- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
ben ikna oluyorum.içimde sanki bşr şeytan var. hep kendimi suçluyorum. ama artık bunu yapmayacağım. hayatımı birlerine bağluı yaşamayacağım. çocuklarım var. herkesmi yaaln yanlış konuşuyor.herkes mi yanlış düşünüyor bir doğryu benmiyim.hayır burdaki herkeste çevremdeki insanlar gibi düşünüyor. artık kednime geleceğim..işime aileme sarılacağım.Kendi cocuguna o. cocugu diyen bi babalari olsa ne olur olmasa ne olur. Adam sizin maas kartinizi bile elinden aliyormus. Gozu tok centilmen bir adam olsa elinizdeki parayi almaz. Ne yapiyoduda lux icinde yasiyordunuz yani cocuklarin ne luxu vardida mahrum kaldilar? 12 yasindaki kiziniz yaninizda olmus bosandin duzenimizi bozdun diye size isyan etmemiski. luxte gozu olsa sizi suclardi. Cocuklariniz durumu kabullenmis yeni bir hayata baslamak istiyorlar fakat siz izin vermiyorsunuz. Okuduklarimda arkadaslariniz tum cevreniz sen haklisin demis burdaki herkeste iyiki bosanmissiniz diyor ama siz ikna olmuyorsunuz ki.
acı yaşamaktan keyif almıyorum.. kendime öyle bir geleceğimki işl. buraya yazacağım ileriki dönemlerde.. geçecek.öne çocuklarıma iyi bir anne olacağım. o adam içinde artık ağlayıp sızlamayacağım. içimdeki o duyguları hissetmeyeceğim. ben başaracağım.. çünkü ben düzelmek istiyorum.Dalga gibi gelsede bazı durumlarda farkındalık yaratmak için ağır konuşulabilir hatta ağlatmak bile gerekebilir..Bazılarında "ay üzüldüm,haklısın,keşke böyle olsaymış " gibi söylemler insanı çözüme yöneltmez.Acı çekebilirsiniz.Her insanın acısı ve buna verdiği tepkiler farklıdır.Her insanın derdinin kendine göre büyük olması gibi.Her hatayı,pişmanlığı,öfkeyi,nefreti insana has kabul edilemeyen en uçtaki duyguları bile anlarım.Acı çekmeyi seviyorum,mazoşistim ben dersen onu da anlarım.Bu da kabul edilebilir bir şeydir.Ben acısını yaşamaktan keyif aldığım bir şey için çözüm aramam.Ama bir insan farkındalığını yaşadığı ve çözümünü bildiği bir şeyi yapmıyorsa bu tamamen kendi seçimidir.Eğer bir insanın içinde bu yoksa kim ne derse desin,önemi yoktur.Değişim insanın kendisinde başlar.Önce düşüncelerini ona yöneltmeyi öğreneceksin.Bunun için zorlayacaksın kendini.Ama hem derdim var deyip hem çözümleri kabul etmiyorsan yapılabilecek hiç birşey yoktur.Eğer değişmek istiyorsan KENDİNE GEL !!!
