canım geçmiş olsunBu haftaki sirrim malesefki üzüntü
Stres
Yorgunluk
Uykusuzluk
Kosturmaca
Cünkü kizim 1 haftadir hastanede yatiyor.
Boyle kisadan yazdigim icin kusuruma bakmayin ne olur.
Herkese saglikla zayiflamalar...
Geçmiş olsun berilim ciddi bir durum yoktur inşallah.Bu haftaki sirrim malesefki üzüntü
Stres
Yorgunluk
Uykusuzluk
Kosturmaca
Cünkü kizim 1 haftadir hastanede yatiyor.
Boyle kisadan yazdigim icin kusuruma bakmayin ne olur.
Herkese saglikla zayiflamalar...
Burası normalde 1. Olanların yazdığı alan belki bu şekilde yazmama Laz'ım ama söylemeden geçemicem spor ve yediğine dikkat etmek kilo vermede önemli , iradeli olmak şart ama seni herdaim ayakta tutacak bıktığında destek olacak ve sürekli gaza getirecek bi arkadaş olmazsa olması. Ayulduzun mezuniyete çok fazla bişeyi kalmadı ve sırf onla mezun olabilmek için tüm irademle çabalıyorum. Çünkü ben onun sayesinde tekrar gaza geldim o beni kendime getirdi ve tekrar kilo vermeye başladım ayrıca 10 yıldır bu kiloları görmemiştim yani kalıplaşmış kilolarım gidiyor. Teşekkürler AyyulduzumSelamun aleykum arkadaşlar, bu hafta bireysel de 1. oldum çokda mutlu oldum öncelikle başarımın sebebi olan 9.takımdaki arkadaşlarıma, motive kaynağımız her zaman eli üzerimizde olan sultanımızMefkurem ablama, nasıl zayıflanır nasıl zayıflatırım konusunda pro ların prosu olmuş ordinaryus kaptaniçem berilceee ablama ve bu hafta takım içi rakibem olan birinci olmamda bu güzel kiloyu vermemde destek olan prensesim kardeşim N Nilyyyaaannn çok teşekkür ederim iyki varsınız
Kilo vermenin en büyük etkini spor bu hafta 8 saat koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım.
2gün lahana çorbası, 1gün pro bir gün de kabak haşladım yogurtlayip yedim
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay olmazsa olmazı dı şekersiz türk kahvesi çok tüketirim, birde hanımlar son zamanlarda sakız bağımlılığım oluştu evdeyken ağzımdan düşürmüyorum, buda ağzıma bir şey atmamı engelliyor geçen bir yerde okudum sakız çiğnemek bağırsaklarada çok iyi geliyormuş bencede doğru kesinlikle faydası var...
kilo vermek basit bir hesap işi aslında verdiğin kalori aldığın kalori den çok olucak, yani ne diyoruz yakamıyacağın kaloriyi almıyoruzdiğer etkende kilo vermekte motivasyon, arkanda 9.takım gibi bir takım da olunca motivasyonun konsantrenin kralını yaşıyorsunuz e ondan sonrada yapılacak tek iş tartıda eksilen rakamları saymak kalıyor
Görüşmek üzere hanımlar inşallah hepimiz ideal kilolarımıza kavuşuruz çünkü biz bunu hakediyoruz
medusa38 tebrik ederim öncelikle .
Açıkcası kilo oranı düştükçe kilo vermek zorlaşırken ... haftalık verdiğin rakam vaaay dedirtti bana . Bende 60 lardayım.
Hemen bu medusa ne yer ne içer diye kopya çekmeye girdim menülerine (itiraf)
Menülerine bakarken hafta içi kolonoskopiye girdiğini okudum . Geçmiş olsun çok .
Bir sakıncası yoksa hangi hastanede kolonoskopi uygulandığını yazar mısın ?
Senelerdir tedavim gereği 6 ayda bir kolonoskopi kontrolüm var ve maalesef ki ..işlemden önce verilen 2 günlük sadece sıvı tüketimi listesi ... ve o 5 lt lik ilaçlı suyu içmek zorunda kalmak benim hep ertelememi sağlıyor işlemi.
Sen kolonoskopiye girmeden önce gayet normal katı beslenmeni yapmışsın .Bağırsak temizlenmeden kolonoskopi imkansız .
Şaşırdım çok.
Varsa bu işkenceye maruz bırakmayan bir hastane ...ki ben çok araştırdım..öğrenirsem sevinirim
Ausencia kaptanım medusadan önce yazayım; kendisi kolonoskopiye değil kolposkopiye girdi, farklı şeyler yani, bu nedenle katı beslenmek zorunluluğu yoktu. Çok çok geçmiş olsun size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?