Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

bu sabah tartılcaktn tartıldnmı peki tatlm
son 4 kilon kaldı canm
artk kendini fazla kasma
şuan bile tipin şahane ötesii
ivittttt tartıldım canım hala 59um :)
teşekkür ederim bu aarada

teşekkürler. ilham verdiklerim de varmış meğersem
benim de takıldığım zaman çok oldu. en son 61de kalmıştım baya. onu da proteinle aşmıştım.
sen de 3 gün protein diyeti yaparak direnci kırabilirsin bence
bi de karamelekin dediği gibi sporu artırabilirsin

randomlife hanım kiloyu ne kadar zamanda verdiniz bize önercekleriniz varmı..benm çok kaçamklarım oluyor büyük değil ama ..bazen tartıda fazla geliyorum bazen az

teşekkür ederim cevap verdiğin için :) uygun bir şok diyet bulup yapıyorum o halde ve spor salonun ayzılacağım snaırım sizinde tecrübenize güveniyorum tabiki randomlife ın sayfasını çokça gördüğüm için ve ortamınız çok sıcak geldiği için size danıştım katettiğiniz yol harika

Hepimiz güzel kilo verdik şükür vermeyede devam ediyorz
randomda spor salonuna gidip 60 70dk spor yapıyordu
eğer ıstersen aramiza katilabilirsn seve seve yardımcı oluruz

Eki Görüntüle 531291

pembecim bu nasıl benim çok hoşuma gitti

.

Yok Be kızım normal yurdum insanı yat değil yaa alttarafı üst tarafı tekne işte =) ben hep tulum giymek istedim ama hiç güzel tulum yok piyasada bulduklarımda çok kro işiydi hatta elbisede alamadım olanı giydim.Mango zara adil ışık bershka bebe park bravo falan bakmadığım mağaza kalmadı hiç bi yerde güzel bişey yokk kotondaki yarı abiye elbiseler çok güzeldi ama onlarında hep büyük bedeni kalmış benim bedenimde olanlarda deforme olmuştu aynı zamanda bide mini giyme yasağına uymam gerekiyodu ayy cok stresliydim elbise konusunda şükür atlattım.Ayrıcada şu fotosunu eklediğin tulum güzelmiş işteee ama bulmak ölümmmm

canlarım ciğerlerim şekerparelerim

tamam öbür tarafta epey gevezelik ettik
hatta yazmaktan parmaklarımız ağırdı ama
burası ayrı orası ayrı burayıda ihmal etmeyelim

orası eğlence merkezimiz burasıda zayıflama alanımız eğlenmek kadar zayıflamakta önemli ihmal etmememiz lazımmm

Eki Görüntüle 531604

zayiflamiyrm sanmayin sakin
alın size belgeli ahahaha

Vışşşşşşşş anaaaaaaaaam afferin kızzz sen bu dukan işini baya baya kıvırdın

Sizi Allah kahretmesinnnnn patladım gülmekten gözümün önüne hüsmen ağanın bayan versiyonu geldi ahahahahah

Bugün çok güzel bi listeyle karşınızda olmayı planlıyorum umarım akşam evde güzel sağlıklı bi yemek vardır şuana kadar süper gittim zorlada olsa suyumuda içiyorumm.Nişan falan derken haftasonu full kurabiyeyle beslendim toparlanma vakti geldiii

selam hatunlar hafta sonu giremedim af ola
diyet açısından berbat bir haftasonuydu
ama çok eğlenceli geçti
arkadaşlarla dağ yürüyüşü yaptık çok güzeldi
saatlerce dağ bayır tırmandık bir okadarda abur cubur yedik

kiloya gelince inanamıyacaksınız ama felaket derece şişkinlik var
ve tam olarak 2 kilo almış olarak karşınızdayım

kilo utanarak söylüyorum ama malesef 60 çık

ben biraz eğlence sayfamıza bakıyım sonra yine gelirim

Son düzenleme:
eveeet bugün bildirim günü bebişlerim. 63.0 çıktım bugün.
artş var
hayırdır kuzu regl felanmıı oldun bakalm

oooooooo kurabiyemi
off bu hafta benimde çok kaçamağm oldu 1 hafta kaldı bayrama ve ben halen 61.5 um
hepimiz toparlanalm artk neyi bekliyoruz

bir sen birde ben bukadar artş gösteriyoruz
nasl bir bünyemiz var hemen fark atıyorz
neyse canm eğlenmişsin en azndan
bunun çogu ödemdir 2 gün dikkat edersen
geri 58.5 e düşersin canm

artş var

oooooooo kurabiyemi
off bu hafta benimde çok kaçamağm oldu 1 hafta kaldı bayrama ve ben halen 61.5 um

valla ben beklemiyorum bugünden itibaren toparlanmaya başladım bayrama kadar adam gibi yemem lazım belki bayramda tatile gideriz sonra o göbeklen nasıl bikini giyerimmmm:)

artş var

oooooooo kurabiyemi
yok regl olmadım da ödemdir şişkinliktir filan bilemedim ben de fıstık...
menüye gelince

sabah: 1 kaşık lor-5 light zeytin- biber-1 çay bardağı meyve suyu-1 buçuk dilim kepek ekmeği

