• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

dün benimde tatlı krizim tuttu vee hiç kendimi kasmadım
hemen kalkıp bir irmik helvası pişirdim afiyetle yedim
kan şekerim düşmüştü herhalde ellerim çok titriyordu
yedikten sonra düzeldim
regilken dikkat ettmek acayip irade istiyor
ama bende o irade yok malesef

benim de canım regl öncesi deli şeyler istiyor ya. reglken hiç ama tık yok. regl öncesi ve reglden sonraki 1-2 gün benim kabusum. reglken dukan yapıp da hiç kaçamak yapmadığım günler olmuştu hey gidi.. ne azimliymişim eskiden..

şu an iş yerinde tam her şey oturmuş değil internete giremiyorum. pazartesi düzelcek dediler görcez bakalım.

diyet de iyi gidiyo aslında ama uzun saatler aç kaldığım için biraz fazla acıkıyorum. öğlen 12:30da yedik yemeği. akşam 7 de eve geldim. haliyle baya da acıkmıştım. 1 dl ekmekle sıyırdım işi. akşam yemeğinde balık vardı. ama işte öğlen fırında makarna getirmişler. ama öğlen yemeklerinde ekmek yemiyorum o ayrı.

ama spor:(((((((((( aynen böyleyim ya napcam bilmiyorum ki. saat 7de geliyorum. çalışmaya ve erken kalkmaya alışık değilim şu an bile gözler gidiyo benim. alışırım inşallah.

ayy minnoşum benim ya kıyamam :D iş hayatına da atılmış. yavaş yavaş alışır düzenini kurarsın bebişkom.

ya kızlar liste yapmayı deniyim dedim ama beceremedim
bilen biri varsa anlatsın yada kendi yapsın deminden beri uğraşıyorum
acaba nerde yanlışlık yapıyorum

fotoşopda yapıp buraya resim olarak eklesek olmaz mı ki ?
yoksa sitenin ayrı bi tablo liste olayı filan mı var bilmiyorum ki.

vee selamınnn aleykuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52:

ayyyyyy ne kadar da mutlu oldum ya. aferin hatunuma benim.

aleyküm selam canm
şu an iş yerinde tam her şey oturmuş değil internete giremiyorum. pazartesi düzelcek dediler görcez bakalım.

diyet de iyi gidiyo aslında ama uzun saatler aç kaldığım için biraz fazla acıkıyorum. öğlen 12:30da yedik yemeği. akşam 7 de eve geldim. haliyle baya da acıkmıştım. 1 dl ekmekle sıyırdım işi. akşam yemeğinde balık vardı. ama işte öğlen fırında makarna getirmişler. ama öğlen yemeklerinde ekmek yemiyorum o ayrı.

ama spor:(((((((((( aynen böyleyim ya napcam bilmiyorum ki. saat 7de geliyorum. çalışmaya ve erken kalkmaya alışık değilim şu an bile gözler gidiyo benim. alışırım inşallah.

allah yardmcn olsun canm
haftasonlarıda çalışıyormusun
haftasonu gidebilirsin yada akşamları 20 dk yürüyebilirsin
çok yorgun oluyorsundur eminim ama alışırsn zamanla cnm
ya kızlar liste yapmayı deniyim dedim ama beceremedim
bilen biri varsa anlatsın yada kendi yapsın deminden beri uğraşıyorum
acaba nerde yanlışlık yapıyorum

ne listesi canm

benim de canım regl öncesi deli şeyler istiyor ya. reglken hiç ama tık yok. regl öncesi ve reglden sonraki 1-2 gün benim kabusum. reglken dukan yapıp da hiç kaçamak yapmadığım günler olmuştu hey gidi.. ne azimliymişim eskiden..

ayy minnoşum benim ya kıyamam :D iş hayatına da atılmış. yavaş yavaş alışır düzenini kurarsın bebişkom.

fotoşopda yapıp buraya resim olarak eklesek olmaz mı ki ?
yoksa sitenin ayrı bi tablo liste olayı filan mı var bilmiyorum ki.

dukana başla sende tatlm:D:D

yeni sayfamiz hayirli ugurlu olsun bebislerim :))) ehhh artik bende yine baslamak istiorummmm. kalan kilolar gitsin artik. havalarda isindi burda yakinda kosmaya felan giderim artik insallah ahahah. neyse isteyim ben suan, sonra gorusuruzzzz:nazar:

$ÇİZELGE...webp

naslm yavrular

belli birgün tartılalm eksik yerleri doldururuz şekerler

yapmışsın işte şadiye :D:D
ellerine saglık güzel olmuş..
lilyle sevgiye gelince... ağlaşma topiği olur bir süre sonra. onca zaman kimseyi almayalım diye bir yerlerini yırttılar... şimdi kendi kendilerine oyalanıyorlar işte akıllarınca :))
başlasalar bile devamı gelmeyip habire yiyecekleri için kilo alma günlüğüdür muhakkak o :D:D:D keh keh:D

Son düzenleyen: Moderatör:
hello milet yeni sayfamız ahanda budur
isterseniz yazmayın vallahi pataklarım hepimizi

:kkk::kkk::kkk::kkk:

yeni sloganımız zayıflıyoruz zayıflatıyoruz

zyıflamak isteyen herkes buyursun anacım

ay ben sizi çok tuttum ya :nazar::nazar::nazar:
beni de zayıflatır mısınız. :16:
4. haftamdayım ben. ilk 3 haftada 3.800 gr verdim çok şükür. ama bu hafta alıyorum sanırım (allah korusun ama)
en son regl olalı koskoca 52 gün olmuş.şişlik var :27:

Son düzenleme:
ay ben sizi çok tuttum ya :nazar::nazar::nazar:
beni de zayıflatır mısınız. :16:
4. haftamdayım ben. ilk 3 haftada 3.800 gr verdim çok şükür. ama bu hafta alıyorum sanırım (allah korusun ama)
en son regl olalı koskoca 52 gün olmuş.şişlik var :27:

neden olmasn bizde hırslı yeni arkadaşlar arıyorz kendimize
arkadaşlarımda onaylarsa ben seve seve kabul ederim
ilk hafta çabuk kilo verirsin vücutdaki ödemi felan atarsn sonra biraz yavaşlar
ama regl olduysan ondan dolayı artş görebilirsin
regl döneminde +2 kilo bile görebiliyormuşuz

yapmışsın işte şadiye :D:D
ellerine saglık güzel olmuş..
merve dileğe gelince... ağlaşma topiği olur bir süre sonra. onca zaman kimseyi almayalım diye bir yerlerini yırttılar... şimdi kendi kendilerine oyalanıyorlar işte akıllarınca :))
başlasalar bile devamı gelmeyip habire yiyecekleri için kilo alma günlüğüdür muhakkak o :D:D:D keh keh:D

yaptm ama nasl yaptğmıı anlamadm:1::1:

Back
X