BİRİLERİ GEÇMİŞİ UNUTMANIN PİŞMANLIĞIN ÇARESİNİ SÖYLESİN NE OLUR

Konu sahibi kardeşim, öncelikle geçmiş olsun, şüphesiz ki depresyondasınız. Yıkılan gururunuz- özgüveniniz,o şu anda çok iyi bir durumda gözüktüğü ve mutlu olduğu için kendinizi basit ve değersiz algılıyorsunuz.

Ama bi an durun ve mantıklı çerçeveden bakın: Bu adam sizi aldatmış mı? Evet. Aldatmanın sebebi olabilir mi? Kesinlikle asla. Eski kocanız erkek olsaydı adam gibi olsaydı sizi karşınıza alıp boşanmak istediğini söyleyip,iş aldatmaya varmadan evvel devam edemeyeceğini söylemez miydi? Evet.

Peki, hal böyleyken kendinizi suçlamanız akıl ve mantık dışı değil de nedir? Onu da bırakın kenara.... Gel gelelim evlili,ğe devam ettiniz...Bu adam aldatmaya devam etmeyecek miydi? Siz neci olacaktınız? Kenara atılmış paçavra(afedersiniz)!...

Kendisine bu kadar muhtaç olduğunuzu ve kendisinin de bu kadar vazgeçilmez olduğunu gördükçe sizin değeriniz zaten sıfır.

Bir de şu var: Aldatmayı huy edinmiş,karakter yoksunu biri evlendiği kadını aldatmayacak-sadık kalacak-mükemmel bir eş olacak mı sanıyorsunuz? İşte buna kediler bile güler.

Siz şu anda kafanızda ''olmasını istediğiniz'' eski eşinizi canlandırıp efkarlanıyorsunuz,ama öyle biri yok ki?
Evlatlarınıza sarılın, enerji onlar,dünyanız onlar..Aksi takdirde evlatlarınız sizden uzaklaşır.Depresyondasınız diye sorumlulukten kurtulmuyorsunuz.Yaralaları sarmak size düşüyor,sığının Allah'a.

Siz şimdiki durumun çerçevesinden bakıyorsunuz olup bitene. Ama bu aldığı ahlar eşinizi yarın malesef büyük pişmanlıklara itecek. Herkes unutur,Allah unutmaz.

Öncelikle her erkek aldatmaz. Karaktersiz kendine saygisi olmayayan kendine pislik yakistiran insan aldatir.
Ögrendiginiz icin neden pisman oluyorsunuz? Allahin sevgili kuluymussunuz ki ögrenmissiniz.
Siz kendinize deger vermiyorsunuz. Ama o adamin hayatinizdan cikmasi baskasiyla evlenmesi aslinda sizi yipratmamasi lazim daha cok sevindirmesi lazim.
Kendinize yapamadiginiz iyiligi hayat yapti kader yapti size. Sevinin sükredin ! Ders cikarin !
Niye bana bunlari yapmasina izin verdim diye sorun kendinize. Silkelenin.

Önceki yorumum sertti cunku 3 yasinda olan bebeginiz gözyaslarinizi silmis öteki yavrunuz sizi gucsuz görerek guclu durmaya calisiyor. Icim ciz etti, üzüldüm.

Olanlari ilk önce kabullenin lütfen. Sonra sükredin. Sonra psikologa gidin.
Ama artik yatak dösek salmayin kendinizi. Cunku degisen birsey olmiyacak.
Degismesin de zaten. Cunku olaylar sizin iyiliginiz icin böyle gelisti.
Bunun farkina varin.
elimden gleeinin fazlasına yapıcam.zaten ben kurtuldum diye bakarsam sorun kalmıyor ki... ama çok güzel demişsiniz kendinize yapamadığınız iyiliği kader yapmış size dediniz.. bırakyım o kadınla mutlu olsun.onu mutlu etsin..beni etmediki...değilmi bu neden zoruma gitsin ki..ben çektim o gelip cefasını sürüyor diyorum ama ben olsaydım öelene kadar bana acı yaşatacaktı.çünkü ben bir edefa affetmiştim.. o da beni hep affedecek diye düşündü. ezdi..çok haklısınz..tşk..

