BİRİLERİ GEÇMİŞİ UNUTMANIN PİŞMANLIĞIN ÇARESİNİ SÖYLESİN NE OLUR

ben ikna oluyorum.içimde sanki bşr şeytan var. hep kendimi suçluyorum. ama artık bunu yapmayacağım. hayatımı birlerine bağluı yaşamayacağım. çocuklarım var. herkesmi yaaln yanlış konuşuyor.herkes mi yanlış düşünüyor bir doğryu benmiyim.hayır burdaki herkeste çevremdeki insanlar gibi düşünüyor. artık kednime geleceğim..işime aileme sarılacağım.

Canım öncelikle allah kolaylık versin evet yasadigin zor şeyler eski kocanın mutlu olduğunu görmek zor ve bi çoğu. Çocuklarına yasattigin zor. Şöyle düşün. Kendin herşeyin farkindasin. Eski kocanın seni aldattiginin çocuklarını şuan uzdugunun ve eski koçan tekrar gelse tekrar aldatacaginin tekrar mutlu olamayacağınin. Bu dünyada bir tek olumun çaresi yok. Sen iyi olabilirsin. Kendine kötüyüm kötüyüm dersen gerçekten kotu olsan bile daha da beter olursun kendine ve çocukların an eziyet bu yaptığın. Düşün o kadını da aldatacak. Senin eski kocann karektersizmis senin bir suçun yokki. Gün gelse yine bir olsanız sen o babayı kızlarına normal aksettirsen kızların evleneceği adamı da babaları gibi secebilirler normal görebilirler. Psikolojik travma yaşatıyor sun kendi kendine. Bundan vazgeç. Çocuklarına o adamı sormayı bırak. Onu düşünmeyi bırak ayaklarının üstünde dur biz kadınlar çok güçlüyüz onu düşünerek gecirdigin1 saat bilebzarar. Değmez. Değmez güzel ablam değmez. Hayat devam ediyor o adam adam değil o kadın da ayni şeyleri yapacak bile bile koru körüne yapma etme ablacim. Telefondan yazıyorum karışım ve karmaşık yazdiysam kusura bakma. Gülümse. Zorla da olsa Gülümse. Aynaya bak Gülümse yaşadıklarını unut Gülümse. Haline sukret gulumse

acı yaşamaktan keyif almıyorum.. kendime öyle bir geleceğimki işl. buraya yazacağım ileriki dönemlerde.. geçecek.öne çocuklarıma iyi bir anne olacağım. o adam içinde artık ağlayıp sızlamayacağım. içimdeki o duyguları hissetmeyeceğim. ben başaracağım.. çünkü ben düzelmek istiyorum.

Ohoo hastalık boyutunda takıntı yapmışsın. Baska birileriyle görüş. Onca gurursuzluktan sonra iyi anı nasıl geliyor aklina ya? Adami tuvalette mıçarken düşün :) o sekilde kimseyi gozunde buyutmezsin.

ya ne kadar mantıksız birşey ne demek yaa..ne kadar ölüp bitersen bit ama evladını başka bir kadına teslim etme yazık 3 yaşında daha ben bazen yeri geliyor annem bakıyo diye vicdan yapıyorum sen nasıl duracaksın hadi diyelim onları verdin gittin e bu sefer aklın bide çocuklarında olmayacakmı? bak al çocuklarını yanına güzel bir yere tatile gidin yanında annen falanda olsun kafan dağılsın biraz onlar eğlensin yavaş yavaş geçer bi yerden sonra kendini geçip çocuklarını düşünmen gerek bunu onlara yapma 12 yaşındaki artık herşeyin farkında el kadınında ne yapar zıtlaşır öteki durmaz seni ister ağlar yazık etme çocuklarına inan okurken hiç seni düşünmedim hep aklım çocuklarına takıldı..okadar masumlarki benimde 2 kızım var içim acıdı valla..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

tşk.ederim...çok tşk..

