• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

neden olmasn bizde hırslı yeni arkadaşlar arıyorz kendimize
arkadaşlarımda onaylarsa ben seve seve kabul ederim
ilk hafta çabuk kilo verirsin vücutdaki ödemi felan atarsn sonra biraz yavaşlar
ama regl olduysan ondan dolayı artş görebilirsin
regl döneminde +2 kilo bile görebiliyormuşuz

adet olamıyorum ya olsa rahatlayacağım :19:

Eki Görüntüle 525608

naslm yavrular

belli birgün tartılalm eksik yerleri doldururuz şekerler

BEN YAPAMADM TABLOYU hehe

kızım yapmışsın işte oldu bu iş
akıllı kadının hali başka oluyor
görevi sana veriyoruz tablolarımız ellerinden öper

ama şimdi bir sorun daha var bu tabloyu ilk sayfada nasıl yayınlıyacaz
ilk sayfada olması daha iyi olur istediğimiz zaman dönüp bakarız
sayfa sayfa tablo aramaktan iyidir demi ama
hadi bakıyım üstün zekalı arkadaşlardan çözüm bekliyorum

Eki Görüntüle 525608

naslm yavrular

belli birgün tartılalm eksik yerleri doldururuz şekerler

BEN YAPAMADM TABLOYU hehe

Günaydın kızlar
H.sonunuz güzel ve eğlenceli geçsin

sanada günaydın şekerim
hadi bakalım bugün güzel bir diyet günü olur inşallah
gerçi benim akşama yine kaynana muhabbeti olacak ama ekmeği abartmazsam olur bu iş
üff ya inşallah kayın peder çu incecik lavaşlardan yaptırmaz onları görünce dayanamıyorum
offff offfffffff ne iradesiz kadınım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar yine pazartesi günü tartınalım ve buraya yazalım
liste olsada olmasada yazalım ki motivasyon düşmesin

şu pazartesi olayı aslında çok iyi oldu
mecburen haftasonu dikkat ediyoruz tartı korkusu :1::1:

ay ben sizi çok tuttum ya :nazar::nazar::nazar:
beni de zayıflatır mısınız. :16:
4. haftamdayım ben. ilk 3 haftada 3.800 gr verdim çok şükür. ama bu hafta alıyorum sanırım (allah korusun ama)
en son regl olalı koskoca 52 gün olmuş.şişlik var :27:

gel anacım elimzden geleni yaparız

gel bize katıl bize
hem diyete hem söze
diyet yapıp oy oy zayıflıyoruz loy loy

sapıtıyorum sanırsam :37: :37: :37:

günaydın canlarım. bu sabah tartıldım ki ne göreyim.. 63.5e düşmüşüm hem de dukansız. allahıma bin şükür vallahi :D:D

günaydın canlarım. bu sabah tartıldım ki ne göreyim.. 63.5e düşmüşüm hem de dukansız. allahıma bin şükür vallahi :D:D

ohhhh ne güzel demekki dukansızda oluyormuş
dukan tehlikeli bir diyet zaten
yarım bıraktın mı fazlasıyla geri alıyorsun o hayin kilocukları
bence en iyisi dikkat etmek

he bide senin de maşallahın var yavrum
bukadar hızlı kilo alıp verenide görmedim vallahi

sanada günaydın şekerim
gerçi benim akşama yine kaynana muhabbeti olacak ama ekmeği abartmazsam olur bu iş
üff ya inşallah kayın peder çu incecik lavaşlardan yaptırmaz onları görünce dayanamıyorum

iradesiz old için mi 19 kg verdin cnm (maşallah)

bu arada ne kadar sürede verdin

benim adımı da ekleyin o zaman :43:

ben salıdan salıya tartılıyordum olmazsa pzts bakarım artık

Son düzenleme:
iradesiz old için mi 19 kg verdin cnm (maşallah)

bu arada ne kadar sürede verdin

benim adımı da ekleyin o zaman :43:

ben salıdan salıya tartılıyordum olmazsa pzts bakarım artık

canım ben diyete geçen sene nisan ayında başlamıştım
yani tam olarak 1,5 yıl oldu yavaş oldu ama sağlam olduğunu düşünüyorum
sonuçta hızlı giden kilolar aynı hızla geri gelir mantığı

kızlar az önce diyette başarı öykülerine bakıyordum
eylülsenin menülerine bir göz atıyım dedim
kadın hergün öğlenleri makarna tüketitiyor
hergün hergün makarna yenirmi yaa
kaç kilo vermiş bilmiyorum ama başarı öyküsüyse eyer epey vermiştir

bende bugün yağsız yoğurtlu pul biberli makarna yedim
ve çok pişmandım ama kadının menülerini okuyunca rahatladım biraz