Kocandan bosanmanin dunyanin basina gelebilecek en kotu seyi oldugunu dusunuyorsun gozun eski kocsn haric hic bisey gormuyo canindan vazgececek kadar asi geliyorsun tanriya... unutma o sadece elin adami... allah korusun bigun allah seni cocuklarinla sinarsa hastalik olur ölum olur iste o zaman gercek aci neymis gercek intihar sebebi neymis anlarsin... bunlari iyi dusun cocuklarina saril onlari da mutsuz etmeyi birak o adami da azad et aklindan gonlunden... cocuklarinla bi dunya kur... calisan bayansin evin varmis zaten... ye ic gez yavrularinla... ve sakin asi konusma allaha... sukret haline ne kadinlar var onkoloji hastanelerinde yavrusu kemoterapi alirken her gun yuregi bin parca ezilen kahrolan... iste gercek aci onlarin ki...

Konu sahibi kardeşim, öncelikle geçmiş olsun, şüphesiz ki depresyondasınız. Yıkılan gururunuz- özgüveniniz,o şu anda çok iyi bir durumda gözüktüğü ve mutlu olduğu için kendinizi basit ve değersiz algılıyorsunuz.

Ama bi an durun ve mantıklı çerçeveden bakın: Bu adam sizi aldatmış mı? Evet. Aldatmanın sebebi olabilir mi? Kesinlikle asla. Eski kocanız erkek olsaydı adam gibi olsaydı sizi karşınıza alıp boşanmak istediğini söyleyip,iş aldatmaya varmadan evvel devam edemeyeceğini söylemez miydi? Evet.

Peki, hal böyleyken kendinizi suçlamanız akıl ve mantık dışı değil de nedir? Onu da bırakın kenara.... Gel gelelim evlili,ğe devam ettiniz...Bu adam aldatmaya devam etmeyecek miydi? Siz neci olacaktınız? Kenara atılmış paçavra(afedersiniz)!...

Kendisine bu kadar muhtaç olduğunuzu ve kendisinin de bu kadar vazgeçilmez olduğunu gördükçe sizin değeriniz zaten sıfır.

Bir de şu var: Aldatmayı huy edinmiş,karakter yoksunu biri evlendiği kadını aldatmayacak-sadık kalacak-mükemmel bir eş olacak mı sanıyorsunuz? İşte buna kediler bile güler.

Siz şu anda kafanızda ''olmasını istediğiniz'' eski eşinizi canlandırıp efkarlanıyorsunuz,ama öyle biri yok ki?
Evlatlarınıza sarılın, enerji onlar,dünyanız onlar..Aksi takdirde evlatlarınız sizden uzaklaşır.Depresyondasınız diye sorumlulukten kurtulmuyorsunuz.Yaralaları sarmak size düşüyor,sığının Allah'a.

Siz şimdiki durumun çerçevesinden bakıyorsunuz olup bitene. Ama bu aldığı ahlar eşinizi yarın malesef büyük pişmanlıklara itecek. Herkes unutur,Allah unutmaz.
çok teşekkür ederim. bu yazınızı çıkartıp buzdolabımın üzerine yapıştıracağım.hergün okuyacağım.. ben gerçekten iyileşeçeceğim..çok teşekkür ederim..çok güzel yazmıssınız....tek istedğim yanına kalmasın.. yaptığıgı hiçbşry..işallah..

