- 12 Temmuz 2023
- 115
- 111
- 18
- 40
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Bende de aynisi oldu. Numarami kagida yazip biraktim camın kenarina. Geti aradi helal ettiSelam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
Ya araba kullanan kişi illa sert bı yapiya sahip olacak, illa çok sosyal olacak diye bı kural mi var. Ehliyet alırken buna mi bakıyorlar ben anlamadım. Evet bir durumda iletişime geçilmeli ben de bundan taraf olduğu için geri gelip not bıraktım benm vicdanmda rahat etmez, bı de düşünün ki aileniz yanınızda durmasa çalışan biri değilseniz nasıl karşılarsiniz zararı. Şuan bu araç eşimin değile babamın olsaydı babam bisiy olmaz dicekti ama eşim not bırak biz konuşuruz dedi. Ben adamdan kaçmadım ki baktım camında numara var mı yokmu diye, plakasını da aldım kağıt kalem alıp evden camına bıraktım. Hanımefendi bende Allah korkusu var merak etmeyin eğer olmasaydı adam beni sittin sene bulamazdi burda kamera olmadığına eminim hastanenin bahçesinden uzak ve açık alan. Ben bu yaşıma kadar kul hakkı yemedim, hala da yemem Allah korusun. Biri benmde aracımı çizip kaçsa sinirlenirm ama insanlk hali derim. Ama bizm buranın insanı serttir anlamıyorsunuz bu değil daha küçük bişey bile olsa sizi yer
Sen boyle yazinca adamin hastane calisani degil de cizigi gorup acile kaldirilmis olabilecegini dusundum hdgsjdjkşu çiziğe acillik olacak adamlar tanıyorum bkz:kocam
Sert olmak demeyelim de oanik olmamak, korkmamak diyelimYa araba kullanan kişi illa sert bı yapiya sahip olacak, illa çok sosyal olacak diye bı kural mi var. Ehliyet alırken buna mi bakıyorlar ben anlamadım. Evet bir durumda iletişime geçilmeli ben de bundan taraf olduğu için geri gelip not bıraktım benm vicdanmda rahat etmez, bı de düşünün ki aileniz yanınızda durmasa çalışan biri değilseniz nasıl karşılarsiniz zararı. Şuan bu araç eşimin değile babamın olsaydı babam bisiy olmaz dicekti ama eşim not bırak biz konuşuruz dedi. Ben adamdan kaçmadım ki baktım camında numara var mı yokmu diye, plakasını da aldım kağıt kalem alıp evden camına bıraktım. Hanımefendi bende Allah korkusu var merak etmeyin eğer olmasaydı adam beni sittin sene bulamazdi burda kamera olmadığına eminim hastanenin bahçesinden uzak ve açık alan. Ben bu yaşıma kadar kul hakkı yemedim, hala da yemem Allah korusun. Biri benmde aracımı çizip kaçsa sinirlenirm ama insanlk hali derim. Ama bizm buranın insanı serttir anlamıyorsunuz bu değil daha küçük bişey bile olsa sizi yer
Yakın bir market, esnaf yok muydu bi kalem kağıt bulurdunuz illa ki. Plakasını aldıysanız karakoldan bulurlar arayıp söylersiniz.Gidince yapistirayim bari arabada kağıt kalemde yoktu ki inşallah kötü biri çıkıp bağırıp çağırmaz yaaa
Ya araba kullanan kişi illa sert bı yapiya sahip olacak, illa çok sosyal olacak diye bı kural mi var. Ehliyet alırken buna mi bakıyorlar ben anlamadım. Evet bir durumda iletişime geçilmeli ben de bundan taraf olduğu için geri gelip not bıraktım benm vicdanmda rahat etmez, bı de düşünün ki aileniz yanınızda durmasa çalışan biri değilseniz nasıl karşılarsiniz zararı. Şuan bu araç eşimin değile babamın olsaydı babam bisiy olmaz dicekti ama eşim not bırak biz konuşuruz dedi. Ben adamdan kaçmadım ki baktım camında numara var mı yokmu diye, plakasını da aldım kağıt kalem alıp evden camına bıraktım. Hanımefendi bende Allah korkusu var merak etmeyin eğer olmasaydı adam beni sittin sene bulamazdi burda kamera olmadığına eminim hastanenin bahçesinden uzak ve açık alan. Ben bu yaşıma kadar kul hakkı yemedim, hala da yemem Allah korusun. Biri benmde aracımı çizip kaçsa sinirlenirm ama insanlk hali derim. Ama bizm buranın insanı serttir anlamıyorsunuz bu değil daha küçük bişey bile olsa sizi yer
Önce çizdiğiniz yeri iyice fotoğraflayın sonra numaranızı bırakın.Selam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
Kendi hatamı kendim düzelteyim.Ne kelebeği kuş yaSen buna çizik mi diyorsunaracın sahibi arabasına düşkün belli ki , kelebekler yapıştırmış
Bizimkiler bir şey olmaz diyorSelam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
Bizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
Kul hakkı da olmasaydı ne edecektikBen bu yaşıma kadar kul hakkı yemedim,
Başı sıkışan hatalı bir davranışı olan herkes önce bir lokma kul hakkı yemedim der ardından vatanina ne kadar bağlı olduğunu anlatır mutlaka.Kul hakkı da olmasaydı ne edecektik
Öğleden sonrayı beklemedim, gidip notumu bıraktım. Basım sıkıştı mı ? Ay sanki adamın aracını pert etmiş kacmisim gibi konuşuyorsunuz. Biraz çizildi o kadar. Neyse karşılicaz zaten. Başım sıkıştığından falan değil, insanız insanlık hali ve ilk defa başıma geliyor ne yapacağımı bilemedim buraya yazdm pişman ettiniz gerçekten insanımız ne kadar anlayışlı hoşgörülü burdaki yorumlardan bile anlayabiliriz. Ben zaten umursayıp kacsaydım ne yapayım diye buraya yazmazdmBaşı sıkışan hatalı bir davranışı olan herkes önce bir lokma kul hakkı yemedim der ardından vatanina ne kadar bağlı olduğunu anlatır mutlaka.
Yaptığınız hataydı konu sahibi, öğleden sonra umarım gitmiş numaranızı koymuşsunuzdur. Eğer koymadıysanız araç sahibi umarım bulur sizi, şikayetçi olur.
Allah hiçbirimizi sizinkilerle karşılaştırmasın.Bizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
Ne kadar hafife aliyorsunuz yaptiginiz hatayi? İyi ki de kul hakki yemiyormussunuzÖğleden sonrayı beklemedim, gidip notumu bıraktım. Basım sıkıştı mı ? Ay sanki adamın aracını pert etmiş kacmisim gibi konuşuyorsunuz. Biraz çizildi o kadar. Neyse karşılicaz zaten. Başım sıkıştığından falan değil, insanız insanlık hali ve ilk defa başıma geliyor ne yapacağımı bilemedim buraya yazdm pişman ettiniz gerçekten insanımız ne kadar anlayışlı hoşgörülü burdaki yorumlardan bile anlayabiliriz. Ben zaten umursayıp kacsaydım ne yapayım diye buraya yazmazdm
İnsanlık hali. Usta şoförler bile kaza yapabiliyor. Abartmayı çok seviyorsunuz. Kul hakkı yemek hafife almakla olmuyor canım telafi etmemekle oluyor bil istedim. Birgün başınıza gelirse sizi de görürüz artıkNe kadar hafife aliyorsunuz yaptiginiz hatayi? İyi ki de kul hakki yemiyormussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?