- 27 Nisan 2012
- 15.576
- 18.614
- 498
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Başı sıkışan hatalı bir davranışı olan herkes önce bir lokma kul hakkı yemedim der ardından vatanina ne kadar bağlı olduğunu anlatır mutlaka.
Yaptığınız hataydı konu sahibi, öğleden sonra umarım gitmiş numaranızı koymuşsunuzdur. Eğer koymadıysanız araç sahibi umarım bulur sizi, şikayetçi olur.
Ben mi çok safım ya kızlar anlamadım ki siz böyle tepki verince onu düşündümNe kadar hafife aliyorsunuz yaptiginiz hatayi? İyi ki de kul hakki yemiyormussunuz
Tabiiki haber ederim. Gerçekten bende napmam gerekiyor diye yazdım daha da azarlandım. inşallah araç sahibi burdakiler kadar sert değildir ya :)Ben mi çok safım ya kızlar anlamadım ki siz böyle tepki verince onu düşündüm
çok üzüldüm kızın konusunu okuyunca
şaşırmış ne yapacağını bilememiş bir insan düşündüm
konu sahibi araç sahibi arayınca bize de haber edin merak ettim B Bluegreenworld
Abla benim binbir emekle aldığım aracı cizse biri bende gitsem park yerine araç o halde kim cizdiyse basmış gitmiş demedigim laf kalmazdı. En başta numarasını bıraksa zaten kimse bir şey demez ama adamın işi erken bitse ve gitseydi ne olacaktı? Arabayı bir daha bulamadım deyip kenara cekilecekti muhtemelen. Herkes telas yapar kaza anında ama arabaya zarar verip bırakıp gidilmez bu kötü niyetli bir tavırdır.Ben mi çok safım ya kızlar anlamadım ki siz böyle tepki verince onu düşündüm
konu sahibi araç sahibi arayınca bize de haber edin merak ettim B Bluegreenworld
Usta soforler de kaza yapar tabi ki, mevzu kaza yapmak degil ki niye saptiriyorsunuz? Kimse size adamin arabasini cizdiniz diye bir sey demiyor, korktum diyip birakip kactiginiz icin bir seyler soyluyoruz. Cok mu zor bunu anlamak?İnsanlık hali. Usta şoförler bile kaza yapabiliyor. Abartmayı çok seviyorsunuz. Kul hakkı yemek hafife almakla olmuyor canım telafi etmemekle oluyor bil istedim. Birgün başınıza gelirse sizi de görürüz artık
Aynen öyle artık arabada kağıt kalem bırakacağmAy ben bi kere arabamı anaokuluna yakın bir yere park etmiştim. Gittiğim yerde de pencereden arabamı izliyorum (niye izliyorum çünkü görmemişin bi arabası olmuş bütün gün onu izlemiş dkdjsj) kadınlar lüks jiplerle çocuklarını okula bırakmaya gelip gidiyor meğer herkes herkesin arabasını çiziyormuş orada bi gittim arabamda her renk arabanın boyası var kimse umursamamışSizin umursayıp endişelenmeniz çok tatlı geldi bana Keşke baştan numaranızı bıraksaydınız not yazıp. Araç erken gitseydi siz de kaçmış gibi olacaktınız. Bu konu sayesinde herkesin aklında bulunmuş olur böyle bi durumda ne yapılması gerektiği
Birakip kaciyor, geri dondugunde bulamayabilir araci. O cizik yuzunden nerden baksaniz 5000 lira masraf cikar. Ailesi falan da aman bosver bi sey olmaz ondan diyorlar, bunu da yaziyor hic utanmadan. Sizce kizmakta haksiz miyiz? Diger arac sahibi neden masrafi kendi ustlensin?Ben mi çok safım ya kızlar anlamadım ki siz böyle tepki verince onu düşündüm
Bir şey soracağım. Eğer buradaki üyeler, aileniz gibi boş ver başına bela alma deseydi yine o notu koyar mıydınız?İnsanlık hali. Usta şoförler bile kaza yapabiliyor. Abartmayı çok seviyorsunuz. Kul hakkı yemek hafife almakla olmuyor canım telafi etmemekle oluyor bil istedim. Birgün başınıza gelirse sizi de görürüz artık
