- 25 Mayıs 2022
- 1.352
- 392
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Gidince yapistirayim bari arabada kağıt kalemde yoktu ki inşallah kötü biri çıkıp bağırıp çağırmaz yaaaKendi numaranı yazıp yapıştırsaydın geldiğinde görüp arardı araç sahibi
Not bırakın. Numaranızı da yazın masrafları karşılarsınız falanSelam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorumbaya çizmişsiniz,telefon numaranızı kağıda yazıp camına asın ,böyle böyle yanlışlıkla çizildi diye kısa bir not yazın.
benim de bir kere başıma geldi,aradım buldum ,benimki çok hafifti,belli bile olmuyordu.
adam sırf arayıp bulduğum için helal olsun deyip ben hallederim demişti
benim içim de rahat etmez ve biri bana yapıp da bana ulaşmasa çok kızardım
çünkü insnalık hali ,olabilir ama ulaşmamak resmen aptal yerine koymak gibi oluyor .
Bari aracın plakasını falan alsaydınızSelam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
yok ,usulunce bulursanız bağıracağını sanmıyorum.Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorum
Eşiniz babanız dayınız filan konuşsun madem bu kadar korkuyorsunuz. Sakin olmaya çalışın. Kazadır herkesin başına gelir. Allah can sağlığı versin.Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorum
Bari aracın plakasını falan alsaydn
Eşiniz babanız dayınız filan konuşsun madem bu kadar korkuyorsunuz. Sakin olmaya çalışın. Kazadır herkesin başına gelir. Allah can sağlığı versin.
Hiç bilmiyorumAldm da nerden bulucam
Tekrar gidince orada olacağı ne malum ki yani sürücü kizabilir sonuçta arabamı çizip kaçmışlar diye düşünmüş olabilir ben de görsem öyle düşünürüm.Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?