öğlen: 7 kaşık karnıbahar yemeği- 2 dolma- 1 kase yogurt

akşam: tavuklu sandviç ( tabi ki kepek ekmeğine)- domates marul- 1 bardak ayran

spor olarak da leslie ile 3 mil. 45 dk yaklaşık.

Son düzenleme:

hımmmm menü güzelmiş

kızlar bende regli sendromu yaklaşık 2 hafta önceden başlıyor ve ben 2 hafta sonra regli olacam
şimdiden şişkinlik ve gerginlik başladı ve tabiki iştah açıklığı bugün yediklerimi duysanız olursunuz

pofffffff çok yorucu bi gündü yaaa
bugun gene pilav yedim üstelik patates yemeği vardı
tamamen dipteyim yani
sabah tartılmadım zaten dün yaptım ben bildirimimi

yemekhaneci abla sen kilo verdin sanki dedi bana
allah razı olsun agzın bal yesin dedim haha

valla ben beklemiyorum bugünden itibaren toparlanmaya başladım bayrama kadar adam gibi yemem lazım belki bayramda tatile gideriz sonra o göbeklen nasıl bikini giyerimmmm:)
bende denizin dediğini diyeceğim
hava soğukolmazmıı bayram sonu kasıma geliyorz kuzuuu
ne denizi ama yok kapalı yüzme havuzuna felan girceksen ona bişe diyemiyeceğim
oooo katzi tekrar döndü
kaçgündür girmiyordun canm
osmanla ilgilencem diye giremedin sanrm
osman nasl oldu
leslie yapmşsn bence leslieyi bırakma
gerçekden çok faydası oluyor
ben önceden 1 saat yapıyordm şimdikinden daha sıkıydı vücudum
kızım havalar soğudu ne bikinisi bayrama kadar dahada soğur bence
sen bikiniyi onut

.
bencede

ahhh canm ahhhh
fıstk gibisin sen kilo veremesende
dikkat etde alma kuzum

Vay bebeeem öğrenci halinle evde yemekmi pişiriyosun karnıbahar dolma falan hemde tek çeşitte değil çeşit çeşit şu öğlenki dolmaların ebatlarını merak ettim büyükse öğlen çok kaçmış ama küçükse ziyanı yokkk Sporunda misss seni hep böyle sporlu menülerle görmek istiyorummm çünkü senn yaparsınn güveniyorum sana

kızım havalar soğudu ne bikinisi bayrama kadar dahada soğur bence
sen bikiniyi onut
bende denizin dediğini diyeceğim
hava soğukolmazmıı bayram sonu kasıma geliyorz kuzuuu
ne denizi ama yok kapalı yüzme havuzuna felan girceksen ona bişe diyemiyeceğim

İstanbulda yaz havası var kaç gündür süper havalar zaten bikiniyi İstanbuldada giymem benim okulun bodrumda etkinliği var ablamlarla oraya gitmeyi düşündük ama bakalımm kısmet belkide gidemeyizz ben gitcekmiş gibi diyetimi yapıyımde nolur nolmazz=)

hımmmm menü güzelmiş

sende ye ama mesela pekmez falan yee hem tatlı isteğini alır hemde daha az zararlı olur meyveden falan al şekeri bol bol ye nolcakkk yoksam canın karbonhidrattamı çekiyooo

sanki hergün pilav patates yiyosunda diptesiinnn heeee bigün yedin diye kendini sıkma ama sık sıkta yememeye bak baştan koydurtma tabagına çünkü konulunca insanın yiyesi gelio

Günaydınnn bebişlerim dünkü menümü yazıyımde görün

Sabah: 1 avuç kellogs special k ve birazda süt (bi önceki dün yediklerim hala miğdemdeydi sabah yemezsem öğlen çok acıkırım diye böyle az yedim)

Öğlen: 1kase mantar çorbası,1 tavuk pirzola yanında 2 yk püre vardı, mevsim salata

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 5 yk menemen, 1kk beyaz peynir, 5 zeytin,1dilim beyaz ekmek

Su: 2litreyi geçti
Spor: Tartıma pil almak için bikaç durak önce indim otobüsten yürüdüm baya

Kilo Bildirimi : 57.500 Kilo almışıdımm halbuki sabah az çıkıyım diye çakallık yapıp akşam yemeğinde protein olsun diye yumurta faalan yemiştim pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…