Birinci sınıfiz bu sene ama öğretmen yok

Bu tür plansız programsız işlerden, her seneye değişikliklerle başlamaktan öğretmenler de yıldı emin olabilirsiniz.
Dur daha önlük hediye edecekler bize, hemide uzunundan her şeyimiz tamam önlüğümüzü de tamamlıyorlar, haksızlık etme lütfen

Konu başlığını degistirin bence birinci sınıfa kızınız gidecek hepiniz ailece değil şu çoğul konuşmayı yapmayın lütfen çok itici

Ona güvenip yeni önlük almadım. 24 kasım sabahı vazgeçmezler inşallah
En 19 yılda yalnızca 1 yıl giydim o da sapık ihtiyar müdürüm yüzündendi, giymeyeceğim arkadaş, kışın hırka giyiyorum üzerime yazın da sıcakta önlük çekemem. Mobilya falan boyarken kullanırım belki

Ben ilk seneler giyerdim sınıf tebeşirliydi üstüm batıyordu. Kilo alınca giymedim yenisi çok pahalıydı almamayı tercih ettim

Kalem, silgi, flashbellek gibi şeyleri ceplerimde taşıyorum ve öylece okulda bırakıyorum. üstüm kirlenmiyor önlük sayesinde. Yıllardır giyerim, çok kullanışlı. Nöbetlerde koridorun cereyanından da koruyor. Benim için olmazsa olmaz

Neden şikayet konusu ediliyor hemen bu sene böyle oldu ikinci tayinleri de yaptıkları için.
Okuldan ayrılan öğretmenler daha 6-7 gün önce gitti toplanıp yeni ile yerleşip gelirler en geç pazartesine.
Keşke olmasaymış ama bu sene farklı olmuş işte.
Bazı yerlerde böyle olmuş demek

Yeğenimle oğlum aynı yaşta. Aynı dönem aynı okula başladılar. Onun öğretmeni de geç atamalardan dolayı geç başladı. Evraksal durumlardan dolayı yetişmedi sanırım. Ama muhteşem bir öğretmeni oldu yegenimin. Hiç de sıkıntı çekmedi uyum konusunda

Hemen şikayet edin cimere yazın cümleleri bana garip geliyor .Sanki okul idaresinin canı öyle istemiş de öğretmen vermemiş gibi davranılıyor.2. İl dışı ve depremzede tayin sonuçları açıklamalı bir hafta bile olmadı.Ve bu atama ile atananların 15 gün mehil müddeti vardır.İnsanlar başka bir ile gidip ev bulacak taşınacak özel işlerini halledecekler .Ama her şeyde olduğu gibi ön yargılı olup okul idaresi suçlanıyor .Yok eğer başka bir kurum suçlanıyorsa kimi kime şikayet ediyorsunuz diye sorarım.

Birinci sınıf değilsiniz; çocuğunuz birinci sınıf. Bizde olmadı değil; çocuklarımıza oryantasyon olmadı.

Müdürlerin öğretmenleri kendileri görevlendiriyor sanıyorlar herhalde bende merak ettim kimi kime şikayet edecekler şikayet edin diyenler

Müdürlerin öğretmenleri kendileri görevlendiriyor sanıyorlar herhalde bende merak ettim kimi kime şikayet edecekler şikayet edin diyenler
Müdürün canı istese ücretli öğretmen başlatabilirdi. Ara sınıf değil çünkü birinci sınıf önemli oluyor uyum haftası vs sebebiyle. Bir şeyi de normal görmeyin. Eyvallah dedikçe daha uygunsuzunu dizerler önümüze. Şikayet iyidir,çözüm gelir en azından.

Kadrolu öğretmen atandıysa 2 haftalığına hiçbir milli eğitim ücretli öğretmen görevlendiremez. Ücretli öğretmeni müdür görevlendirmez zaten.

Kadrolu öğretmen atandıysa 2 haftalığına hiçbir milli eğitim ücretli öğretmen görevlendiremez. Ücretli öğretmeni müdür görevlendiremez.
İsteyebiliyor,daha yeni gördüm aynı durumu. Bu seneye özel bir durum olduğu için 18 günlüğüne ücretli öğretmen istendi. Birinci sınıf boş bırakılmaz.

O iş öyle olmuyor işte, ücretli öğretmenin dilekçesi sigorta girişi, görevlendirme yazısı, dünya kadar iş var. Müdür kafasına göre ücretli bulup ücretini cebinden mi verecek, özel okul mu burası. 3 gün 2 hafta için ücretli öğretmeni görevlendirmeye kalkarsan bakanlığa cevap veremezsin. Elinde norm fazlası varsa onu kullanabilir ancak

İsteyebiliyor,daha yeni gördüm aynı durumu. Bu seneye özel bir durum olduğu için 18 günlüğüne ücretli öğretmen istendi. Birinci sınıf boş bırakılmaz.
Hangi paşa torunlarının okuduğu sınıfmış o, 19 yıllık meslek hayatımda 2 haftalık ücretli ne gördüm ne duydum, girdi çıktısı bile devlete maddi kayıp. Kolay kolay yapılacak iş kesinlikle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…