Burda yorum yapan cogu insanı taşlamissiniz fakat bu kadar insan ayni seyi soyluyorsa bir bildikleri var demekki. Burda yorum yapanlara siz onlara bakmayin gibi soylemlerin amacini anlayamadim. Bizim soylediklerimize baknayacaksa defalarca konu acmazdi heralde.

kimseyi taşlamak değil niyetim inanın. söylediğim kişiler arkadaşın kendisini çok daha kötü hissetmesine sebep olmuşlardır eminim ki. aslında hepimizi aynı şeyi söylüyoruz ama çok farklı tarzlarda. dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. bu dikkatimi çeken birisi mesela. tabi kimse benim gibi düşünmek zorunda değil ben sadece bu durumda karşı tarafa hassas davranarak yardım edilmesini dilerim.

Evet yine basladik. Hazir olun..
Lutfen baska konu acmayin..

Artik unutun

kimseyi taşlamak değil niyetim inanın. söylediğim kişiler arkadaşın kendisini çok daha kötü hissetmesine sebep olmuşlardır eminim ki. aslında hepimizi aynı şeyi söylüyoruz ama çok farklı tarzlarda. dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. bu dikkatimi çeken birisi mesela. tabi kimse benim gibi düşünmek zorunda değil ben sadece bu durumda karşı tarafa hassas davranarak yardım edilmesini dilerim.

Pardon??? Bu bayan gecen gun bdvyi nasil isgal etti bilmiyorsunuz sanirim. Geldi günlüğünu burda paylasti.
Bes para etmez bir herif icin gerek var mi boyle seylere??? Kendini yiyip bitirmeye, kahrolmaya??
Kalkmis bi de beni ornek vermissiniz ya...

İşin gücün var mı bacım? Bu anlattıklarını boşver. Hepsi boşluğun sonucu. Ne iş yaoarsın ne mezunusun? Adamın eline bakacağına iş bul çalış kendine güvenin gelsin. Erkekler çok ikiyüzlüdür ama her insan gibi güçlü kişilere saygı duyarlar. Sen kendine saygı duy ki başkaları da seni saygıyla karşılasın.

Sadece psikolağa gitmekle olmaz sizin hastaneye yatıp tedavi olmanız gerek.

Çocuklarınıza bu sürede aileniz baksın sakın babalarına bırakmayın.

Çocuklarını düşünen bir adam olsaydı çocuklarının annesini böyle aşağılamazdı.

Biz burda ne yazarsak yazalım sizin düşünceleriniz değişmez, hastasınız tedavi olmanız lazım biz doktor değiliz.

Silkelen kendine gel onu takip edecek sosyal medya herseyi kaldır kendine bir hayat kurmaya çalış belki daha iyi biri senin karşına çıkar çıkacaktır elbet bu günlerine yanarsin yanacaksin namaza başla kuran oku allaha Sığın inan namaz büyük bir huzur hicbisey de yok yok yok

Benden de naçizane tavsiye iki ğç yerde kuaföre bile gitmedim demişsiniz. Kuaföre gidin saçınızı boyatın değiştirin bir de manikürle p3dikür yaptırın, havanız değişsin. Bundan sonra da kızlarınızın yanında ağlamayın

Birde zaman zamanla geçecek emin ol geçecek. Sadece çocuklarınla bir hayat kurmaya çalış yapamiyosanda zorla

Pardon??? Bu bayan gecen gun bdvyi nasil isgal etti bilmiyorsunuz sanirim. Geldi günlüğünu burda paylasti.
Bes para etmez bir herif icin gerek var mi boyle seylere??? Kendini yiyip bitirmeye, kahrolmaya??
Kalkmis bi de beni ornek vermissiniz ya...

sevgili bilgece tekrar söylüyorum benim gibi düşünmek zorunda değilsin. bir insan sağlıksız olmalı bu dediklerinizden sonra hala aynı şeyi yaptığı için demi. kaçıncı konu diyorsun oysa ben görmemiştim. şuan bu kadının sağlığı yerinde değil sizin gibi güçlü yetişmemiştir belki, kendini geliştirememiştir belki, onun ruhsal gelişimi daha yavaş ilerliyordur belki... belki belki belki.. ve yine belki sizin kafanızı ondan şişiriyordur. sizde bana göre uyarının sertini yapıyorsunuz. kızıyorsanız o cevabı da yazmayın bence hiç. yazmadan da geçebilirsiniz. daha fazla size kendimi açıklamak istemiyorum inşallah anlamışsınızdır. sizden bir örnek vermem sizi bu kadar sinirlendirmesin.