Offff okurken daraldım. Bu kadar yapış yapış, kendisine saygısı olmayan, erkeğine adanmış, herşeye eywallah diyebilen, gurursuz, çoluğu çocuğu için bile dik duramayan birini sen olsan sen de boşardın. Adam iyi dayanmış 12 yıl. Bence en baştan başla kendine bi karakter yarat bu ne böyle şekilsiz oyun hamuru canlandı gözümde. Gidenin yolu açık olsun gelecek güzelliklere yer açsın.

Çocuklarının sana duyduğu saygıyı kaybedersin duzelmeye bak. Kitap oku bol bol farkli düşünce açıları gör. Kendi düşünüş biçimde takılı kalmışsın.

tşkç.ederim.. öncelikle bu siteye iyiki üye olmuşum. önce saçma sapan mesajlar gelir dedim.ama genellikle herkes çok kaliteli güzel yorumlar yazxıyor.emek verip okuyorlar. ben düzeleceğım.ayaga kalkalcağım.en azından bugünden itibaren geçmiş ile ilgili hiçbirşey konuşmamaya gayret edeceğim.bitti gitti demeye çalışacağım. çok zorda olsa.. evet çocukları vermekde çözüm değil..sonra daha çok acı çekeceğim. bu kadar çirkinleşemem. yazık insanların eline çocuk geçmiyor.bebek sahibi olmak için insanlar neler neler veriyor. bende gerçeği söylemek gerekirse sırf onu rahatsız edeyim diye belki vereyim diyorum ama hayır... şeyanın sözünüe uymuycam..intikam almıycam. onun mutsuz olması için çoxccuklarımı kullanmıycam. o adamdan hiçbir farkım kalmaz o zaman.anne olacağım anne.....

yani adam mı haklı şimdi anlamadım. çocuklarım için affettim.. suç mu hemen yıkamyayım deidm.. ben çalışan bayanım kendimi ezdirmem demedim. suç muydu ? ben iyileşmek istiyorum lütfen böyle demeyin. yani ben böyle olduğum için mi adam boşadı beni ..onu ben terk ettim. eşyalarını topla git diyen benim... tamam kedni yaptı ama ben defol git dedim.. neyse ya.. herkes farklı şeyler söyemeye başlıyor.. greceksiniz ben adam olacağım.. bugünleri de unutmayacağım..

Mesajının sonu kendine gelmeye başladığını gösteriyor sevindim. Evet adam haklı. aldatmanın haklı tarafı olmaz ama boşanmış işte eninde sonunda. O kadar herşeye he diyen itaat eden birini istesek hepimiz evlenmeyiz kendimize evcil hayvan alırız ya da ne biliim hizmetçi falan. Kendi doğrularımız karakterimiz ezdirmediğimiz yönlerimiz olmalı ki çekici de olalım dimi ama? Her zaman biraz zor iyidir bunu sadece erkekler değil herkes sever. Çoook yanlış yapmışsın. Şimdi kendine gel eğlen gez toz çalışan kadınsın iki evladın var. Hayatın tadını almaya başlayınca üstünden nasıl yük kalkmış görüceksin. Ve eğer ki birileri bigün pişman olucaksa senin mutlu ve güçlü halini görüp e ben bunu bıraktığımda bu çok ezik bi tipti şimdi noldu da böyle oldu diyenler olucak.

Canım kendi değerinin farkına varmalısın. Bak önce sen bir insansın, sonra evlatsın, sonra bir kadınsın, sonra bir annesin. Belki bu hissetiklerini hissetmek istemiyorsun sen de ama kendine şunu sor. Senin gibi bir annen olsun ister miydin yada kendini eski eşinin yerine koy. Senin gibi bir kadınla hayatını geçirmek ister miydin. İnan senin yaşadıklarının bin katını yaşayan kadınlar var bu hayatta, yalnız değilsin. Öncelikle şükret sağlıklı ve sana destek olan kızların varmış. Allah korusun onlara bir şey olsa. Kendi canına kıyınca ne olacak? Çocukları üvey anne eline mi bırakacaksın. TOPARLAN KENDİNE GEL...

