- 25 Mayıs 2022
- 1.352
- 392
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Yani değişiksiniz cidden insan Duygu durumundan hiç anlamıyorsunuz. Trafikte herkesin başına gelebilecek olaylar bu yani şok geçirebilir, korkabilir normal bişey degilmi? Biri cok soğukkanlı olabilirken diğeri panik olabilir. Yani gerçekten soğukkanlı olabiliyorsanz helal olsun size.Hanımefendi herkes önce acemi şöfördür.Ama psikolojiniz sağlam değilse trafiğe çıkmayın.Yarın öbür gün yayaya çarpsanız ne yapacaksınız? Kaçıp gider misiniz inip ilk yardım mı yaparsınız? Korkuyorum demeniz aşırı sinir bozucu. Korkuyorsanız bisiklet sürün araç kullanmak size göre değil.
Az önce gelip not biraktimDürüstlük her zaman kazandırır.
Numaranızı bırakamadıysanız da en azından araba sahibi beklemeliydiniz veya hastanenin valesine durumu bildirip numaranızı iletmelerini isteyebilirdiniz.
Arac surerken kirilgan yapinizi evde birakmaniz gerekiyorKaçmadım Korkuyorum evet ama numara yok etrafta kimse yok sabahtan beri araç orda ve hastane burası. Çok kalabalık plakasını da aldım. Arabada kalem kağıt bişey de yoktu. Geldim geri not bıraktım. Bizim buranın insanı çok serttir. Adamlar hele. Arabayı yanls yere bile park etsen uyarmak değil bagirirlar o yüzden korktum. Ve ne yapacağımı bilemedigimden buraya yazdım geldim ve notumu bıraktım. Ben kendi aracımın önüne numaratör koydum. Aynı şey benm başıma gelse ben ve eşim o kadar kötü yaklaşmayız ama kimle karsilacagimi bilmeden yanımda erkek olmadan adamı çağırıp tek konuşamam zaten kırılgan bı yapim var.
Bende tam olarak bunu diyorum.Sürtmede böyle şoka giriyor veya korkuyorum diyorsanız ileride Allah korusun daha büyük bir kaza yaparsanız birinin canına zarar gelen türden ne yapacaksınız o zaman şoktaydım korktum diye olay yerinden kaçacaksınız demek.Yani değişiksiniz cidden insan Duygu durumundan hiç anlamıyorsunuz. Trafikte herkesin başına gelebilecek olaylar bu yani şok geçirebilir, korkabilir normal bişey degilmi? Biri cok soğukkanlı olabilirken diğeri panik olabilir. Yani gerçekten soğukkanlı olabiliyorsanz helal olsun size.
Ya araba kullanan kişi illa sert bı yapiya sahip olacak, illa çok sosyal olacak diye bı kural mi var. Ehliyet alırken buna mi bakıyorlar ben anlamadım. Evet bir durumda iletişime geçilmeli ben de bundan taraf olduğu için geri gelip not bıraktım benm vicdanmda rahat etmez, bı de düşünün ki aileniz yanınızda durmasa çalışan biri değilseniz nasıl karşılarsiniz zararı. Şuan bu araç eşimin değile babamın olsaydı babam bisiy olmaz dicekti ama eşim not bırak biz konuşuruz dedi. Ben adamdan kaçmadım ki baktım camında numara var mı yokmu diye, plakasını da aldım kağıt kalem alıp evden camına bıraktım. Hanımefendi bende Allah korkusu var merak etmeyin eğer olmasaydı adam beni sittin sene bulamazdi burda kamera olmadığına eminim hastanenin bahçesinden uzak ve açık alan. Ben bu yaşıma kadar kul hakkı yemedim, hala da yemem Allah korusun. Biri benmde aracımı çizip kaçsa sinirlenirm ama insanlk hali derim. Ama bizm buranın insanı serttir anlamıyorsunuz bu değil daha küçük bişey bile olsa sizi yerAdamlardan mı korkuyorsunuz? Nasıl yani? Konuda şu koca çiziğe bir şey olmaz diyen babanız mı yoksa arabasını çizdiği kişiyle konuşmaktan böylesine korkan siz mi daha tuhafsınız bilemedim. Size ders olsun arabanızda her daim kağıt kalem olsun yarın bir gün Allah korusun kaza olsa nasıl tutanak tutacaksınız? Gerçi bu psikolojiyle bir daha trafiğe çıkmanız doğru olur mu ondan da şüpheliyim. Kağıt kalem olmaması da mazeret değil birinden illa bulabilirdiniz. Not yazmanız olması gereken zira araç sahibi sizi kameralardan bulurdu illa bu sefer daha büyük sorun yaşardınız
Henüz değil sanırım hastahane çalışanı sabahtan beri burda cunkuadam geri aradı mı?