tşk.ederim...çok tşk..Canım öncelikle allah kolaylık versin evet yasadigin zor şeyler eski kocanın mutlu olduğunu görmek zor ve bi çoğu. Çocuklarına yasattigin zor. Şöyle düşün. Kendin herşeyin farkindasin. Eski kocanın seni aldattiginin çocuklarını şuan uzdugunun ve eski koçan tekrar gelse tekrar aldatacaginin tekrar mutlu olamayacağınin. Bu dünyada bir tek olumun çaresi yok. Sen iyi olabilirsin. Kendine kötüyüm kötüyüm dersen gerçekten kotu olsan bile daha da beter olursun kendine ve çocukların an eziyet bu yaptığın. Düşün o kadını da aldatacak. Senin eski kocann karektersizmis senin bir suçun yokki. Gün gelse yine bir olsanız sen o babayı kızlarına normal aksettirsen kızların evleneceği adamı da babaları gibi secebilirler normal görebilirler. Psikolojik travma yaşatıyor sun kendi kendine. Bundan vazgeç. Çocuklarına o adamı sormayı bırak. Onu düşünmeyi bırak ayaklarının üstünde dur biz kadınlar çok güçlüyüz onu düşünerek gecirdigin1 saat bilebzarar. Değmez. Değmez güzel ablam değmez. Hayat devam ediyor o adam adam değil o kadın da ayni şeyleri yapacak bile bile koru körüne yapma etme ablacim. Telefondan yazıyorum karışım ve karmaşık yazdiysam kusura bakma. Gülümse. Zorla da olsa Gülümse. Aynaya bak Gülümse yaşadıklarını unut Gülümse. Haline sukret gulumse
tşkç.ederim.. öncelikle bu siteye iyiki üye olmuşum. önce saçma sapan mesajlar gelir dedim.ama genellikle herkes çok kaliteli güzel yorumlar yazxıyor.emek verip okuyorlar. ben düzeleceğım.ayaga kalkalcağım.en azından bugünden itibaren geçmiş ile ilgili hiçbirşey konuşmamaya gayret edeceğim.bitti gitti demeye çalışacağım. çok zorda olsa.. evet çocukları vermekde çözüm değil..sonra daha çok acı çekeceğim. bu kadar çirkinleşemem. yazık insanların eline çocuk geçmiyor.bebek sahibi olmak için insanlar neler neler veriyor. bende gerçeği söylemek gerekirse sırf onu rahatsız edeyim diye belki vereyim diyorum ama hayır... şeyanın sözünüe uymuycam..intikam almıycam. onun mutsuz olması için çoxccuklarımı kullanmıycam. o adamdan hiçbir farkım kalmaz o zaman.anne olacağım anne.....ya ne kadar mantıksız birşey ne demek yaa..ne kadar ölüp bitersen bit ama evladını başka bir kadına teslim etme yazık 3 yaşında daha ben bazen yeri geliyor annem bakıyo diye vicdan yapıyorum sen nasıl duracaksın hadi diyelim onları verdin gittin e bu sefer aklın bide çocuklarında olmayacakmı? bak al çocuklarını yanına güzel bir yere tatile gidin yanında annen falanda olsun kafan dağılsın biraz onlar eğlensin yavaş yavaş geçer bi yerden sonra kendini geçip çocuklarını düşünmen gerek bunu onlara yapma 12 yaşındaki artık herşeyin farkında el kadınında ne yapar zıtlaşır öteki durmaz seni ister ağlar yazık etme çocuklarına inan okurken hiç seni düşünmedim hep aklım çocuklarına takıldı..okadar masumlarki benimde 2 kızım var içim acıdı valla..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
yani adam mı haklı şimdi anlamadım. çocuklarım için affettim.. suç mu hemen yıkamyayım deidm.. ben çalışan bayanım kendimi ezdirmem demedim. suç muydu ? ben iyileşmek istiyorum lütfen böyle demeyin. yani ben böyle olduğum için mi adam boşadı beni ..onu ben terk ettim. eşyalarını topla git diyen benim... tamam kedni yaptı ama ben defol git dedim.. neyse ya.. herkes farklı şeyler söyemeye başlıyor.. greceksiniz ben adam olacağım.. bugünleri de unutmayacağım..Offff okurken daraldım. Bu kadar yapış yapış, kendisine saygısı olmayan, erkeğine adanmış, herşeye eywallah diyebilen, gurursuz, çoluğu çocuğu için bile dik duramayan birini sen olsan sen de boşardın. Adam iyi dayanmış 12 yıl. Bence en baştan başla kendine bi karakter yarat bu ne böyle şekilsiz oyun hamuru canlandı gözümde. Gidenin yolu açık olsun gelecek güzelliklere yer açsın.