Dunyadski ne ilk bosanansin nede son olacaksin.bir suru insan var annesiz babasiz buyuyen.bosanarak onurunu gururunu eline almissin ama bu sekilde yaparak onurunu gururunu ayaklar altina alma lutfen.cocuklarinin gozunun onunde gurursuz hareketler yapip onlarin da gozunden dusme yakinda sana saygilari kalmaz.
cogu bosanmak isteyen kadinin elinde
olmayan seyin yani meslegin bir isin var.bence
cok sanslisin.cocuklarina ve isine dort elle saril.

düzelmek istiyorum.lütfen böyle demeyin.. lütfen yardım edin.. sizin yorumlarınız çok önemli.. inanın beni teselli ediyor.. o akdar çaresisim düşünün hiç tanımadığım insanlardan çare bekliyroum. dua ediyorum.. ben çocuklarım için düzeleceğim. diğer akadaşta öyle demiş.. acizsiniz düzelmessiniz demiş.. lütfen ben ayağa kalkmak istiyorum .bana üzülmeyin ama iki çocuk için neler yapabilirm ne doğru..söz yapmaya çalışacağım. bu söyledikleriniz çok ağır geldi bana.. onları çok seviyorum. lütfen yardım edin...bana diyinki haklısın doğru yaptın. sen suçlu değgilsin.. iyiki boşandın diyin yada haksız olsam bile öünme bakmam lazım.. ben düzelmek istiyorum.

Pismanligin caresini diyorsun nasil bir care Allaha yat kalk dua et ayrilmissin sana büyük bir lutuf olmus neden kabul etmiyorsun ?sen kabul edip kabul etseydin pisman olmadan onunla devam yasiyacaktin onu hergün görecek onu hergün sevecek yemegini pisirecektin kadinlik yapicaktin ,sana yazik degilmiydi ?

iyi yapmissin birakmissin oda gitmis ben nasil olsa birini bulurum deyip bulmus zaten simdi bulmasaydi sonra bulucakti sen körmüsün kardesim ,gözün görmüyor madem kalbinle bak olaylara...

Adamin hic birsey umrunda degil yiyip icip yeni hanimiyla geziyor sen isyan ediyorsun ,bittigini kabul et artik ,su gariban cocuklarinada sahip cik analik yap sende o kapasite var ama at su adami icinden kalbinden heryerinden iste anladinmi.

Kuran-i kerim okuyarsan eger Talak süresini oku devamli talak bosanmak anlamina geliyor bosanan insanlar icin büyük nimetler mevcut orda ,Allah bir kapiyi kaparsa digeri acar diyor ayette ,yazik etme kendine...

ilk evliliginden ayrildin bitmis aklinda bile yok gitti bitti kolay oldumu oda muhakkak zordu ,simdi bunuda öyle düsün bitti cocuklarin var onlara sahip cikip bakmaya calis ,onlarin sana annelerine ihtiyaclari var.

Canım benim lütfen kendin ve çocuk larin için o ciğeri 5 para etmez bir adam için hayatınızı zehir etmeyin seni sevmeyen biri için bu kadar gözyaşlarına yazık Allahım yar ve yardımcınız olsun amin

ben olsam öyle bir adama çocuklarımı asla emanet etmem. ölmeyi istemek depresyonun en tipik belirtisidir. psikolog değil psikiyatriste gidin acil tarafından.. ve o yavrulara sakın kıymayın.