Bu konuda haklısınız ama daha önce benm eşimin veya ailemin başına gelse belki ne yapacağımı bilir öyle hareket ederdim ama ilkArac surerken kirilgan yapinizi evde birakmaniz gerekiyor
Nasıl bir bölge ki bütün insanlar sert? Siz o bölgeden niye ve nasıl bu kadar yumuşak çıktınız?Ya araba kullanan kişi illa sert bı yapiya sahip olacak, illa çok sosyal olacak diye bı kural mi var. Ehliyet alırken buna mi bakıyorlar ben anlamadım. Evet bir durumda iletişime geçilmeli ben de bundan taraf olduğu için geri gelip not bıraktım benm vicdanmda rahat etmez, bı de düşünün ki aileniz yanınızda durmasa çalışan biri değilseniz nasıl karşılarsiniz zararı. Şuan bu araç eşimin değile babamın olsaydı babam bisiy olmaz dicekti ama eşim not bırak biz konuşuruz dedi. Ben adamdan kaçmadım ki baktım camında numara var mı yokmu diye, plakasını da aldım kağıt kalem alıp evden camına bıraktım. Hanımefendi bende Allah korkusu var merak etmeyin eğer olmasaydı adam beni sittin sene bulamazdi burda kamera olmadığına eminim hastanenin bahçesinden uzak ve açık alan. Ben bu yaşıma kadar kul hakkı yemedim, hala da yemem Allah korusun. Biri benmde aracımı çizip kaçsa sinirlenirm ama insanlk hali derim. Ama bizm buranın insanı serttir anlamıyorsunuz bu değil daha küçük bişey bile olsa sizi yer
Öncelikle geçmiş olsun.Ben araci yeni elden geçirtmistim biri açık otoparkta bayağı bir çizip atıp kaçmış.Numaram camda ama aramamiş da,çok kızgınım hala ama düşmedim peşine.Birine zarar vermek zarar görmekten daha çok sıkıyor canımı.Selam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
Kendi numaranızı bıraksaydınız..işinize gelmemiş. Sallamayın burdaSelam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
Selam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
Siz o bölgeden nasıl yumuşak çıktınız kısmından sonra koptum okuyamadımNasıl bir bölge ki bütün insanlar sert? Siz o bölgeden niye ve nasıl bu kadar yumuşak çıktınız?
Yarın öbür gün içinde sürücüsü olan bir araca zarar verirseniz ne yapacaksınız? Direksiyona kapanıp ağlayacak mısınız, ayılıp bayılacak mısınız?
Cidden psikolojiniz araç kullanmaya uygun değilse, insanlardan bu kadar korkuyorsanız kullanmayın. 5 yaşındaki çocuklar sizden daha cevval gibi görünüyor anlattıklarınıza bakarsak.
Bizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
Hi hi evet anliyorumBu konuda haklısınız ama daha önce benm eşimin veya ailemin başına gelse belki ne yapacağımı bilir öyle hareket ederdim ama ilk
Aileniz saçmalamış yazık değil mi milletin arabasını ne hale getirmissiniz,masrafını karşılayın.dua edin o sizi bulmasınBizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
Kendi numarinizi yazip adamin silecegine ilistirebilirdiniz. Adamin plakasını aldıysanız plaka sorgulattırması yaptırabilirsiniz.Selam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?