- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.241
- 698
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
İnsanlık hali. Usta şoförler bile kaza yapabiliyor. Abartmayı çok seviyorsunuz. Kul hakkı yemek hafife almakla olmuyor canım telafi etmemekle oluyor bil istedim. Birgün başınıza gelirse sizi de görürüz artık
Oha:)
Şu çiziğe öylece çıktınız mı?
Bizim evde atom bombası etkisi yaratır şu çizik
Oradaki güvenliğe ulaşıp, durumu bildirip ayrılacaktınız.
Bir zahmet onlar sizi bulmadan kamera kayıtlarından, kendiniz acil gidin ya da plaka elinizdeyse arayın hastaneyi aracın sahibini anons etsinler.
Beyfendi sağolsun aradı, canınız sağolsun normaldir böyle şeyler Allah beterinden korusun dedi sağolsunBen mi çok safım ya kızlar anlamadım ki siz böyle tepki verince onu düşündüm
çok üzüldüm kızın konusunu okuyunca
şaşırmış ne yapacağını bilememiş bir insan düşündüm
konu sahibi araç sahibi arayınca bize de haber edin merak ettim B Bluegreenworld
PekiAradı araç sahibi, sıkntı yok küçük bişey zaten dedi.
Bu konu nasıl kaldiriliyo ya çok mesaj geliyo başım ağrıdı.
Konuyu öyle başkasının malına zarar verip meseleyi ortadan kaldırdığınız gibi kaldıramazsınızBu konu nasıl kaldiriliyo ya çok mesaj geliyo başım ağrıdı.
Bu konu nasıl kaldiriliyo ya çok mesaj geliyo başım ağrıdı.
Ha ha ha çok komiksiniz. Çok şükür karşıma sizler gibi biri çıkmadı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsnKonuyu öyle başkasının malına zarar verip meseleyi ortadan kaldırdığınız gibi kaldıramazsınız
Bence de. BenHa ha ha çok komiksiniz. Çok şükür karşıma sizler gibi biri çıkmadı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsn
Beyfendi ile görüştü eşim, sağlık olsun hiç önemli değil olabilir böyle şeyler. Masrafı karşılamayı da reddetti ne dediysek. Çok bişey değil dedi. Herkese teşekkür ederim.
Kendi silince uzay boşluğuna gidiyor konular sanıyor heraldeBacım sen konuları niye silip duruyorsun. Eski konuyu da silmişsin
Sorumluluk almamak nedir canlı örneği. Yaptığı şeylerin arkasında durmamak gibi. Bu bir tür huyBacım sen konuları niye silip duruyorsun. Eski konuyu da silmişsin
Kesinlikle. Kolay yolu seçen bir tavrı varSorumluluk almamak nedir canlı örneği. Yaptığı şeylerin arkasında durmamak gibi. Bu bir tür huy
Arabaya çarpıp kaçınca o olduğunu bilmeyeceklerini düşündüğü gibiKendi silince uzay boşluğuna gidiyor konular sanıyor heralde
Babası bunun üzerine, yani beyefendinin beyefendiligini gördüğünde ne dedi acaba.Burda inanmış gibi yapıyoruz
Benim numarasını bıraktığına dair bile inancım yok sen yine iyisinBabası bunun üzerine, yani beyefendinin beyefendiligini gördüğünde ne dedi acaba.
Küçük bir şey zaten demiş ya oraya inanmadım. 2 karış yer neredeyse
Ya gittiyse.Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?