Eşimden ayrıldım. ikinci kez hemde.12 yıllık evlilik bitti. çok affetim.çok mücadele ettim ama hala keşke diyorum. Aldattı hakaret etti.Yıllarca çalıştım banka kartımı eline verdim. Ev mal mülk aldık. hiç emeğimin karşılığını alamadım. Ama o evlendi. üstelik hemen 3-4 ay sonra..ve çok mutlu.şimdi deliriyorum.onu ödüllendirdim boşayarak.üstelik elimde o kadar delil varken 2 ayda kaç tane kadın hatta kendi itirafları neler neler..ama hiçbirini kullanmadım. aylık 500 TL nafaka birde evim var. iki kız çocugum.büyük kız çocugum 12 yaşında hergün beni teselli ediyor.anne ne olur diyor düzel artık.o değmezdi sen çok mücadele ettin diyor. Ama hep onunla ilgili iyi şeyler aklıma geliyor.Hatta ayrıldıktan sonra hemen tekrar aradım yuvana gei dön diye.çcuklar için deidm. ben evleniyorum dedi. ne çabuk unuttun 12 yılı deidm. sana tavsiyem hep kötü şeyler aklına gelsin dedi. ama gelmiyor. neden pişmanım neden gurursuzum neden özlüyorum. neden hala onu takip ediyorum.neden hala evlendi belki boşanırdı geri döner diye umut ediyroum. çok sıkıntı çektim çok..ama hep kendimde de suç buldum. değerini bilemedim dedim. kıymetini bilemedim dedim. ama o da hiç mücadele etmedi. aldattığını öğrendim affettim.hemen zaman kaybetmeden başka birini buldu. hep böyle yaptı. sonra da karşıma geçip gerçekleri öğrenmek hata idi. ben seni arada sırada aldatıyordum.her zaman dğeildi .tüm erkekler aldatıyor eşini dedi. sen hata yaptın dedi. ve gerçekleri öğrendiğim için eşşekler gibi pişman oldum.ama neler öğrendim neler.adam yıllardır beni aldatıyor.konuştuğu kadınları 3 yıldır tanıyor . biriyle buluşyor ..daha önceki aldığım yerden alayınm diyor.. bu kadar şey yaşadım neden arkadaşlar unutamıyorum.. şimdi çocuklarımada bakamıyorum.ilk sıralarda ölmeyi çok düşündüm.hatta dünde yine nerdeyse artık bu düşünceler pişmanlık gitmiyor.ölüeyim kurtulayım deidm. bu acıları kızlarıma aileme yaşatmamın anlamı yok dedim.benim bu halimi hergün görüp acı çekeceklerine bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar eninde sonunda unuturlar dedim.ama küçük kızm öyle bir sarıldı ki 3 yaşında sanki hissetti..yemiyorum.içmiyorum.gülmüyorum. 7 ay oldu. hala pişmanım diyorum.pişmanım dedikçe etrafımdakiler delirmişsin diyorlar.ama yapamıyorum. onu yeni eşiyle hayal ediyorum kafayı yiyrum.kzım her haftasonu gidiyor.soru yağmuruna tutuyorum.ona nasıl davranıyor seviyormu filan filan.. kızım da anne babam çok mutlu artık onu unut diyor. o haketmiyor diyor.sen elinden geleni yaptın diyor.ama bnu şu kuşbeynimin içine yerleştiremiyorum. artık çocukları ona vermeyi düşünüyorum. kendimle ilgilide buraları terkedip kardeşimin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. başka çarem kalmadı. aslında ölmeyi istiyorum ama buna Allah bir kere izin vermeid. şimdi ölmeyi denesem öldürmeyen Allah öldürmüyor sakat filan kalırım diye düşünüyorum. ne olur bana psikolaga git demeyin..aylardır gidiyorum. ama beynimdeki düşüncelerin oluşmasına engel olamıyorum.hep aklımda o var.hep onu rüyamda görüyorum. hep geri gelebilecek umuduyla bekliyorum. üstelik yaptıkalrını herkes biliyor. çevremdekiler ailem kzım dahi birleşirseniz ben evden kaçarım diyor.ailem bizi sil diyor.sana bu kadar acı yaşatan insana nasıl dönersin diyor. arkadaşlarım biz böyle bir ahlaksız adamı evimize almayız senle görüşmeyi keseriz diyorlar. yani bu şehirde bu işyerinde yaşayamam çalışamam o kadar .bunlara rağmen keşke gelse boşansada pişşman olsa da benim kıymetimi anlasa da gelsin diyorum. üstelik gelirse 3.gelişi olacak. ama hep ben istedim. ikinci birleşmeyide ben zorladım. neden kabul etmiyorum adam beni sevmiyor.yalvarıyorum yardım edin..bana geçmişi unutmanın pişman olmamamın yollarını söyleyin.. onu hanımnyla düşünüyorum.hayat kuramıyorum kendime..arkadaşlar ne olur yardım edin..çok pişmanım...çok acı çekiyorum. çok..yardım edin. hatta beyne elektro şok uygulayıp geçmişi sildiriyorlarmış. bunu mu yaptırsam bilmiyorum...hep iyi şeyler aklıma geliyor. kötü şeyleri düşünemiyorum. unutmak mutlu olmak yaşamak istiyorum.. yardım edin..