.

ohhhh ne güzel demekki dukansızda oluyormuş
dukan tehlikeli bir diyet zaten
yarım bıraktın mı fazlasıyla geri alıyorsun o hayin kilocukları
bence en iyisi dikkat etmek

he bide senin de maşallahın var yavrum
bukadar hızlı kilo alıp verenide görmedim vallahi

ya ben o hataları sürekli sürekli yaptım zaten kaç kez başladım bozdum dukanı bilmiyorum. birinde 1 ay diğerinde 1 bucuk ay dayanabildim. ve 1 ayda verdiğim 5 kiloyu 3 haftada 8 kilo olarak geri aldım. yazık günah yani resmen zaman kaybı. bedenime yazık.
dukanı bıraktıktan sonra grup da dagılınca randomla konuşmuştuk zaten. az az ve saglıklı seyler yiyordum. ama regl dönemime denk geldiği için gün de 3 tablet bitter yediğim de oldu hatta regl boyunca her gün yedim. ona rağmen vermişim kilo. ayda 3-4 kilo versem mis gibi işte daha ne... ben cok hızlı alıp veriyorum kilo neden bilmem :(

sabah 11:30
1 bardak (esmer şekerle) yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, limonlu maydonoz
4 adet zeytin

ara 14:15
1 tane yeşil elma
Akşam 17:00
6 k bulgur pilavı üstüne 5 k sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Salata

Ara 20:10
4 adet kuru kayısı

gün içinde
200 öne 200 arkaya ip atladım
3 lt su
1 saat kemerimi taktım
koşu bandında yarım saat yürüyüş (5.5 km hızla)

mrb kızlar sayfanız hayırlıuğurlu olsun inşallah neşe içinde verirsiniz bütünkilolarınızı benim bayramdan sonra düğünümvar 27 yaşındayım toplamda 8 kiloya verdim2 ayda yani haftada nerdeyse 1 kilo ve hiç aç kalmadım sağlıklı ve dengeli yedimkalori hesaplayarak 2 gündür fazla kaçırdım ama hedefime ulaştım sanıyorum bide dengelemeişini biliyorum çok yediysem spora daha çok bindiiriyorum...aslında şu an ideal kilomdayım amaa düğünde iskenderuna gidip hop hop yiyeceğim için 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum günlük menülerimi yazarak size destek olabilirim isterseniz herkezi çıtır görmek istiyoruz dimi....

şu an iş yerinde tam her şey oturmuş değil internete giremiyorum. pazartesi düzelcek dediler görcez bakalım.

diyet de iyi gidiyo aslında ama uzun saatler aç kaldığım için biraz fazla acıkıyorum. öğlen 12:30da yedik yemeği. akşam 7 de eve geldim. haliyle baya da acıkmıştım. 1 dl ekmekle sıyırdım işi. akşam yemeğinde balık vardı. ama işte öğlen fırında makarna getirmişler. ama öğlen yemeklerinde ekmek yemiyorum o ayrı.

ama spor:(((((((((( aynen böyleyim ya napcam bilmiyorum ki. saat 7de geliyorum. çalışmaya ve erken kalkmaya alışık değilim şu an bile gözler gidiyo benim. alışırım inşallah.

alışırsın bebeem benim bir sene olduu daha yeni yeni alışıyorum sende benim giibi erkeklik yapıp onikilerde yatıyım deme sakın onbuçuk dedimmi uyu mis gibi uyanırsın öğlen yemeği benimde onikide çıkışımda altıbuçuk insan acaip acıkıyo ben çözümü buldum işyerine bi kutu yörsanın dudana uygun lor penyiri var ondan götürüyorum inanılmaz tok tutuyo hemde protein bakımından zengin yağ bakımından fakir oluyo acıktımmı bikaç kaşık at ağzına akşam yemeğinde fazla yemeni engellerr hem varrya güne erken başlamak zayıflamaya fayda sağlıyomuş iyi oldu işe girdiğin herşeyin düzenli olur artık

ay ben sizi çok tuttum ya :nazar::nazar::nazar:
beni de zayıflatır mısınız. :16:
4. haftamdayım ben. ilk 3 haftada 3.800 gr verdim çok şükür. ama bu hafta alıyorum sanırım (allah korusun ama)
en son regl olalı koskoca 52 gün olmuş.şişlik var :27:

hoşgeldiiiinnnn korkma kilo almak sandığımız kadar kolayy değilll öyle iki gün çok yedin diye almazzsın tabi herşeyin bi sınırı var dimii abartmamak lazım regly durumundan şişiyosundur şu reglyde olsan bi dert olmasan bi dert bi doktora görün bence