Balıkesir de olsan vallahi sana destek olmak isterdim çok büyük bir bunalımdasın gerçekten ama yavrularına sahip çık ne olur

Çocuklarını da al yanına taşın ordan yeni bi hayat size iyi gelir umarım. Ne güzel iki kız çocuğu yarın bi gün ne güzel can yoldaşı olur size. Hatta büyük kızınız olmaya başlamış bile.onu başkasıyla düşündükçe nefret etmeniz gerek.kaç kere yemiş aynı haltı.ilk olayında bıraksaydınız onu yeni bi düzen çoktan kurmuş olurdunuz. O kadar çok nükselemiş ki hâlâ geri gelecek sanıyor sunuz. Önceden olduğu gibi. Hep diyorum tek yar Yaradandır. Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda iyileşirSiniz önce kendiniz sonra kızlarımız içün yapın bunu.

Öncelikle her erkek aldatmaz. Karaktersiz kendine saygisi olmayayan kendine pislik yakistiran insan aldatir.
Ögrendiginiz icin neden pisman oluyorsunuz? Allahin sevgili kuluymussunuz ki ögrenmissiniz.
Siz kendinize deger vermiyorsunuz. Ama o adamin hayatinizdan cikmasi baskasiyla evlenmesi aslinda sizi yipratmamasi lazim daha cok sevindirmesi lazim.
Kendinize yapamadiginiz iyiligi hayat yapti kader yapti size. Sevinin sükredin ! Ders cikarin !
Niye bana bunlari yapmasina izin verdim diye sorun kendinize. Silkelenin.

Önceki yorumum sertti cunku 3 yasinda olan bebeginiz gözyaslarinizi silmis öteki yavrunuz sizi gucsuz görerek guclu durmaya calisiyor. Icim ciz etti, üzüldüm.

Olanlari ilk önce kabullenin lütfen. Sonra sükredin. Sonra psikologa gidin.
Ama artik yatak dösek salmayin kendinizi. Cunku degisen birsey olmiyacak.
Degismesin de zaten. Cunku olaylar sizin iyiliginiz icin böyle gelisti.
Bunun farkina varin.

Son düzenleme:
Çocukları babalarına bırakıp İstanbul'a yerleşmeyi mi düşünüyorsunuz? Psikolojik durumunuz, şartlar vs. umrumda değil. Nasıl da rahat söylüyorsunuz? "Çocuklarıda üzüyorum. En iyisi onları babalarına, babalarının beni aldattığı o rezil kadının eline bırakıp, kaçıp gideyim." mi diyorsunuz? Çocuklarınızı bu kadar seviyorsanız bir psikolojik destek alın. Geçmişinizi KABULLENMEYE çalışın. Önünüze bakın. Geçmiş unutulmaz. Koca 12 sene silinmez. Ne yapmanız gerekiyor biliyor musunuz?

-Bir uzmandan psikolojik destek alın.
-Geçmişinizi kabullenmeyi öğrenin.
-Çocuklarınızla, onların ödevleri, arkadaşları, hayatlarıyla daha çok ilgilenin.
-Bir arkadaşınızla ve ya ailenizden yakın hissettiğiniz birisiyle konuşun ve rahatlayın.
-Yaşadığınız yeri değiştirip, güzel bir şehirde, o pislik adamdan uzakta güzel bir yaşama başlayın.

aldatmanın biri de aynı beşi de..

şimdiki eşine dokunuşları aklıma gelince deli oluyorum diyorsun ama zaten defalarca aldatmış ki seni yani defalarca başka kadınlara dokunmuş.

çocukları verip ablamın yanına gideceğim de ne demek..

çocuklardan nasıl vazgeçtin,hem çalışıyordun ablanın yanında aynı iş mi var..

sen böyle kafanda onunla yaşarsan çekici mi olacağını sanıyorsun.sen ,sen olursan çekicisin.

sen kendini yaşa o seni takip etsin.çırpındıkça batarsın.

psikoloğa bile gerek yok ,otur düşün mantığı bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…