Merhaba,
Bu etap birinci olmuşum, ben de şaşkınım, daha önce de bu kiloları verdiğim olmuştu ama kısmet bu haftayaymış, mezun olmadan birincilik de nasip olmuş oldu, sevindim
Aslında bu hafta diğer haftalardan farklı bir şey yapmadım, aksine duygusal boşluğa ve duygusal açlığa düştüm, sanırım hepimizin kilo verme sürecindeki bir engel bu. Daha önceleri bu durumlarda kendimi tatlıyla avuturken bu diyet serüvenimde zeytin ve bademle avuttum, ve dengelemek için o gün akşam yemeği yemedim. Regl gecikmişti onu oldum, muhtemelen geçen haftadan kalan şişliğim de geçmiştir. Onun dışında ekmek, pirinç, patates, mısır,bezelye tüketmiyorum. Siyah çay yerine yeşil çay, su yerine tarçınlı ve zencefilli su tüketiyorum, haftada 2 gün dukan suyu tükettim, ayrıca emziriyorum o da kolaylaştırmış olabilir. Düzenli Spor yapamıyorum ama gün boyu da hiç oturmadan aktifim.
Tüm bunlara ek olarak, 3 aydır yarışmada aktifim, bu süreçte her zaman yanımda olan, sözleriyle beni destekleyen, düştüğümde kaldırıp yola devam ettiren, durduğumda gazlarıyla ,yarışmalarıyla, rekabet ortamıyla tekrar harekete geçmemi sağlayan tüm 6. Takım üyelerine ve mezunlarına ama özellikle kaptaniçem kraliçem
Zipzip- a ve eli maşalı ama güzel yürekli
E Elif_Eylul e çok teşekkür ediyorum. Bu birincilik hepimizin