BİRİLERİ GEÇMİŞİ UNUTMANIN PİŞMANLIĞIN ÇARESİNİ SÖYLESİN NE OLUR

bu arada kızlar bence de çocuklarını versin konu sahibi nasıl olsa onların da hayatını ahlayıp vahlayıp mahvediyor,neden verme diyorsunuz ki? eğer kociş aşkı anneliğinin önüne geçiyorsa bırakın çocuklar mutlu olacakları yerde büyüsün.

Bence hemen bir psikologdan randevu alin.
Acele karar vermeyin istanbul konusunu..
Ayrica oraya giderseniz ne degisecek? Aklinizda hala ayni sacmaliklar oldukca.

Hem niye bu saplanti? Adam lesin teki resmen yatmadigi kadin kalmamis..
Sizde öyle midesiz icin ne agliyorsunuz?
Kendinize sayginiz olsun azcik.
Sizde hayatinizi düzene koyar ilerde cok mutlu bir evlilik yaparsiniz size deger veren bir erkekle.
Nedir bu cile cekme sevdaniz?

Uvey anneyemi vericeksin minicik 3 yasindaki yavrucagi?
Neden?
ne yapayım. düzelemiyroum. onun yanında evlilik çerçeveleri vardı.parçaladım. kırdım döktüm.hergün ağlıyorum yemek yemiyorum. anne yemek ye diyor anne gül diyor. dün hissetmi ne yaptı kesin kararımı verdim. babasına vereceğim bir süre sonra alışırlar ben yapamıyorum. benim gibi anne olmaz olsun..karşılarında hergün zırlayan ağlayan bir anne.. güçlü değilim.. o yüzden vereceğim. gündüz kreşe gider akşam da belki babaanne bakar bilmiyorum. off...belki kadın kabul etmez belkide eder..bilmiyorum.ama vereceğim.. ben onlara zarar veriyorum. ben ağlayınca 3 yaşındaki kzım gözyaşımı siliyor ağlama anne diyor. ama elimde değil ne yapayım. büyük kızmda güçlü zaten..o akdar kötü günlerde taktir alıp geldi. ben mutlu olayım diye..ama olmuyor yapamıyorum.

Çok çıkmazdasınız okurken gözlerim doldu,çok çok zordur eminim.
Aileniz hayatta mı? Onlarla beraber şehir değiştirin,iş yerinizle konuşun sizi başka şehre yerleştirsinler.Orada düzene alışmaya çalışmak,yeni ev kurmak,yeni insanlar size çok iyi gelecek eminim.Hem ailenizden birileri olursa çocuklarla onlar da ilgilenir. Sakın babalarına göndermeyin,çok pişman olursunuz bu kötülüğü evlatlarınıza yapmayın.Suçlu onlar değil,annelerinin terkettiği çocuk olurlarsa sizi affetmeyebilirler.Ama güçlü olursanız kazanan siz olursunuz.
Eski eşinizin nasıl bir karakteri olduğu belli,sonsuza kadar mutlu mu olur sizce? Lütfen onu düşünmeyi bırakın.

vallahi deliricem 3 yaşındaki çocuk bile anne yapma etme diye ağlıyormuş senin o çocuğa bunları bir koca için yaşatmaya ne hakkın var ya!

içim daraldı sinirden tırnaklarımı kemirmeye başladım.okudukça kadını parçalayasım geliyor ilk defa kk da böyle oldum!

git tedavini ol çocukları da babaya bırak.

mutlu olacaklarını sanmıyorum hele biri 3 yasinda

Bana kalırsa siz çocukları babasına vermek yerine, aileniz varsa bir süreliğine onlara bırakıp tedavi olun. Şu anlattıklarınızdan sonra sizin ciddi bir tedaviye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Bu kadar saplantı haline getirmeyin. Ne demek yaşamak istemiyorum, eşinizle kaç yaşında tanıştınız bilmiyorum ama nihayetinde hayatınızın belli bir dönemini eşiniz olmadan yaşadınız, yine eşiniz olmadan yaşayabilirsiniz. Çocuklarınıza sımsıkı sarılın. Onların günahı ne? Sırf sizin bu saçma sapan takıntınız yüzünden onlara hayatı zindan etmeye hakkınız yok. İnsan anne olduktan sonra hayatının merkezine evlatlarını oturtur, sizin gibi eski eşini değil.

