- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
ben bulaşık makinesine tuz kattığım zaman bulaşıklar çok berbat oluyor. kireç kaplanmış gibi oluyor. o yüzden tuz kullanmıyorum artık.
merhaba kızlar bugün bim den yeni çıkan ürünü fındık yağı aldım kızartmalarda kullanmak için.
hiç kullananız var mı memnun musunuz? ya da hakkında iyi kötü yorum duydunuz mu?
canım ben kullanmadım ama yengem kullanıyor.çok memnun özellikle kızartmalar için almış.banada tavsiye etmişti
daha alıp denicem
ya suyunuzun kireci çok azdır ya da 3 ü bir arada tablet kullanıyorsan onda tuz var o yeterli geliyordur.
benimki yeterli gelmiyor suyumuz çok kireçli ve kirli çünkü
BİZİM SULAR DA ÇOK KİREÇLİ.ben bim in tabletlerini kullanıyorum.hatta tableti 2 ye bölüyorum.gerçi ondan önce fairy vs de denedim.
neyse yaaa.şimdilik kullanmıyorum tuz ve problem de yok.
bimin tabletlerinden memnunum hem 2 ye bölerek kullanıyorum.uzun süre de gidiyor.ekonomik oluyor. güzel de yıkıyor.
var mı bimin herhangi bir ürününden memnun olan veya tavsiye eden.
aa ne güzel o daha da güzel işte.. ben tuz kullanmasam kötü çıkıyor.
mesela hangi tür ürünleri? gıda mı temizlik mi?
yaa kızlar bir şey danışacağım..Şirkette çalışanlara yardım amaçlı 2 şer kilo pirinçle mercimek verildi. Benim evde de vardı biraz bakliyatımm..1 ay oldu duruyor ama ne yapayım nasıl tüketeyim bilemiyorum..2 kişiyiz evde haftada 2-3 gün ailelerimizde yemek yiyoruz.kurtlanacak diye korkuyorum
prometheus
nerelerdesin canım??
hasta mısın sağ mısın merak ettim..
Karanfilim merhaba canim cok sukur iyiyim
Paylasimlar sekteye ugradi gibi geldi,tasarrufla ilgili hikayeler,yazilar paylasiyorum kimse okuyup yorum yapmiyor.Hatta belki okumuyor bile..Her gun merhaba demek icin bir seyler yazmak da tuhafima gitti..Yoksa buralardayim canim arada bakinip cikiyorum
yaa kızlar bir şey danışacağım..Şirkette çalışanlara yardım amaçlı 2 şer kilo pirinçle mercimek verildi. Benim evde de vardı biraz bakliyatımm..1 ay oldu duruyor ama ne yapayım nasıl tüketeyim bilemiyorum..2 kişiyiz evde haftada 2-3 gün ailelerimizde yemek yiyoruz.kurtlanacak diye korkuyorum
Karanfilim merhaba canim cok sukur iyiyim
Paylasimlar sekteye ugradi gibi geldi,tasarrufla ilgili hikayeler,yazilar paylasiyorum kimse okuyup yorum yapmiyor.Hatta belki okumuyor bile..Her gun merhaba demek icin bir seyler yazmak da tuhafima gitti..Yoksa buralardayim canim arada bakinip cikiyorum
gıda olarak işlenmiş hiç bir ürünü almıyorum. yani kıyma,köfteleri vs.sade ürünlerini tercih ediyorum. közlenmmiş biberi,yumuşatıcısını kullanıyorum,bir de bulaşık deterjanını.bulaşıkları 50 derecede yıkıyorum. bir de yarım tablet,güzel oluyor.
Düşündüm de ben marketten ne kadar az şey alıyorum.
sayacak bişey bulamadım ya :))
zeytinyağını mersinli arkadaştan, tereyağını annemlerin ordan satın alırım
yoğurdu sütü açık alır kendim yaparım,
mercimek, bulgur, nohut, fasülye köyden.
deterjanları ersağdan alıyorum. markete gidince alacak baya az şey kalıyor.
Düşündüm de ben marketten ne kadar az şey alıyorum.
sayacak bişey bulamadım ya :))
zeytinyağını mersinli arkadaştan, tereyağını annemlerin ordan satın alırım
yoğurdu sütü açık alır kendim yaparım,
mercimek, bulgur, nohut, fasülye köyden.
deterjanları ersağdan alıyorum. markete gidince alacak baya az şey kalıyor.