Eşimden ayrıldım. ikinci kez hemde.12 yıllık evlilik bitti. çok affetim.çok mücadele ettim ama hala keşke diyorum. Aldattı hakaret etti.Yıllarca çalıştım banka kartımı eline verdim. Ev mal mülk aldık. hiç emeğimin karşılığını alamadım. Ama o evlendi. üstelik hemen 3-4 ay sonra..ve çok mutlu.şimdi deliriyorum.onu ödüllendirdim boşayarak.üstelik elimde o kadar delil varken 2 ayda kaç tane kadın hatta kendi itirafları neler neler..ama hiçbirini kullanmadım. aylık 500 TL nafaka birde evim var. iki kız çocugum.büyük kız çocugum 12 yaşında hergün beni teselli ediyor.anne ne olur diyor düzel artık.o değmezdi sen çok mücadele ettin diyor. Ama hep onunla ilgili iyi şeyler aklıma geliyor.Hatta ayrıldıktan sonra hemen tekrar aradım yuvana gei dön diye.çcuklar için deidm. ben evleniyorum dedi. ne çabuk unuttun 12 yılı deidm. sana tavsiyem hep kötü şeyler aklına gelsin dedi. ama gelmiyor. neden pişmanım neden gurursuzum neden özlüyorum. neden hala onu takip ediyorum.neden hala evlendi belki boşanırdı geri döner diye umut ediyroum. çok sıkıntı çektim çok..ama hep kendimde de suç buldum. değerini bilemedim dedim. kıymetini bilemedim dedim. ama o da hiç mücadele etmedi. aldattığını öğrendim affettim.hemen zaman kaybetmeden başka birini buldu. hep böyle yaptı. sonra da karşıma geçip gerçekleri öğrenmek hata idi. ben seni arada sırada aldatıyordum.her zaman dğeildi .tüm erkekler aldatıyor eşini dedi. sen hata yaptın dedi. ve gerçekleri öğrendiğim için eşşekler gibi pişman oldum.ama neler öğrendim neler.adam yıllardır beni aldatıyor.konuştuğu kadınları 3 yıldır tanıyor . biriyle buluşyor ..daha önceki aldığım yerden alayınm diyor.. bu kadar şey yaşadım neden arkadaşlar unutamıyorum.. şimdi çocuklarımada bakamıyorum.ilk sıralarda ölmeyi çok düşündüm.hatta dünde yine nerdeyse artık bu düşünceler pişmanlık gitmiyor.ölüeyim kurtulayım deidm. bu acıları kızlarıma aileme yaşatmamın anlamı yok dedim.benim bu halimi hergün görüp acı çekeceklerine bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar eninde sonunda unuturlar dedim.ama küçük kızm öyle bir sarıldı ki 3 yaşında sanki hissetti..yemiyorum.içmiyorum.gülmüyorum. 