Mesajının sonu kendine gelmeye başladığını gösteriyor sevindim. Evet adam haklı. aldatmanın haklı tarafı olmaz ama boşanmış işte eninde sonunda. O kadar herşeye he diyen itaat eden birini istesek hepimiz evlenmeyiz kendimize evcil hayvan alırız ya da ne biliim hizmetçi falan. Kendi doğrularımız karakterimiz ezdirmediğimiz yönlerimiz olmalı ki çekici de olalım dimi ama? Her zaman biraz zor iyidir bunu sadece erkekler değil herkes sever. Çoook yanlış yapmışsın. Şimdi kendine gel eğlen gez toz çalışan kadınsın iki evladın var. Hayatın tadını almaya başlayınca üstünden nasıl yük kalkmış görüceksin. Ve eğer ki birileri bigün pişman olucaksa senin mutlu ve güçlü halini görüp e ben bunu bıraktığımda bu çok ezik bi tipti şimdi noldu da böyle oldu diyenler olucak.yani adam mı haklı şimdi anlamadım. çocuklarım için affettim.. suç mu hemen yıkamyayım deidm.. ben çalışan bayanım kendimi ezdirmem demedim. suç muydu ? ben iyileşmek istiyorum lütfen böyle demeyin. yani ben böyle olduğum için mi adam boşadı beni ..onu ben terk ettim. eşyalarını topla git diyen benim... tamam kedni yaptı ama ben defol git dedim.. neyse ya.. herkes farklı şeyler söyemeye başlıyor.. greceksiniz ben adam olacağım.. bugünleri de unutmayacağım..
Merak etmeyin dua edicem. Allah yardimcini olsun insallah...evet bana dua edin lütfen..çok ihtiyacım var.. üstelik benim adımı anmayan umrunda olmayan bir insan için bu kadar acı çekiyorum.. yalvarıyroum dua edin...artık mutlu olamk istiyoum..
Balıkesir de olsan vallahi sana destek olmak isterdim çok büyük bir bunalımdasın gerçekten ama yavrularına sahip çık ne oluracı yaşamaktan keyif almıyorum.. kendime öyle bir geleceğimki işl. buraya yazacağım ileriki dönemlerde.. geçecek.öne çocuklarıma iyi bir anne olacağım. o adam içinde artık ağlayıp sızlamayacağım. içimdeki o duyguları hissetmeyeceğim. ben başaracağım.. çünkü ben düzelmek istiyorum.
Çocukları babalarına bırakıp İstanbul'a yerleşmeyi mi düşünüyorsunuz? Psikolojik durumunuz, şartlar vs. umrumda değil. Nasıl da rahat söylüyorsunuz? "Çocuklarıda üzüyorum. En iyisi onları babalarına, babalarının beni aldattığı o rezil kadının eline bırakıp, kaçıp gideyim." mi diyorsunuz? Çocuklarınızı bu kadar seviyorsanız bir psikolojik destek alın. Geçmişinizi KABULLENMEYE çalışın. Önünüze bakın. Geçmiş unutulmaz. Koca 12 sene silinmez. Ne yapmanız gerekiyor biliyor musunuz?evet hatta işyerimle bugün konuşayım dedim. biraz daha düşüneyim deidm. çünk olmuyor.çocuklarıda verip gideceğim. nolarında hayatını mahvedemem. güya yanımdalar ama onları daha çok üzüyorum. babaları baksın. ben düzelirsem bir gün gelip alırım. işyerimizin şubeleri var istanbulda. aslında kararım değişmeden hemen konuşayım diyorum ama biraz düşüneceğim. çünkü evlendiği hafta istanbula gittim ama hiçbşrey değişmedi. fikirlerimde düşüncelerimde benleydi.sadece bedenim yer dğeiştirmişti. bir hafta yataktan çıkmadım. ağladım durdum. ama şimdi en azından çocuklar ı vereceğim. şu an çocuklara çok zararım oluyor. her gün qağlıyorum. her gün üzülüyorum karşılarında.anne sen babamı biz<den daha çok seviyorsun diyor büyük kzım. bu çok acı.hayır tabiki çocuğumu seviyroum ama nedende geçmiş pişmanlık kurtulamıyorum bu düşünceden. çok özlüyroum. çok..
cevabınız için tşk ederim.