Birin aracını parktan çıkarken çizdim napıcam??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başı sıkışan hatalı bir davranışı olan herkes önce bir lokma kul hakkı yemedim der ardından vatanina ne kadar bağlı olduğunu anlatır mutlaka.
Yaptığınız hataydı konu sahibi, öğleden sonra umarım gitmiş numaranızı koymuşsunuzdur. Eğer koymadıysanız araç sahibi umarım bulur sizi, şikayetçi olur.

Ne kadar hafife aliyorsunuz yaptiginiz hatayi? İyi ki de kul hakki yemiyormussunuz 🤷🏼‍♀️
Ben mi çok safım ya kızlar anlamadım ki siz böyle tepki verince onu düşündüm
çok üzüldüm kızın konusunu okuyunca
şaşırmış ne yapacağını bilememiş bir insan düşündüm

konu sahibi araç sahibi arayınca bize de haber edin merak ettim B Bluegreenworld

konu sahibi araç sahibi arayınca bize de haber edin merak ettim B Bluegreenworld
Tabiiki haber ederim. Gerçekten bende napmam gerekiyor diye yazdım daha da azarlandım. inşallah araç sahibi burdakiler kadar sert değildir ya :)

Abla benim binbir emekle aldığım aracı cizse biri bende gitsem park yerine araç o halde kim cizdiyse basmış gitmiş demedigim laf kalmazdı. En başta numarasını bıraksa zaten kimse bir şey demez ama adamın işi erken bitse ve gitseydi ne olacaktı? Arabayı bir daha bulamadım deyip kenara cekilecekti muhtemelen. Herkes telas yapar kaza anında ama arabaya zarar verip bırakıp gidilmez bu kötü niyetli bir tavırdır.

Ay ben bi kere arabamı anaokuluna yakın bir yere park etmiştim. Gittiğim yerde de pencereden arabamı izliyorum (niye izliyorum çünkü görmemişin bi arabası olmuş bütün gün onu izlemiş dkdjsj) kadınlar lüks jiplerle çocuklarını okula bırakmaya gelip gidiyor meğer herkes herkesin arabasını çiziyormuş orada bi gittim arabamda her renk arabanın boyası var kimse umursamamış :KK53: Sizin umursayıp endişelenmeniz çok tatlı geldi bana:KK23:Keşke baştan numaranızı bıraksaydınız not yazıp. Araç erken gitseydi siz de kaçmış gibi olacaktınız. Bu konu sayesinde herkesin aklında bulunmuş olur böyle bi durumda ne yapılması gerektiği:KK68::KK68:

İnsanlık hali. Usta şoförler bile kaza yapabiliyor. Abartmayı çok seviyorsunuz. Kul hakkı yemek hafife almakla olmuyor canım telafi etmemekle oluyor bil istedim. Birgün başınıza gelirse sizi de görürüz artık
Usta soforler de kaza yapar tabi ki, mevzu kaza yapmak degil ki niye saptiriyorsunuz? Kimse size adamin arabasini cizdiniz diye bir sey demiyor, korktum diyip birakip kactiginiz icin bir seyler soyluyoruz. Cok mu zor bunu anlamak?

Yorumlarını da okudum da neden adam seni öldürüp 20 parçaya bölecekmiş gibi stres yaptın ki korkuyorum falan diye? Cok cekinirsen de esin muhattap olur. İnsanlık hali numaranı bırakırsın geri döner karşılanacak masraf varsa karşılarsın bitti yani

Ay ben bi kere arabamı anaokuluna yakın bir yere park etmiştim. Gittiğim yerde de pencereden arabamı izliyorum (niye izliyorum çünkü görmemişin bi arabası olmuş bütün gün onu izlemiş dkdjsj) kadınlar lüks jiplerle çocuklarını okula bırakmaya gelip gidiyor meğer herkes herkesin arabasını çiziyormuş orada bi gittim arabamda her renk arabanın boyası var kimse umursamamış :KK53: Sizin umursayıp endişelenmeniz çok tatlı geldi bana:KK23:Keşke baştan numaranızı bıraksaydınız not yazıp. Araç erken gitseydi siz de kaçmış gibi olacaktınız. Bu konu sayesinde herkesin aklında bulunmuş olur böyle bi durumda ne yapılması gerektiği:KK68::KK68:
Aynen öyle artık arabada kağıt kalem bırakacağm😊 bir musibet bin nasihatten iyidir derler boşuna değil

Birakip kaciyor, geri dondugunde bulamayabilir araci. O cizik yuzunden nerden baksaniz 5000 lira masraf cikar. Ailesi falan da aman bosver bi sey olmaz ondan diyorlar, bunu da yaziyor hic utanmadan. Sizce kizmakta haksiz miyiz? Diger arac sahibi neden masrafi kendi ustlensin?