Yapilcak şey basit kendi numaranızı bir not ile yazıp arabanın sileceğine takıcaksınız. Karşı Araçda niye telefon nosu olsun, o ne saçma bahane?Selam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
GÜNCELLEME: arkadaşlar bazılarınız yok kaçtın yok bilmem ne yahu ben kaçacak olsam gelip niye buraya yazayım ne yapmalıyım diye zaten ailemin tavrı hoşuma gitseydi gelip burda sormazdım eşimde işte olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmediğimden gelip buraya yazdım not bırakmak için de hastaneye hemen geri gittim notumu bıraktım numaramı bıraktım olması gereken de buydu. evet ilk defa başıma geldiği için afalladım biraz artık arabada kağıt kalem bulinduracagim biraz da korktum açıkçası hem eşim kızar mı hem de karşıda ki araç sahibinden. Buraya fikir almak için yazıyoruz sizler tarafından da ayrı azarlanmak için değil. Bazılarımız ne güzel insanlık hali notunuzu numaranızı bırakın konuşun halledin demiş. Bazıları ise yok siz trafiğe çıkmayın, yok kaciyorsunuz bilmem ne bide benim kul hakkı yemedim dememi sorgulayanlar var. Ben burda vicdan rahatlatması yapmıyorum insan gibi ne yapmalıyım yazdım. Gerekeni de yaptım. Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın çünkü ben kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Numarası olup olmadigina da bakmıştım. Olsaydı arayıp cagiracaktim zaten. İlk defa başıma geldiği için kısa zamanlı bir şok geçirdim evet, sonra gidip notumu bıraktım. Ne kadar meraklı insanlar var birilerini tartaklamaya
Evet 5 ay oldu ehliyetimi alalı. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Panik oldum. Kimse inanmıyor ama gerçekten amacım kaçmak veya üstünü örtmek değildi. Sadece ne yapacağımı bilmedimilk kazanız mı ? merak ettim ona göre tekrar bir yorum yapmak istiyorum.
kaç yıldır trafiktesiniz?
sorularıma cevap verirseniz tekrar değerlendirelim.
B Bluegreenworld
ilk kazanız anlaşılan.,bunu başta yazsaydınız bu kadar tepki almazdınız.Evet 5 ay oldu ehliyetimi alalı. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Panik oldum. Kimse inanmıyor ama gerçekten amacım kaçmak veya üstünü örtmek değildi. Sadece ne yapacağımı bilmedim
Aha biz de mi sert oldukTabiiki haber ederim. Gerçekten bende napmam gerekiyor diye yazdım daha da azarlandım. inşallah araç sahibi burdakiler kadar sert değildir ya :)
Olur da Bir hayvana falan çarparsanız(Allah korusun!) Lütfen yine panikleyip basıp gitmeyin onu bir kontrol edip yaşıyorsa en yakın(Google araması ile çok basit) vete bırakın.Evet 5 ay oldu ehliyetimi alalı. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Panik oldum. Kimse inanmıyor ama gerçekten amacım kaçmak veya üstünü örtmek değildi. Sadece ne yapacağımı bilmedim
Aradı araç sahibi, sıkntı yok küçük bişey zaten dedi.Oha:)
Şu çiziğe öylece çıktınız mı?
Bizim evde atom bombası etkisi yaratır şu çizik
Oradaki güvenliğe ulaşıp, durumu bildirip ayrılacaktınız.
Bir zahmet onlar sizi bulmadan kamera kayıtlarından, kendiniz acil gidin ya da plaka elinizdeyse arayın hastaneyi aracın sahibini anons etsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?