- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Merhaba kizlar bu hafta bireyselde birinci olmuşum aslında bu gerçekten çok güzel bi duygu ama benim için en güzeli burada kurduğum dostluklar o kadar samimi o kadar içten ki 8. Takımın fıstıkları olmasa bu yolda asla başarılı olamazdımben geçen sene mart ayında 5 günde 5 kilo verdiren diyet sayfasında güzel arkadaşım @adayaren38 le gülşenimle konuşurken beni 8.takıma davet etti ve ilk günden itibaren takımdaki tüm arkadaşlarım her an yardımıma koştular derdimi paylaştılar ve 8. Takımın fıstıklarıyla tanıştığımdan bu zamana kadar 66.9 kilodan 54.9 kiloya düştümzaman zaman enerjim düştü kacamak yaptım sonra kacamak yaptığım için sinirlendim çoğu zaman ne yapacağımı bilemedim kilo veremediğim haftalar oldu arti gördüğüm zamanlarda ama hiç bi arkadaşım beni yalnız bırakmadı @adayaren38 @perihan00 oynakbasi34 @SekerPancari71 @yst38 canlarım güzellerim fıstıklarım her zaman yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum seviyorum iyiki tanımışım sizleri
Bu arada eğer kilo vermek için bi tavsiye bekleyen varsa kesinlikle azmedin kararlı olun arti görseniz bile vazgeçmeyin ve ne olursa olsun kendinize inanın
Tekrar tebrik ederim canım
Cidden azimle devam etmenin karşılığını alıyorsun sonuçta 5 günde 5 diyetini yapmakta sabır işidir ve azimli olmadan olmuyor ( hepimiz şükür alıyoruz emeklerimizin karşılığını )
Burada hepimiz bazen inişli bazende çıkışlı bir yola girdik ve gerçekten çok güzel dostluklarda kurduk Neredeyse iyiki kilo almışım yoksa sizleri tanıyamıyacaktım diyorum
İnşallah hep birlikte ( tüm takımlarda yarışan kızlarda dahil tabiki ) hepimiz hedeflerimize ulaşır sağlıklı bir hayata devam ederiz
Ben kendi adıma hep diyorum eğer sizler olmasaydınız ben kesinlikle ya pes edip yerimde sayıyor olurdum yada bir ara kafama koyduğum ameliyatı gerçekleştirip belkide Allah korusun daha kötü sonuçlar alacaktım
Yüreği güzel insan iyiki varsın inşallah birlikte burada hedefimize ulaştığımıza dair paylaşımlarda yaparız ileride
Kocaman öpüyorum seni fıstığım