7 ay oldu. hala pişmanım diyorum.pişmanım dedikçe etrafımdakiler delirmişsin diyorlar.ama yapamıyorum. onu yeni eşiyle hayal ediyorum kafayı yiyrum.kzım her haftasonu gidiyor.soru yağmuruna tutuyorum.ona nasıl davranıyor seviyormu filan filan.. kızım da anne babam çok mutlu artık onu unut diyor. o haketmiyor diyor.sen elinden geleni yaptın diyor.ama bnu şu kuşbeynimin içine yerleştiremiyorum. artık çocukları ona vermeyi düşünüyorum. kendimle ilgilide buraları terkedip kardeşimin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. başka çarem kalmadı. aslında ölmeyi istiyorum ama buna Allah bir kere izin vermeid. şimdi ölmeyi denesem öldürmeyen Allah öldürmüyor sakat filan kalırım diye düşünüyorum. ne olur bana psikolaga git demeyin..aylardır gidiyorum. ama beynimdeki düşüncelerin oluşmasına engel olamıyorum.hep aklımda o var.hep onu rüyamda görüyorum. hep geri gelebilecek umuduyla bekliyorum. üstelik yaptıkalrını herkes biliyor. çevremdekiler ailem kzım dahi birleşirseniz ben evden kaçarım diyor.ailem bizi sil diyor.sana bu kadar acı yaşatan insana nasıl dönersin diyor. arkadaşlarım biz böyle bir ahlaksız adamı evimize almayız senle görüşmeyi keseriz diyorlar. yani bu şehirde bu işyerinde yaşayamam çalışamam o kadar .bunlara rağmen keşke gelse boşansada pişşman olsa da benim kıymetimi anlasa da gelsin diyorum. üstelik gelirse 3.gelişi olacak. ama hep ben istedim. ikinci birleşmeyide ben zorladım. neden kabul etmiyorum adam beni sevmiyor.yalvarıyorum yardım edin..bana geçmişi unutmanın pişman olmamamın yollarını söyleyin.. onu hanımnyla düşünüyorum.hayat kuramıyorum kendime..arkadaşlar ne olur yardım edin..çok pişmanım...çok acı çekiyorum. çok..yardım edin. hatta beyne elektro şok uygulayıp geçmişi sildiriyorlarmış. bunu mu yaptırsam bilmiyorum...hep iyi şeyler aklıma geliyor. kötü şeyleri düşünemiyorum. unutmak mutlu olmak yaşamak istiyorum.. yardım edin..
Nasıl ya 500 tl cok komik 2tanecocuga.bi arkadasim 1500tl veriyo 1tane cocuk ustelik cocuk kucuk daha okula bile gitmiyo. Bilmiyorum niye kabul ettiniz bu rakami.ustelik buadami mahkemede surundurebilirdiniz.aslinda hala geckalmis sayilmazsiniz. geriye donuk dava acabilirsiniz sizi aldattigina dair. ya da nafakayi artirmak icin. Allahtan cocuklariniz var onlara sarilin. Ve mutlaka yasadiginiz yeridegistirin. Onun mutlu olcagini mi saniyosunuz. Yarin o kadini da aldatacak. Belki o da aldatilacak.bence sizi haketmiyo.

üzgünüm ama normal değilsiniz sizde farkındasınız zaten bunun, bi insan bukadar aldatılıp mutsuz olup gene o adamı isteyebilir o_O ayrıca çocukşarı vereyim iyileşince alırım ne demek kedi yavrusumu bunlar :KK12: hem eski eşinizin evliliğini rahatsız etmek için çocuklarınızı vermek istiyorsunuz bence

X