Ya sevmiyorum ki onu . Ondan sonra bir sürü kişi girmek istedi hayatıma ama yok yok yok. Sıkılıyorum güvenmiyorum kimseyeBir erkege ve ilişkiye gereginden fazla mi anlam yüklüyorsunuz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sevmiyorum ki onu . Ondan sonra bir sürü kişi girmek istedi hayatıma ama yok yok yok. Sıkılıyorum güvenmiyorum kimseyeBir erkege ve ilişkiye gereginden fazla mi anlam yüklüyorsunuz acaba?
Ne yapacağım peki . Daha çok gencim ve yalnızımbende hayatımda biri olmadan yapamıyorum, son 7 yılım sosyal medyadan tanıştığım 2 tanesi bağımlı, diğerleri ise kontrolcü yapım yüzünden beni aldattılar
5 aşk yaşadım
ilki bağımlı idi evlenince ev bile tutmayacağını söyledi aldattı
2.si faceden yazıp duruyordu meğerse gazinoya ortakmış akşamları kadınlara gidiyordu
3.sü 1 tatlı mesaj atıp kullanıp günlerce aramayan telefonu yüzüme kapatırdı yada ben aramayım diye kapatırdı cinsel anlamda kullandı defalarca canım cicim diye diye sonradan herkese kötü biri olduğumunsöyledi
4.sü uzun yoldan gelip birlikte olup gidiyordu
ben instagramda aktif diye kıskana kıskana en son beni aldattı
5.si ise faceden tanıştım şiddete meyilli öfke kontrolü olmayan, şiddet geçmişi olan, çalışmayan biriydi
evlendik en ufak sorunda vuruyordu
7 senem böyle geçti
korkulacak kadar varlar
Ne yapacağım peki . Daha çok gencim ve yalnızım Her bakımdan
Gidin aile hekimine ya da dahiliyeciye. Kan sayımı yaptırın ve özellikle b12 ve D vitaminine baktırın. Ben ciddiyim. Önce vücudu toparlayın. B12 eksikliği ve kansızlık depresyon, halsizlık yapar. Bunları bi düzeltin.Arkadaşlar merhaba, hayatıma girmek isteyen herkese şüpheyle yaklaşıyorum ve bu durumdan dolayı rahat iletişim kuramıyorum. Eski sevgilim dışında kimseye kendimi açamadım. Benimle ciddi düşünen insanlara bile güvenmeyip ileri adım atamıyorum. Belki de özgüvensizlik ama bunu Nasıl aşacağımı bilmiyorum. 1 yıl önce ayrıldık ve ben kendi içime kapandım. Kimseyle konuşmuyorum , konuşunca sıkılıyorum ya da söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu düşünce o kadar yer etti ki beynimde kendimi sıkıcı hissetmeye başladım ve hayatıma birini alamıyorum. Karşı taraf çabalasa bile artık benim çabalamaya halim yok ve sohbeti uzatamayıp bitiriyorum. Karışık anlattım ama anladığınızı düşünüyorum. Bu duygumu nasıl yenerim. Eski Halime dönmek istiyorum yardım edin
Sevmiyorsaniz daha garip degil mi durumunuz? Sevmediginiz birinden ayrilmissaniz niye karalar bagliyorsunuz? Genel olarak erkeklere guvenilmez ama her erkek aynidir diye de birsey yok. Her gorustugunuz erkekle ciddi iliski yasayacaksin, evlilik dusuneceksin diye bir dusunce dogru degil bence. Gereginden fazla mi anlam yuluyorsunuz derken bunu kastetmistim. Karsinizdaki kisiye guvenene kadar beklentiye girmeyinYa sevmiyorum ki onu . Ondan sonra bir sürü kişi girmek istedi hayatıma ama yok yok yok. Sıkılıyorum güvenmiyorum kimseye
bunların hepsinin ortak özelliği mesleksiz olmaları ve evliliğe maddi güçleri olmamalarıydıNe yapacağım peki . Daha çok gencim ve yalnızım
Ya onu düşünmüyorum ki artık. Aklıma bile gelmiyor sadece ayrılık sonrası çok yıprandım. Dr gittim anlattım herşeyi senin değil onungelmesi lazım dedi . Normal değil yaptıkları dedi
bende hayatımda biri olmadan yapamıyorum, son 7 yılım sosyal medyadan tanıştığım 2 tanesi bağımlı, diğerleri ise kontrolcü yapım yüzünden beni aldattılar
5 aşk yaşadım
2.si faceden yazıp duruyordu meğerse gazinoya ortakmış akşamları kadınlara gidiyordu
3.sü 1 tatlı mesaj atıp kullanıp günlerce aramayan telefonu yüzüme kapatırdı yada ben aramayım diye kapatırdı cinsel anlamda kullandı defalarca canım cicim diye diye sonradan herkese kötü biri olduğumunsöyledi
5.si ise faceden tanıştım şiddete meyilli öfke kontrolü olmayan, şiddet geçmişi olan, çalışmayan biriydi
7 senem böyle geçti
korkulacak kadar varlar
aldatıldınız diye kendinizi mi suçluyosunuz?
Ben de öyleyim iliski yorgunlugu diyorlar Allah bilir bunda ne sorun cikcak diye tanismak bile zor geliyor artik.
bende hayatımda biri olmadan yapamıyorum, son 7 yılım sosyal medyadan tanıştığım 2 tanesi bağımlı, diğerleri ise kontrolcü yapım yüzünden beni aldattılar
5 aşk yaşadım
7 senem böyle geçti
korkulacak kadar varlar
aklıma başıma almazsam milyon tane var bunlardancok kotu seyler yasamissin, bu sanal alem gercekten cok kotu bir yer galiba..dilerim bundan sonra hayatin iyi olur.
olay ne biliyor musun? bence bosluktasin ve sevmek guvenmek istiyorsun..ve hep yanlis kisilere denk gelmissin. tamamen tanimadan kendini teslim etmemek ve birakmamak gerek. teslim etmek derken cinsel manada demedim illa..o senin bilecegin birsey...ama duygusal olarak baglanirsan donusu zor olur. bu yuzden birini cok iyi tanimadan yakinlasma sana tavsiyemaklıma başıma almazsam milyon tane var bunlardan
en ufak saygısızlıkta uzaklaşmam gerekirken ben hep durdum
başkalarına yazdıklarına gördüğüm halde
kıskanıp daha çok uğraştım
sonuç kullanıldım
halen bu akılsızlığıma devam ediyorum
sanıyorumki kaderimdir
bir ömür sevecek
haklısınız işte ne bileyim iki canım desin güveniyorum hata ediyorum bu konuda kendimi toparlamadan bu yola girmeyeceğim birdahaolay ne biliyor musun? bence bosluktasin ve sevmek guvenmek istiyorsun..ve hep yanlis kisilere denk gelmissin. tamamen tanimadan kendini teslim etmemek ve birakmamak gerek. teslim etmek derken cinsel manada demedim illa..o senin bilecegin birsey...ama duygusal olarak baglanirsan donusu zor olur. bu yuzden birini cok iyi tanimadan yakinlasma sana tavsiyem
erkekler hep canim diyor ama..onlarin kadin dusurme taktikleri var yani..dedim ya sevme sevilme istegi var kadiniz birde..ama taniyip guvenip oyle olsa daha dogruhaklısınız işte ne bileyim iki canım desin güveniyorum hata ediyorum bu konuda kendimi toparlamadan bu yola girmeyeceğim birdaha