Anlaşamadık o duygudan çok öpmeye koklaşmaya önem verdi. Kaldıramadım ayrıldık . Aslında unuttum Mu bilmiyorum ama Onu affetmem. Zaten sevgilisi var ve sanırım benimleyken o kızla ilişkisi varmışNeden ayrıldınız? Unutamadın mı?
Peki neden sohbet edemiyorum artık kimseyle. Sürekli düşünüyorum ama kimseyle konuşamıyorum. İçime kapandım ben içime kapanık biri değildim kiYenmeyin bence. Birine ikna olasınız yeterince gelirse olursunuz.
En sevdiğim kişinin o olması ve onun için herkesi karşıma almamBence o iliskiye sizi hala kitleyen nokta ne ilk onu cözün
Anlaşamadık o duygudan çok öpmeye koklaşmaya önem verdi. Kaldıramadım ayrıldık . Aslında unuttum Mu bilmiyorum ama Onu affetmem. Zaten sevgilisi var ve sanırım benimleyken o kızla ilişkisi varmış
1 yıl kadardı. Ya hayır öyle sevgi yok içimde canım acımıyor. Ama yeni biriyle tanışamıyorum ve konuşamıyorumAldatılmışsında. Ama 1 yılda geçmesi unutman gerekiyor. Geçmiyorsa profosyonel destek alabilirsin. Uzunmuydu ilişkiniz?
Belki destek alınabilir ama bence yeterince etkilenmiyorsunuzdur.Peki neden sohbet edemiyorum artık kimseyle. Sürekli düşünüyorum ama kimseyle konuşamıyorum. İçime kapandım ben içime kapanık biri değildim ki
1 yıl kadardı. Ya hayır öyle sevgi yok içimde canım acımıyor. Ama yeni biriyle tanışamıyorum ve konuşamıyorum
Sadece kimseye kendimi açamıyorum artık deniyorum ama bir süreden sonra konuşmayı kesiyorumKolay kolay olmuyor o dediğin maalesef.
Psikolog yardımı olmadan çok çok çok zor.Sadece kimseye kendimi açamıyorum artık deniyorum ama bir süreden sonra konuşmayı kesiyorum
Ya onu düşünmüyorum ki artık. Aklıma bile gelmiyor sadece ayrılık sonrası çok yıprandım. Dr gittim anlattım herşeyi senin değil onungelmesi lazım dedi . Normal değil yaptıkları dedibence destek alın unutmuşsunuzda neden tanışamayasınız ki anlam veremedim ben
güven problemi önyargı gibi sanırım
En sevdiğim kişinin o olması ve onun için herkesi karşıma almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?