- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Merhaba arkadaşlar bu haftanın birincisi olmuşum geçen haftanın sonuncusu olarak bu hafta birinci olmam çok güzel bir duygu birinci olmamın en büyük sebebi ne olursa olsun diyeti bırakmamak azimle kararlılıkla diyetime devam etmek. Ben haşimato türü tiroit hastasıyım bundan dolayı ödemlerim oluyor ve buda tartıda kilo olarak karşıma çıkıyor neyseki bu hafta ödemlerim indi ve benimde gayretimle 2.5 kğ verebildim bu süreçte ne yedin ne içtin derseniz suyumu 3 - 3.5litre içtim spor olarak bol bol yürüdüm ve başlıca besinim kabak oldu yoğurtla birlikte tüketiyorum ve iki haftadır hayatıma kefiri dahil ettim çok faydasını görüyorum tavsiye ederim ve sabahlar muzlu çiğ fındıklı yulaf kepekli tarçınlı kefir içiyorum ve sonuç giden kilolar ve ödemler
Size tavsiyem tartıda artı görseniz bile paniğe kapılmayın diyeti bırakmayın unutmayın ne yaparsanız yapın önemli olan azimli ve kararlı olmak disiplinli olmak
Herkese bol eksili tartılar dilerim iyi geceler
seaBahAR moni
Size tavsiyem tartıda artı görseniz bile paniğe kapılmayın diyeti bırakmayın unutmayın ne yaparsanız yapın önemli olan azimli ve kararlı olmak disiplinli olmak
Herkese bol eksili tartılar dilerim iyi geceler
seaBahAR moni