İnsanlık hali. Usta şoförler bile kaza yapabiliyor. Abartmayı çok seviyorsunuz. Kul hakkı yemek hafife almakla olmuyor canım telafi etmemekle oluyor bil istedim. Birgün başınıza gelirse sizi de görürüz artık
Bir şey soracağım. Eğer buradaki üyeler, aileniz gibi boş ver başına bela alma deseydi yine o notu koyar mıydınız?
Dürüst olun lütfen.

Çizdiğiniz aracı orada öylece bırakıp eve gitmenize şaşırdım. Döndüğünüzde orada olmasaydı neyapacaktiniz? Ailenizin tavrı aşırı itici. Araç sahibinin yerine karar vermek sizemi kaldı ister yaptırır ister yaptırmaz.
Kağıt kalem olmaması falan tamamen bahane, hickimseyi bulamadın güvenliğe git iste ama niyet farklı olunca ayrıldınız oradan. Ehliyetinizmi yok niye korkuyorsunuz bu durumdan.

Her zaman biraktigim sokakta yer yoktu, gece yerinden hic çıkmadığını bildigim iş arabasinin arkasina biraktim. Nolur nolmaz diye cama numarami birakayim dedim. Kagit kalem yokmus arabada.

Arabada bulduğum fişin ustune rujla numarami yazdim, silecegime sıkıştırdım.

Demokrasilerde careler tükenmez.

Neyse en azindan gec de olsa telafi yoluna gitmissiniz. Erkeklerden de korkmayin yahu napacak adam size.

Ya numara bırakılması lazım biz ablamdaydik adam geri geri giderken Bizim arabaya çarptı esimde balkonda bekledi adam bişey olmamış gibi eve gidiyordu eşim seslendi , arabaya çarptı herhalde dedi yoo duymadım dedi ama ses nasil geldi. Sonra esim indi baktılar. Yani insanlık hali olabilir ama numarayı bırakmak lazim. Karşıdaki kisi kendi karar versin önemli bişey var mi yok mu diye,biz akil yürütmeyelim

Geçenlerde park ederken tampon yan araca sürttüm. Bende de onda da minik çizikler oldu. Notu yazıp ayrıldım aracım yanında duruyordu geri geldiğimde gitmişti arayan soran olmadı.. benim araçtakini ıslak mendille silince çıktı yeri belli de olsa siyah durmuyor.. önemsemeyen birine denk geldim.. cana geleceğine mala gelsin derler ama mala da gelmesin herşey ateş pahası. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız inşallah geri döner konuşur durumu anlatırsınız. Elbette trafiğe çıkacaksınız bundan ötürü soğumamalısınız. Sadece daha dikkatli olursunuz tedbirli olursunuz bitti gitti 🥰 geçmiş olsun

