni seni hiç sevmiyor oluşu bence. Sevse neden ayrılsın ve üstüne bir de engellesin? Biraz düz bak olaya. Altında bir şeyler arama.
Zaten açık açık söylemiş istemediğini. Başka bir durum olamaz. İlgisi, sevgisi bitmiş. Şimdi inanmak zor gelse de ilerde gerçekten bu hallerine güleceksin.
Ve bir de iyi ki aşk acısı yaşamışım, iyi ki tecrübe etmişim diye sevineceksin. Böyle şeyleri çok genç yaşta yaşamak daha iyidir. Seni kendine getirir.
Bu arada imlaya dikkat edişin de gözümden kaçmadı. Güzel yazıyorsun ekleri; gerektiği gibi, kurallarıyla. Bu yüzden seni tebrik ederim. Buna dikkat etmeyen tipler çok cahil geliyor bana. Seni n güzel güzel yazışını görünce çok sevindim o yüzden. Bu kız aşk acısını da atlatır ve nice erkeği de yeniden sevip çok mutlu olur gayet diye düşündüm.
Zamanla olacak.

Ayrılmadan önce sürekli çok mutsuzum, her şey üstüme geliyor diyordu. Ben de kendimi soğutmak için kendi kendime sevmiyor demek ki diyordum ama sevmeyen bir insan neden 'ben seni çok sevdim' diye paylaşım yapar konuştuğumuz gün diye kendimi yiyorum. Aklım onca soruyla doldu taştı düşünemiyorum artık. Ayrılırken 'birbirimizi sevdiğimizden hiç şüphem olmadı' diyen bir adam sonrasında arkadaşça konuşurken neden 'eskisi gibi hissetmiyorum' der, nasıl bu kadar denge yoksunu olabilir diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum biraz da. Sevgiliyken de sürekli çevrimiçi olup olmadığına bakıyordum bu yüzden takıntı yapmaman için engelleyeyim mi seni smsle konuşuruz demişti. Başım ağrıyor düşünmekten...
Teşekkür ederim yanlış yazınca huzursuz oluyorum, başlığı da yanlış yazmışım zaten sinir oldum

İstisna ama onlar hep. :) Bir acıyı bölüşmek, bir durumu göğüslemek, ortak sorumluluk, sorunları aşmak benim birikimden kastım bu. Düğüne bayrama gelen çok olur sen ölen var de yok olur derler. İyi anı biriktirip, gezip tozmak kolay. Hoş..
Ben demiyorum ki kötü şey olsa kaçardı ama paylaşımınız bu kadar. Pek ala başkasıyla da gezilir.
Kurs iyi fikir, sosyalleş alabildiğine ama tabi saçmala demiyorum. Gerçekten sosyal şeylere katıl, unutursun biter. İleride şükredeceğin bir eşin olur inşallah.
Kendine cici bak, sevgiyle kal. Ben kaçar. :)

Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım, kendinize iyi bakın çok iyi geldi söyledikleriniz içim rahatladı biraz olsa da, çok teşekkür ederim :)

daha cok gencsin, 25 -26 yaslarina gelince simdi uzuldugune gulumseyerek hatirlayacaksin:KK66: herseyin ilaci zaman
Aynen ya.
Tam da öyle oluyor. Ugruna ölüp bittigin insana karsi hicbir sey kalmiyor içinde.
Geriye dönüp guluyorsun dedigin gibi.

DAHA 13 YAŞINDA BİR ÇOCUKMUŞSUNUZ ZATEN İLK ÇIKTIĞINIZDA.
Sıkılmış olmanız ve bişeyleri tüketmiş olmanız çok doğal.
Daha kimler kimler çıkacak karşına.

