Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

bide bi arkadaşım yapıyomuş bende uygulamaya başladım .bulaşık makinesi tabletini yarım kullanıyorum artık
çokta güzel yıkıyor.

ayy canım benim kıyamam sana yaa
sevimlim gerçek ortamda da tartışmasız olabilmeyi nasıl beceriyon bana da anlatsana
ben idarecim haksızlık filan yaparsa dayanamıyom yaa geçen kapı çarpmışım
haklısın çoğu şeyde canım bu çark bozuk gelmiş bozuk gidiyor.
biz de sandalye vs taşıdığımızı bilirim.

çabalarım sonuç veriyor elektrik faturam 7 su faturam 5 lira düşük geldi
maşallah canım
kaç geldi?
bide bi arkadaşım yapıyomuş bende uygulamaya başladım .bulaşık makinesi tabletini yarım kullanıyorum artık
çokta güzel yıkıyor.
ben de hep yarım kullanıyorum

Arkadaslar ben de yarim kullaniyorum ama bardaklarin icinde tuz kalintisi gibi lekeler kaliyor,elimde yikamadan da gecmiyor
Tam tabletle yikarsam boyle bir sorun yasamiyorum.Niye boyle oluyor

Arkadaslar ben de yarim kullaniyorum ama bardaklarin icinde tuz kalintisi gibi lekeler kaliyor,elimde yikamadan da gecmiyor
Tam tabletle yikarsam boyle bir sorun yasamiyorum.Niye boyle oluyor

kireç lekesi gibi mi?

eğer öyleyse parlatıcının derecesini artır canım

kireç lekesi gibi mi?

eğer öyleyse parlatıcının derecesini artır canım

Derecesini arttir derken Karanfilim
Ya hani bir seffaf yuvarlak nokta var ya deterjan gozunun yaninda,iste o koyulasana kadar parlatici dokuyorum,dolu olsa bile yarim tablet koydugumda bardaklar lekeli cikiyor.Ama catal,kasik ,tabak ve tencerelerde hic sorun yasamadim.Tabletlerimin yarisi hep bosa gidiyor.Hem o kadar kimyasal sagkikli da degil..

canım bardakların buğulanmış gibi ve çıkması zor şekilde lekeli çıkıyorsa kireç ayarını yükseltmen gerek. onun için kullanım klavuzuna ihtiyacın olacak.

ama eğer damla lekeler halinde çıkıyor ve suya tutunca hemen akıyorsa (benim kaşıklarımın üstünde oluyordu) bu da parlatıcının düşük olduğunu gösterir.

5 ile gösterilen yer ayarı canım ben ordan artırdım o artıklar gitti. benim genelde

parlatıcı yerine elma sirkesi kullanabilirsin ama önce parlatıcıyı sonuna kadar çek içinden şırıngayla

Canim lekeler sert ve tuz kalintisi gibi sanirim parlaticiyla ilgisi yok kirec ayariyla ilgili..İyice elde yikamadan cikmiyor cunku..Sagol karanfilim bunu ogrenmem cok iyi oldu,agzina saglik

Ya elma sirkesini kullandim ama hepsi bi defada akti gitti sanki,bardaklar pek parlak olmadi.Onun da bir yontemi var mi yoksa

Ya elma sirkesini kullandim ama hepsi bi defada akti gitti sanki,bardaklar pek parlak olmadi.Onun da bir yontemi var mi yoksa

makinaya ,mutlaka tuzunu koyun,benim de bardaklarim rezil oldu,bir ara duzelmisti.bi gun tuz yoktu,bir kereden bisey olmaz dedim oyle yikadim basa dondu gene .calistigim yerdede oyle bir sorun vardi,kadinlar makinanin tuzunu koymadiklari icin,bardaklar berbat oldu,kaynattik,bir gece sirkeli suda beklettik,gecmedi maalesef. oy uzden ne olursa olsun tuzunu koyun.deterjaninn,yada parlaticinin alternativi var ama,tuzun yerini birsey tutmuyor,kullanmak lazim.

canım elma sirkesini nere koydun ki aktı gitti?

parlatıcı gözünden akmaz.
canım sen netten kullanım klavuzunu bul ve tuz ayarının nasıl yükseltildiğini bul.

mesela benim kurulumda 1 de yapmışlar çok kötü oluyordu.
ben 3 veya 4 çıkardım şu an iyi.

Akti canim ya,parlatici gozun koyup kapagini kapattim.Koyu renk olmasi gereken nokta koyu renk oldu.Sonra bulasiklar yikandi,bitti.Koyu renk olmasi gerekn kisimda hic sirke kalmamisti agzina kadar doldurmama ragmen..Bardaklarin parlakligi da pek hosuma gitmemisti.Ben de tekrar yikadim.O zaman duzeldi.Gercekten de bir yontemi varsa bilmek isterim.Bir de parlaticiya para vermek benim de isime gelmiyor.Daha ucuz bir yontem varsa kacirmak istemem yani
Ayrica tuz ve kirec ayarina bakicam kullanma kilavuzuna bi bulayim

hayırlı sabahlar kızlar..
bugün misafirlerim var.
ve ben hiç bişey yapmadım
planım dün tatlıları bugün tuzluları yapmaktı ama akşam saat 8-9 arası uyumuş kalmışım gidiş o gidiş. az önce uyandım.
o kadar yorulmuşum ki günlerdir de hiç gündüz uykusu ya da erken yatma yapmıyordum ve her gün de erken kalktım.

geçenki yaptığım incirli kurabiyeden ve havuç topları yapmayı planlıyorum bir de açma yapcam. samimi arkadaşlarım zaten onlar gelince de birlikte kısır yaparız inşallah.

Bu nasıl güzel bir yazıdır...Teşekkürü borç bilirim....

ben bulaşık makinesine tuz kattığım zaman bulaşıklar çok berbat oluyor. kireç kaplanmış gibi oluyor. o yüzden tuz kullanmıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…