Selam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm

GÜNCELLEME: arkadaşlar bazılarınız yok kaçtın yok bilmem ne yahu ben kaçacak olsam gelip niye buraya yazayım ne yapmalıyım diye zaten ailemin tavrı hoşuma gitseydi gelip burda sormazdım eşimde işte olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmediğimden gelip buraya yazdım not bırakmak için de hastaneye hemen geri gittim notumu bıraktım numaramı bıraktım olması gereken de buydu. evet ilk defa başıma geldiği için afalladım biraz artık arabada kağıt kalem bulinduracagim biraz da korktum açıkçası hem eşim kızar mı hem de karşıda ki araç sahibinden. Buraya fikir almak için yazıyoruz sizler tarafından da ayrı azarlanmak için değil. Bazılarımız ne güzel insanlık hali notunuzu numaranızı bırakın konuşun halledin demiş. Bazıları ise yok siz trafiğe çıkmayın, yok kaciyorsunuz bilmem ne bide benim kul hakkı yemedim dememi sorgulayanlar var. Ben burda vicdan rahatlatması yapmıyorum insan gibi ne yapmalıyım yazdım. Gerekeni de yaptım. Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın çünkü ben kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Numarası olup olmadigina da bakmıştım. Olsaydı arayıp cagiracaktim zaten. İlk defa başıma geldiği için kısa zamanlı bir şok geçirdim evet, sonra gidip notumu bıraktım. Ne kadar meraklı insanlar var birilerini tartaklamaya
Yapilcak şey basit kendi numaranızı bir not ile yazıp arabanın sileceğine takıcaksınız. Karşı Araçda niye telefon nosu olsun, o ne saçma bahane?
Hata en doğrusu polisi arayıp hem sizin hem karşı tarafın araç plakasını bildirmektir. Adam aracımı çizmişler diye polisi arasa sizin daha önce bildirdiğiniz belli olur.
Hiç korktum napcam, kızarlarmı diye düşünmeyin yalandan
Araç sahibi gelip aracı o şekilde notsuz bulsa daha çok kızar, ve mutalaka gören olmuştur asıl ozaman başınız ağrır
Trafik sigortası bu zamanlar için yapılıyor.
Birşey olmazzz yeaaaa diye milletin aracına hasar vermenizi bukadar hafife alan ailenizide kınıyorum!

ilk kazanız mı ? merak ettim ona göre tekrar bir yorum yapmak istiyorum.
kaç yıldır trafiktesiniz?
sorularıma cevap verirseniz tekrar değerlendirelim.
B Bluegreenworld
Evet 5 ay oldu ehliyetimi alalı. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Panik oldum. Kimse inanmıyor ama gerçekten amacım kaçmak veya üstünü örtmek değildi. Sadece ne yapacağımı bilmedim

Evet 5 ay oldu ehliyetimi alalı. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Panik oldum. Kimse inanmıyor ama gerçekten amacım kaçmak veya üstünü örtmek değildi. Sadece ne yapacağımı bilmedim
ilk kazanız anlaşılan.,bunu başta yazsaydınız bu kadar tepki almazdınız.
ilk kazada bu kadar tedirgin olunması normal tabiki.
zamanla alışırsınız.
ama lütfen bir daha konuyu anlatırken eksik bırakmayın,böyle tepkilerle karşılaşırsınız
yine de şu var ki ister arabaya çarpın ,ister markette kasaya 5 tl borçlanın farketmez,mantık hatanız var.
şimdi markete 5 tl borcunuz olsa ,aman 5 tl ne olacak deyip de gidip vermeyeyim dememeniz lazım
biz hakkımız geçer diye 25 kuruş bile kaldıysa gidip geri veriyoruz.
bu işlerin azı çoğu olmaz.
ayrıca ufak çarpma değil sizinki,basbayağı araca geçirmişsiniz
umarım anlatabildim..

Tabiiki haber ederim. Gerçekten bende napmam gerekiyor diye yazdım daha da azarlandım. inşallah araç sahibi burdakiler kadar sert değildir ya :)
Aha biz de mi sert olduk 😂

İnsan davranışlarını yorumlama konusunda eksiklikleriniz olabilir mi? Yetişkin bir insanın diğer insanlardan bu kadar korkması normal değil çünkü.

Olur da Bir hayvana falan çarparsanız(Allah korusun!) Lütfen yine panikleyip basıp gitmeyin onu bir kontrol edip yaşıyorsa en yakın(Google araması ile çok basit) vete bırakın.

Oha:)
Şu çiziğe öylece çıktınız mı?
Bizim evde atom bombası etkisi yaratır şu çizik😂

Oradaki güvenliğe ulaşıp, durumu bildirip ayrılacaktınız.
Bir zahmet onlar sizi bulmadan kamera kayıtlarından, kendiniz acil gidin ya da plaka elinizdeyse arayın hastaneyi aracın sahibini anons etsinler.
Aradı araç sahibi, sıkntı yok küçük bişey zaten dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X