Birilerine anlattığım zaman o işin bozulması..Tesadüf mü bu?

Genelde oluyor galiba Bende çok sık bu durumla karışlaşıyorum...
İlginç ama öyle,Göze geliyorsun heralde...

ben olumsuz elektriğe nazara inanırım
sadece aşk meşk konusu sınav da iş konularında da öyle
hani sınavlara girersin iyi geçti dersin kötü not alırsın
kötü geçti dersin iyi not alırsın ya o mesele
iş sonuçlanınca söylemek gerekiyor sanırım

Ya böyle de düşünmek istemiyorum ama neden böyle oluyor gerçekten anlamadım. Özellikle aşk meşk mevzularında mesela biriyle görüşmeye başlıyrum önce bişey yokken kimseye anlatmıyorum abartmıyım diye sonra aramız iyi oluyo karşı taraftan ışık alıyorum arkadaşlarıma anlatıyrum onlara anlattıktan sonra iş bozuluyor hanii 1 değil 2 değil sürekli aynı şeyin başıma gelmesi tesadüf mü? Onların sevgilileri yok. Mesela en son olayda bi arkadaşım işte oo ne güzel ben anca kankalarımla takılayım gibi bi laf etti. Hatta görüştüğüm kişiden hoslandıgını düşündüğüm arkadaşım "o bana cok tuhaf geliyo zaten OLMAMASI İÇİN DUA ETTİM dermişim" ahaha dedi. Onlar böyle dediktn sonra aramız bozuluyor adamlarla.Yani böyle kötü düşünmiyim diyorum ama hep mi aynı sey olur.mesela bundan öncekindede cok hızlı gelişmişti arkadaslarıma anlatmadım yine. Nerdeyse sevgili olcak gibiydik arkadaşlarıma anlattım ertesi gün bitti. Böyle bişey var mı gerçekten?
Arkadaşlarına anlatmakla alakası yok,hızlı gelişip senin çabuk kapılmanla alakası var.

Aynı şeyler banada oluyordu gerçekten. İlişkim tam güzel gidiyor arkadas ortamında anlatıyordum adamla aksamına ayrılıyordum. Bi bende var sanmıştım :) anlatmamakla çözeblirsin bu işi :) gerçi bu seferde o anlattığın kişiler "neden bişey anlatmıyorsun" diye tribe giriyor :))

Anlatma :) Bazılarının gerçekten enerjisi çok kötü ve olacak olan şeye taş koyuyorlar. İnsanoğlu egoisttir, herhangi bir başarına veya mutluluğuna senin kadar sevinecek insan az bulunur, bu yüzden anlatma.

Evet ,soylenen sey tersine donuyor muhakkak ,
Gecen anneme' sukur oglum su ara hastalanmadi ' dedim bi gun sonra oglum 40 derece ateslendi durduk yere. Anam ne goz varmis bende,kendimden korktum yemine:KK57::KK57::KK57::KK53:

Bi ara bende boyleydim..kendimi gordum sankiiii....cok dillendirme,anlatma baskasininki daha iyi olur gelir senin hayatini kiskanir insanlar tuhaf..ben nazara inanirim sizi bilmiyorum yaa..

Aynı şeyler banada oluyordu gerçekten. İlişkim tam güzel gidiyor arkadas ortamında anlatıyordum adamla aksamına ayrılıyordum. Bi bende var sanmıştım :) anlatmamakla çözeblirsin bu işi :) gerçi bu seferde o anlattığın kişiler "neden bişey anlatmıyorsun" diye tribe giriyor :))
Aynen öyle bi keresinde anlatmadım sonra anlattım şimdi mi anlatılır diyip kızmışlardı
Anlatma :) Bazılarının gerçekten enerjisi çok kötü ve olacak olan şeye taş koyuyorlar. İnsanoğlu egoisttir, herhangi bir başarına veya mutluluğuna senin kadar sevinecek insan az bulunur, bu yüzden anlatma.

Artık dikkatli olucam akıllandım :KK43:

Aynı şey bana da oluyor kem gözlüler çok etrafımda galiba :KK33:
Aynen ya :KK43:

Nazara inanıyorsanız, sizin için nazar vardır. Ona göre davranın. Bir de gerçekçi olmak lazım, bir ilişki ne kadar mahrem yaşanırsa o kadar güzel ilerliyor. İnsanları karıştırırsanız ilişkinize mutlaka sorun çıkarıyorlar. Bir daha ki sefere, kimselere anlatmayın bakalım ne olacak.

Ya böyle de düşünmek istemiyorum ama neden böyle oluyor gerçekten anlamadım. Özellikle aşk meşk mevzularında mesela biriyle görüşmeye başlıyrum önce bişey yokken kimseye anlatmıyorum abartmıyım diye sonra aramız iyi oluyo karşı taraftan ışık alıyorum arkadaşlarıma anlatıyrum onlara anlattıktan sonra iş bozuluyor hanii 1 değil 2 değil sürekli aynı şeyin başıma gelmesi tesadüf mü? Onların sevgilileri yok. Mesela en son olayda bi arkadaşım işte oo ne güzel ben anca kankalarımla takılayım gibi bi laf etti. Hatta görüştüğüm kişiden hoslandıgını düşündüğüm arkadaşım "o bana cok tuhaf geliyo zaten OLMAMASI İÇİN DUA ETTİM dermişim" ahaha dedi. Onlar böyle dediktn sonra aramız bozuluyor adamlarla.Yani böyle kötü düşünmiyim diyorum ama hep mi aynı sey olur.mesela bundan öncekindede cok hızlı gelişmişti arkadaslarıma anlatmadım yine. Nerdeyse sevgili olcak gibiydik arkadaşlarıma anlattım ertesi gün bitti. Böyle bişey var mı gerçekten?
Tesadüftür şekerim. Bu hayatta herşey olacağına varır.

X