Bence kendinize gelin ve toparlanin bu halinizin ne size ne de cocuklariniza faydasi yok. Cok üzüldüm yasadiklariniza tabiki yasamayan bilemez Rabbim dusmanima yasatmasin boyle biseyi.. Ama hayat devam ediyor ne guzel ekonomik ozgurlugunuz var kimseye muhtac degilsiniz guclu bir kadin olqbilirsiniz. Bence ne olursa olsun toparlanabilirsiniz, kadin dedigin guclu olur dimdik ayakta durur sizde oyle yapin lutfen. Rabbim yardimciniz olsun size ancak burdan dua edebilirim...

adamda para çok ama 2 çocuk için 500 lira mı veriyo nafaka

adam geri dönsün diye zıtlaşmıyosun da tabi

çocuklarımı çok seviyorum. ama küçük kızım herkese baba diyor. her hafta sonu babasından ayrılırken baba baba diye ağlıyor. büyük zaten sitemiyor babayı.hafta sonu bile görmek istemiyor küçük kızm iin onu zorla gönderiyorum. büyük kzım bile benden akıllı. onunda canı yanıyor ama bana anlatmıyor üzlmüyeyim diye.teyzesiyle konuşurken duydum.benim de canım yanıyor diyo.. o kadın annemin yerine geçti diyor. babam bir gün anneme canım demedi diyor. bir gün makyaj yaptrmadı.bir gün saçını boyatmadı.ama bu kadının her şstedğini yapıyor diyo. çok zülüyorum diyo. bu acıları ben görüyorum yavrumun sabaha kadar baba baba diye ağlayışını baba gitti diyişini ben duyuyorum. kendimi suçluyorum.keşke sabretseydim diyorum bu defa da düşünüyorum düşünyorum sabredecek bieşy kalmadı diyorum olmadı ...affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada

Siz kesinlikle ruh hastasısınız çocuklara yazık gerçekten, verin bu hasta kafayla o çocuklara ne kadar bakıcaksınız verme diyen arkadaşlarım. 3 yaşındaki çocuk annesinin bu durumunu görüp yapma anne diye ağlıyomuş ,böyle olmaktansa annesi yanlarında hiç olmasın daha iyi. Sizde bana o kadr çektirdi dediğiniz adama yanın, yanınızdaki evlatlarınızda neki kocanız gitmiş vah vah bir pislikten olmussunuz ne yazık ,acıdım size koca bulunurda evlat bulunmaz iyi yazılar yazamıcam bu ruh halinize kusura bakmayın

Çocukları eşinize vermenizi ancak şu şekilde mantıklı bulabilirim... O da şehir değiştirip düzeninizi turtana kadar sırf çocuklar perişan olmasın o taşınma vs esnasında diye geçici olarak vermenizi mantıklı, hatta çok da doğru bulurum. Çocuklarınıza da mutlu bir ortam iyi gelecektir. Düzeninizi kurunca hemen çocuklarınızı tekrar yanınıza alırsınız zira şu anda çocuklara bir şey veremiyorsunuz aksne onları mutsuz ve kaygılı hale getiriyorsunuz yani bi kaç aylığına onlara da iyi gelebilir ama bunu sadece düzeninizi kurmak amacıyla yapın sırf rahatsız etmek amacıyla değil

bık
bıktım ama son kez psikolagtan randevu aldım. ne oalcak bilmiyorum. akşam gideceğim. son kez gidelim ne yapayım

son kez yazıp konudan çıkıcam,dayanamıyorum okumaya.

bak sen doğru olanı yaptın kendini suçlama.ve çocukların sen böyle devam edersen ortada kalacak.böyle giderse işte o üvey anneye muhtaç bırakacaksın onları.

kocan öldü gitti unut.

Bu adam içinmi özledim yapamıyorum diyosunuz yazıklar olsun size gerçekten psikolog falan fayda etmez hastaneye yatın siz en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…