mrb kızlar sayfanız hayırlıuğurlu olsun inşallah neşe içinde verirsiniz bütünkilolarınızı benim bayramdan sonra düğünümvar 27 yaşındayım toplamda 8 kiloya verdim2 ayda yani haftada nerdeyse 1 kilo ve hiç aç kalmadım sağlıklı ve dengeli yedimkalori hesaplayarak 2 gündür fazla kaçırdım ama hedefime ulaştım sanıyorum bide dengelemeişini biliyorum çok yediysem spora daha çok bindiiriyorum...aslında şu an ideal kilomdayım amaa düğünde iskenderuna gidip hop hop yiyeceğim için 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum günlük menülerimi yazarak size destek olabilirim isterseniz herkezi çıtır görmek istiyoruz dimi....

hoşgeldiiin oh maşşallah güzel vermişsiin düğünde telaştan falan yemek yiyemez o iki kiloyuda verirsin bence

kızım yapmışsın işte oldu bu iş
akıllı kadının hali başka oluyor
görevi sana veriyoruz tablolarımız ellerinden öper

ama şimdi bir sorun daha var bu tabloyu ilk sayfada nasıl yayınlıyacaz
ilk sayfada olması daha iyi olur istediğimiz zaman dönüp bakarız
sayfa sayfa tablo aramaktan iyidir demi ama
hadi bakıyım üstün zekalı arkadaşlardan çözüm bekliyorum
canm çok kolay
madem ben yapcam bilgisayrma kaydeder
haftaya birdaha yapması kolay olur
ama ilk sayfaya nasl kaydedilecek bilmiyorm
sanada günaydın şekerim
sorma yaa benmde adanadan ablam geldi
p.tesi sabah döncek
p.tesi diyete tam gaz devam
kızlar yine pazartesi günü tartınalım ve buraya yazalım
liste olsada olmasada yazalım ki motivasyon düşmesin

şu pazartesi olayı aslında çok iyi oldu
mecburen haftasonu dikkat ediyoruz tartı korkusu :1::1:
p.tesi benm yüksek çııkacağm kesin
ya ben o hataları sürekli sürekli yaptım zaten kaç kez başladım bozdum dukanı bilmiyorum. birinde 1 ay diğerinde 1 bucuk ay dayanabildim. ve 1 ayda verdiğim 5 kiloyu 3 haftada 8 kilo olarak geri aldım. yazık günah yani resmen zaman kaybı. bedenime yazık.
dukanı bıraktıktan sonra grup da dagılınca randomla konuşmuştuk zaten. az az ve saglıklı seyler yiyordum. ama regl dönemime denk geldiği için gün de 3 tablet bitter yediğim de oldu hatta regl boyunca her gün yedim. ona rağmen vermişim kilo. ayda 3-4 kilo versem mis gibi işte daha ne... ben cok hızlı alıp veriyorum kilo neden bilmem :(
ulan böyle konuşuyorsunuz sonra ben üzülüyorm:))
bende bayrama kadar dukana devam edeyim
ankara dönüşü normal beslenmeye geçerim olurmuuu:(((((((((
sabah 11:30
1 bardak (esmer şekerle) yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, limonlu maydonoz
4 adet zeytin

ara 14:15
1 tane yeşil elma
Akşam 17:00
6 k bulgur pilavı üstüne 5 k sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Salata

Ara 20:10
4 adet kuru kayısı

gün içinde
200 öne 200 arkaya ip atladım
3 lt su
1 saat kemerimi taktım
koşu bandında yarım saat yürüyüş (5.5 km hızla)
ooooowwwwwwwwww süperrsin
menün şahane sporunda şahane
ama yeşilçayını şekersiz içemiyormusun canm

düğünün şimdiden hayrlı olsn
düğününde incecik bir gelin olcaksn inşallah
önemli olan düğünden sonra kilonu koruman inan:1:

misafirim olduğu için fazla giremedim kızlar
çocuklarda durmuyorlar
efe sürekli yaramazlk peşinde
bu arada aramıza katılan yeni arkadaşlarımızı tanısak fena olmaz değilmi

malesef yeşil çayı hiç sevemedim.
zar zor bi esmer şekerle içiyorum...markasından mı aceba. bi kere aldım ve bu kadar zorlanmamıştım içerken. o markayı hatırlamıyorum tabi. (liptonun)

28 yaşındayım, çok şükür bir kızım var.
normalde de kg lu biriydim ama doğumdan sonra iyice üzerimde kaldı. (61-62 arası hamile kaldım)
kendimi hiç bu kadar iradeli görmemiştim daha önce (maşallah)ilk hedef 58
inş. bu kg lar gidecek ve ben de sonrasında 55 i göreceğim.... (allah'ın izniyle tabi)

Back
X