Kosullu gecme yok bizde alttan fizik biraktim malesefbu sana ders olsun
seneye daha çok çalış
koşullu geçtiği ders varsa onları da tekrar al ortalamanı yükselt
2 nin altinda olunca siniftami kaliyorsunBizim okulda ortalaman 2 nin altında olunca sınıfta kalıyordun. Yani bu ortalama zar zor geçmiş gibi bir şey. Sizi üzmek istemem ama okuduğunuz bölüm iş imkanı bakımından oldukça umutsuz bir de düşük ortalama ile bu şansı iyice azaltıyorsunuz. Daha birinci sınıfmışsınız toparlanın daha üç yıl var yükseltmeye çalışın.
Bilmiyorum Ankara Üniversitesi'ni. Bizim okulda öyleydi.2 nin altinda olunca siniftami kaliyorsunankara universitesinde varmi boyle birsey
hiç moralini bozma tam tersine ilk sene daha zor oluyor.bende matematik bölümü mezunuyum ve ilk sene ortalamam 50lerdeydi hep e ile geçiyordum ..2,3 ve 4. sınıflarda ortalamam yükseldi 72 ortalama ile mezun oldum hiç takıntısız ..çok normal adaptasyon süreci yaşıyorsun..ben ilk sene bölümü bırakmayı bile düşünmüştüm2 diye ortalamami olur ya cok berbat kimya okuyorum bide diyorlarki en basiti ilk sinif ben bu gidisle nasil is bulucam ?
Bende dusundum acaba yanlis bolumde miyim diye 2 nin altinda olursan ilk donem tekrarimi oluyor ?hiç moralini bozma tam tersine ilk sene daha zor oluyor.bende matematik bölümü mezunuyum ve ilk sene ortalamam 50lerdeydi hep e ile geçiyordum ..2,3 ve 4. sınıflarda ortalamam yükseldi 72 ortalama ile mezun oldum hiç takıntısız ..çok normal adaptasyon süreci yaşıyorsun..ben ilk sene bölümü bırakmayı bile düşünmüştüm
canım zaten ortalaman 2nin altındaysa belliki bazı derslerden geçememişsindir yani baraj 50 ise bazı derslerin 50nin yada 2nin altındadır bu durumdada o dersleri alttan alırsın ama bırakmamaya çalış yazokulu yada büt ile geçmeye bak çünkü bölümün ağır bir bölüm zorlanma ..benim ilk sene dediğim gibi hep E ile geçtim yani sınırda ama alttan kalmadı çok şükür..toparlaması zor oluyor sonra..sınıf ilerledikçe alıştım sevdim ..son sene ortalamam yüksekti baya ama ilk sene düşük olduğu için 2.87 ortalama ile mezun oldumBende dusundum acaba yanlis bolumde miyim diye 2 nin altinda olursan ilk donem tekrarimi oluyor ?
Is bulabildinizmi acaba :)canım zaten ortalaman 2nin altındaysa belliki bazı derslerden geçememişsindir yani baraj 50 ise bazı derslerin 50nin yada 2nin altındadır bu durumdada o dersleri alttan alırsın ama bırakmamaya çalış yazokulu yada büt ile geçmeye bak çünkü bölümün ağır bir bölüm zorlanma ..benim ilk sene dediğim gibi hep E ile geçtim yani sınırda ama alttan kalmadı çok şükür..toparlaması zor oluyor sonra..sınıf ilerledikçe alıştım sevdim ..son sene ortalamam yüksekti baya ama ilk sene düşük olduğu için 2.87 ortalama ile mezun oldum
Is bulabildinizmi acaba :)
Bolumunuzlemi alakali memurluk yoksa baskami ? Cok soru sordum kusura bakmayin :)Canım ben 2006 mezunuyum .mezun olur olmaz yaklaşık 3 sene ücretli öğretmenlik yaptım ..yaklaşık 6 senedir bir kurumda memurum ..
Notlarim baya saglam :) bende is yok :) calisiyor musunuz?Bizim bitirdiğimiz sene, kimya bölümü 4 mezun vermişti :) Hatırladım da o yılları...
Okuduğunuz bölüm ana bilim dalı, kolay olmasını beklemiyordunuz herhalde seçerken? Ve evet, birinci ve ikinci sınıf en kolayı, kimmat, genel kimya ve kimyasal kinetik gibi daha basit dersleri aldığınız seneler... Esas 3. sınıfta enstrümantal alt dallar, organik ve fizikokim girince işin içine daha sıkı asılmanız gerekecek.
Sağlam not toplayıp planlı çalışın.
Akademik kariyer dusunmuyorum ama issiz kalirsam dusunurum yani bilmiyorum o yuzden en az kac olsa iyi olur benim icinBen çift anadal yaptım, 3.72 ortalamayla mezun oldum. Bugüne kadar da yaptığım ortalamanın hiçbir faydasını görmedim. Akademik kariyer düşünmüyorsanız ortalamayı boşverip dersleri ve sınıfı geçmeye bakın bence.
Notlarim baya saglam :) bende is yok :) calisiyor musunuz?
yok canım bölümümle pek bir alakalı bir yerde değilim.çok az kadro var bölümümle alakalı onlarda açmadılar ne yazıkki.ama çok şükür halimden memnunum .Bolumunuzlemi alakali memurluk yoksa baskami ? Cok soru sordum kusura bakmayin :)
Farklı sektörlerdeniz o yüzden bilemiyorum ama şimdiye kadar not ortalamasına bakan işveren görmedim benAkademik kariyer dusunmuyorum ama issiz kalirsam dusunurum yani bilmiyorum o yuzden en az kac olsa iyi olur benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?