- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
herkese teşekkür ediyorum.. bugün önce kendime ve çocuklarıma söz vereceğim. birisi değil herkes bana çok kızıyor. haklı olduğumu söylüyor. evet..insanlar evlat acısı yaşıyor benimk neyki ? ilk işim kasım ayında smmm sınavlarım var bunu başaracağım. çocuklarıma sarılacağım.. başaracağım göreceksiniz..bu yazdıkalrınızı defalarca okuyacağım..zihnime kazıyacağım.. ben anneyim. çocuklarım ve kendim için iyi olanı yaptım.
Kesinlikle psikolojik yardım almalısınız. Kimseyi suçlamayın, aldatildiginiz için kendinizi de suclamayin o hata o adama ait onun kişiliğiyle ilgili. Size yanlış yapmış olabilir bunu değiştirmek elinizde değil ama buna nasıl tepki vereceğiniz size bağlı. Siz kendi kişiliğinizi koruyan tepkiler vermediğiniz için hem etrafınızi hem kendinizi yoran bir kadın olmuşsunuz. Tavizkar davranıp başkalarından telafi beklemeyin. Siz fedakarlik dersiniz karsinizdaki karaktersizlik olarak anlar ve kendini size karşı borçlu hissetmez. İyi hissetmenin çaresi sizde. Kendinizi sevin.diğer konularımıda okumuşsunuz.. sizden tek ricam bana gerçekleri söyleyin orda yazdıkarımın hiçbirinde yaalan yok. hiçbir erkek dırdırdan filan eşini aldatmaz.küfür etmez hakaret etmez değilmi..kendi çocuğuna biler bir arabanın kapısını hızlı kapatınca o.cocuğu kırık yavsaşk..vs.. küfür ederdi. bi bana dğeil.. gerçekten onları babasıız bıraktım ama ben suçlu değilim değil mi .. yavruımun baba baba diye ağlamasnın suçlusu ben değilim deil mi ? çok agır yazmısınız bana.. ben kendime geleceğim.lütfen çocuklarım için bana birşeyler söyleyin.. gerçekten ben doğru olanı yaptım değil mi.. çocuklarımı zengillikten paradan puldan lüxten herşeyen kopardım. evliyken verebileceğimiz lüx hayatı veremeyeceğim ama çocularım büyük mesela zaten böyle birşeyi istemiyor. lütfen yardım edin..
herkese teşekkür ediyorum.. bugün önce kendime ve çocuklarıma söz vereceğim. birisi değil herkes bana çok kızıyor. haklı olduğumu söylüyor. evet..insanlar evlat acısı yaşıyor benimk neyki ? ilk işim kasım ayında smmm sınavlarım var bunu başaracağım. çocuklarıma sarılacağım.. başaracağım göreceksiniz..bu yazdıkalrınızı defalarca okuyacağım..zihnime kazıyacağım.. ben anneyim. çocuklarım ve kendim için iyi olanı yaptım.
Burda yorum yapan cogu insanı taşlamissiniz fakat bu kadar insan ayni seyi soyluyorsa bir bildikleri var demekki. Burda yorum yapanlara siz onlara bakmayin gibi soylemlerin amacini anlayamadim. Bizim soylediklerimize baknayacaksa defalarca konu acmazdi heralde.sevgili konu sahibi
seni acizliğinle zayıflığınla hastalıklı takıntılı gibi şeylerle eleştirenlere bakma lütfen
bayanlar kendi cinsinizden olan bir bayana ne kadar acımasızsınız tekrar başlıyor hazır olun ne kadar çirkin böyle ve buna benzer yorum yapanları kınıyorum.
herkes aynı özgüvene sahip değil kimse kendini bu kadar üzmek istemez bile isteyerek. yavaş yavaş düzelecektir. sizler gibi güçlü olamadığı için daha fazla ezmeyiniz.
ewet okyanus2 sana gelince boşanmakla en doğrusunu yapmışsın. çünkü sen toparlanınca çocuklar çok daha iyi olacaklar mutsuz bir anne babanın yanında olmadıkları için. psikoloğa devam et ve psikyatr git hemen sana mantıklı düşünmen için ilaç verecektir daha hızlı toparlanırsın aklındaki takıntılı düşüncelerden hızlıca kurtulursun. çocuklarını babalarına vermeden bu yolu dene inan bana gerek kalmayacak ilaç iyi gelecek çevremde böyle şeyler gördüm çünkü. unutma ki en dipten yukarı sıçramak daha güzel olacak Allah yardımcın olsun
teşekkür ederiz..amacım ilgi çekmek değil.. emin olun. gerçekten acı çekiyorum. ama düzeleceğim de... buna ben inanıyorum. bu cevaplarınız bile işe yarıyor emin olun. insanların acısıyla nasıl dalga geçiyolar.bu inadına iyileşmenize yarıyor. yine tşk ederiz.Şu yorumlara ve verilen cevaplara bakıyorum da madem yardım istiyorsunuz ve düzeltmek istiyorsunuz neden bunun için çaba göstermiyorsunuz merak ettim.Doktora gittim işe yaramadı diyorsunuz birde.Yapabileceğiniz şeyler belli.Duymak istediklerinizi duymak için mi sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz? Sizi haklı çıkaracak nedenlere mi ihtiyacınız var ? Ne istediğinizi biliyor musunuz ? İnsanların size üzülmesini istiyorsunuz ? Daha da dibe mi batmak istiyorsunuz? Amacınız ilgi çekmek mi ? Çok daha sert olursam,ağlatsam belki bir şeyler dank edebilir.Hoşunuza giden şeyi tam olarak çözümleyemedim.Çünkü insanlar iyi de söylese kötü de söylese bu sizde bir fark yaratmıyor. Daha öncesinde bu cümleyi hiç kurmamıştım ve sevdiğim birisi bu tür konularda hep bunu söyler. İntihar et geçer.
yok... evet Allah ta ötesini bırak diye bir kitap var. onu okuyroum. Alalhımzdan başka kimsemiz yok.. bende güçleneceğim.Siz yillar sonra eski kocanizi unutup hayatiniza mutlu mesut devam ederken ne yazik ki o gunahsiz yavrucaklar annelerinin onlara yaptigi eziyeti unutmayip hep onun huznunu kizginligini ve ezikligini yasayacaklar omurleri boyunca. cunku hic bir aci sonsuza dek surmez elbet zaman size de ilac olur insanlar neleri unutuyor.. madem Allah korkunuz var biraz ona yonelin ,ondan isteyin yardimi, abdestli olun herzaman akliniza dusunce Allahi anin. yaradilis sebebinizi aramaya koyulun.cocuklariniza siki siki sarilin onlar cigerpareniz otesi var mi? Allah yar ve yardimciniz olsun.
teşekkür ederiz..amacım ilgi çekmek değil.. emin olun. gerçekten acı çekiyorum. ama düzeleceğim de... buna ben inanıyorum. bu cevaplarınız bile işe yarıyor emin olun. insanların acısıyla nasıl dalga geçiyolar.bu inadına iyileşmenize yarıyor. yine tşk ederiz.