Arkadaşlarım adını söyleyince gözleri doluyor ama takmıyormuş gibi yapıyor dediler. Kafası karışık seni seviyor ama mutlu olamayacağınıza inandığı için adım atmıyor başkasıyla mutlu olabileceğini sanıyor diyorlar her kafadan bir sürü ses çıkıyor . Bunaldım ben de. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar oluyor. Keşke sizin kadar güçlü olsam ben de

yok gözü doluyormuş falan ,kime faydası var? şöyle düşün;sonuçta seven erkek, gelir alır . aranızda kan davası yok ya. bırak arkadaşlarının düşüncelerini sen. istiyorsa gelir

Hiç merak etme sen, ohooooo karşına kimler çıkar daha. İyi olmuştur belki de ayrılmanız ben de senin yaşlarındayken ilk sevgilimden ayrılmıştımda dünya durmuştu sanki.. Üzüntüden kahretmiştim kendimi, annem diyordu salak mısın kızım sen ama anlamıyordum. Allahtan anneciğim haklıymış :KK48:

Canim daha 18 yadindasin, ne kadar guzel bir yas. Acini yasayip, atlatip, onune bakman icin bir suru yil var onunde. Acini yasarken bile hayatin anlik mutluluklarindan keyif almaya bak. Universiteye bu yil baslayacaksin anladigim kadari ile. Universitede uyanik ol ve universitenin tadini cikarmaya bak.

Sana birkac abla tavsiyesi:

Onu hicbir zaman takip etme,arastirma, ondan haber almaya calisma. Her arastirisinda sıfıra donersin.

Asla hareketlerine anlam yukleme, onlar bile neyi nicin yaptiklarini bilmiyor bazen.

Geri donerse dunyanin en mutlu cifti olacaginiza inanma, oyle olsa arayisa girip gitmezdi.

Ve son olarak yine diyorum, onu asla takip etme, yarani kendin kasir kendin kanatirsin. Ona da hicbir sey olmaz.

Ben:KK76: canim seni anliyorum, 10 yil once senin yaslarindayken bende ilk sevgilimden ayrilinca dunya durdu sanmıştım. Sonra 2. Ile tam evleniyodum ayrildim, hersey bitti bu saatten sonra ask mask olmaz dedim amaaaa.... dan diye 3.kisiyle tanistim ve kısa sure icinde evlendim. Coook da mutluyum. Yani gececek

Iki sene oncesinde ayni yollardan gectim .hatta buraya konu acip yardim istedim , insanlar bana karsina.daha kimler cikar dediginde en basiti , benim ne hissettigimi nerden bilebilirler ki , bu duygulari bir ben yasiyorum bu dunyada sanirdim oluyordum askimdan gel gor ki gercekleri kendim gordum zorda olsa vazgectim bir kac ay sonra hissizlestim o kisiye karsi .ve karsina daha iyileri daha guzel insanlar cikiyor emin ol .suan bir baskasiyla nisanliyim kalbimi kirmaya odu kopuyor. Derslerine bak ideallerine hayallerine ailene bu sekilde mutlu ol gercekten gerisi bos.karsina.ne insanlar cikacak bu surecte.suanki hallerini sacma bulacaksin.

canım ben 3 yıl olan ilk sevgilimi unuttum 2 yıl kimseyi almadım hayatıma alamadım ama ilk görüşte aşık oldum bir haftada çıkmaya başladık 6. yıldır da ikinci sevgiliyle hala beraberim olmaz diye bir şey yok insan oğlu ölüme bile dayanıyor sevgini bu adamla harcama o adamla evlenip boşanacağına bir kez üzül ve hayatının erkeğini ara
eger sen onu terketseydin şu an o senin durumunda olurdu ona bu firsatı verme

Kimbilir kaç kişiye bidaha asla böyle sevemem dedim:) ama meğerse eşim kadar kimseyi sevemezmişimki hemen onla bi ömür kurdum. Napmalıhım diye bişey yok. Bunun tarifesi bellidir. Ağlıcaksın üzülceksin o şiir defterini defalarca okuyup nasıl ya nasıl böyle olur diceksin. Sonra yeni ortamlar yeni insanlar derkeeeen... Bi bakmışsın geçmiş gitmiş.

X