- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.378
- 798
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Öyle şey olur mu kul hakkını düşünüyorsanız gidin lütfen bu çizmek de değil yukarıda yazan biri olmuş bildiğin kazımakBizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
Bir daha araç sürüp sürmemenizden adama ne?o sizin bileceğiniz iş.ama adamı nasıl bulacağınızı yazdım üstte.Bizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
size ulaşabileceği telefon numarası bırakın notla bence ben olsam öyle yapardım, bir akraba bi yakın erkek arkadaş numarası olaydan haberi olsun ama üzülmeyin insanız herşey olabilirSelam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorum
Öğleden sonraya kadar o aracın orada kalacağı ne malum? Arabanızda nasıl kağıt kalem olmaz? Bir kazaya karışsanız nasıl tutanak tutacaksınız?Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorum
Sizin aynanızında bu kadar çizildi mi baya bir çizik derinmişBizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
Gelip koydum sanırım şoför hastaneden biri sabahtan beri araç burda.Öğleden sonraya kadar o aracın orada kalacağı ne malum? Arabanızda nasıl kağıt kalem olmaz? Bir kazaya karışsanız nasıl tutanak tutacaksınız?
Sürücü olmak sadece direksiyona geçip gaza frene basmak demek değildir. Her türlü tedbiri alacak hesaplamayı yapacaksınız. Bu yüzden kadın sürücülerin adı çıkıyor.
Benim arabamı bu şekilde çizen biri plakadaki servis numarasını aramış plakayı verince sistemden kaydımı bulup servis aracılığı ile ulaşmıştı bana.
Evet benmki de çizildi bnmki sorun değil şimdi gelip bıraktım notu. İnşallah bağırıp çağırmaz.Sizin aynanızında bu kadar çizildi mi baya bir çizik derinmiş
Güvenliğe de bilgi verin, ilk açıklamayı onlar yapsınlar ve adam izlesin kameradan.Gelip koydum sanırım şoför hastaneden biri sabahtan beri araç burda.
Şimdi hastaneye geri geldim araç hala burda not bıraktım valla dinlemedim babamı. Başına iş Alcan falan dedi ama dedim adamla öbür dunyada uğraşacağıma bu dünyada ugrasayimOlabilir böyle şeyler bende komsunun arabasini cizmistim henüz acemiyken ama bi fark var ben aradim buldum ulastim zararini karşıladım.Kendinize istemediğiniz hicbirseyi başkasına yaşatmayın.Sizinkiler fazla rahatmış kusura bakmayın yada işlerine gelmiyo ne demek boya yaptirmaz zaten.Sizene siz zararını karsılayin ister boyatır ister boyatmaz.Belkide istemez bile.Plakasıni alın sorusturun illa ki cikar madem no birakmadınız.
Eşimin trafik polisi bir arkadaşı vardı. O da birisine ulaşmıştı plakadan.bir kere benim plakadan biri ulaşmıştı bana nasıl ulaştı bilmiyorum adamın garajına park etmiştim sanırım polise vs söylüyorlar. korkmayın insanlık hali.
Valla not bıraktım simdiGüvenliğe de bilgi verin, ilk açıklamayı onlar yapsınlar ve adam izlesin kameradan.
Başıma geldi de, izlediğimde sakinleşmiştim ve ehliyeti veren hocalara söverek araç sahibine olan hıncımı biraz almıştım
Not bıraktımEşimin trafik polisi bir arkadaşı vardı. O da birisine ulaşmıştı plakadan.
Babanız yumuşak tabirle cok tuhaf birisi.Şimdi hastaneye geri geldim araç hala burda not bıraktım valla dinlemedim babamı. Başına iş Alcan falan dedi ama dedim adamla öbür dunyada uğraşacağıma bu dünyada ugrasayim
tehlikeli durum aslında polisin bilgi vermemesi lazım.Eşimin trafik polisi bir arkadaşı vardı. O da birisine ulaşmıştı plakadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?