- 29 Kasım 2020
- 2.416
- 12.615
- 33
Hafta sonu çok yoğun olacağım için unutmadan yazmak istedim
4 haftadır üst üste bireysel siralamanin birincisi oluyorum benim 3 haftadır yazdiklarim dışında yazabileceğim herhangi bir sırrim.yok açıkçası. Tek sırrim hep dediğim gibi muhteşem bir takımda kendime yer bulabilmiş olmam bunun içinde öncelikle Kaptanligi layigiyla yapan sevgili Zipzip- 'a daha sonra o takimin üyeleri olan
N Nidsalii
selensu82
asysss
PAPATYAM
birbeste
@sena zeynep
Elhan
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
madamhd
askrhpozitif
Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
Tutku44
Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
T timesinfinity
D Dileksnr
@SATURN71
S sulisim
@Cedarice
@onlinenurse 'ye tek tek tesekur ediyorum.Verdiginiz güven gösterdiginiz hoş görü ve iradenizle bu yolda sizinle olabilme firsatini bana verdiğiniz için hepinize sonsuz tesekur ederim .IYKI VARSINIZ 6.Takımın muhteşem çıtırları ❤❤❤
İsteyin vazgeçmeyin başarmanın hazzina varın..
4 haftadır üst üste bireysel siralamanin birincisi oluyorum benim 3 haftadır yazdiklarim dışında yazabileceğim herhangi bir sırrim.yok açıkçası. Tek sırrim hep dediğim gibi muhteşem bir takımda kendime yer bulabilmiş olmam bunun içinde öncelikle Kaptanligi layigiyla yapan sevgili Zipzip- 'a daha sonra o takimin üyeleri olan
N Nidsalii
selensu82
asysss
PAPATYAM
birbeste
@sena zeynep
Elhan
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
madamhd
askrhpozitif
Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
Tutku44
Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
T timesinfinity
D Dileksnr
@SATURN71
S sulisim
@Cedarice
@onlinenurse 'ye tek tek tesekur ediyorum.Verdiginiz güven gösterdiginiz hoş görü ve iradenizle bu yolda sizinle olabilme firsatini bana verdiğiniz için hepinize sonsuz tesekur ederim .IYKI VARSINIZ 6.Takımın muhteşem çıtırları ❤❤❤
İsteyin vazgeçmeyin başarmanın hazzina varın..