- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
canım burası kalabalık bi topik değil 3-5 kişiyiz sonuçta o yüzden az kişi okumuştur hikayelerini. sen paylaş biz okuruz.
herkesin dünyalarca işi var tabi az uğradığın zamanlar olacaktır. ama öyle bırakıp gitme bak belli olyor eksikliğin. tr_lelli de öyle o da gözümden kaçmadı devamsızlık yapıyo
sevimsizi demiyom bile onun kerata var bi tane pek yaramaz.
yakında royem de katılcak o kervana
darısı başına karanfilce
tez zamanda anne olur da bi bıcırık peşinde koşarken beni anarsın
bak okumuştum ama daha yeni cevap yazabiliyom
hoşgeldin...tam tamıda 650 TL içerdeydim gelirimin, gelir dediğim öğrenciyim baba parası yani :44: sonra 25 gün önce son sigaramı içip bir daha sigara almadım. Minumumlarım dışında alışveriş yapmadım. Off of hala 300 TL içerdeyim. Ama çok şükür yarısı gitti. Bir tek yapmam gereken dışarda yemek yemeği kesmek. Ama hiç vaktim olmuyor işte yemek yapmaya. Dışarda da 1 öğüne 10 TL verinde hoop yine aynı tas aynı hamam. Neyse şimdilik iyi toparladım. Hatta 2-3 ay kemeri sıkarsam para biriktirmeye bile başlayabilirim. Hatta para biriktirirsem yine yurtdışına çıkarım.
Off bu borç hep yurtdışı sevdasından
Yazılanların hepsini olmasa da bir çoğunu okudum. Çok Yararlı Bir topik olmuş. Acan arkadasin ellerine sağlık. Bimin bulaşık makinesi icin olan deterjanı ni denicem. Ben bimden pecete türlerini aliyorum.
Bugun Bim den bulasik makinesi deterjani aldım burdan duyup. Henüz hic yıkama yapmadım. Umarim memnun kalırım. Fiyatı da çok uygun.
Yemek leri de dokmemek için çaba sarfediyrm. Geçen gün bitmeyen yemegi karsimda oturan yaşlı teyzeye verdim.cok sevindi
canım burası kalabalık bi topik değil 3-5 kişiyiz sonuçta o yüzden az kişi okumuştur hikayelerini. sen paylaş biz okuruz.
herkesin dünyalarca işi var tabi az uğradığın zamanlar olacaktır. ama öyle bırakıp gitme bak belli olyor eksikliğin. tr_lelli de öyle o da gözümden kaçmadı devamsızlık yapıyo
sevimsizi demiyom bile onun kerata var bi tane pek yaramaz.
yakında royem de katılcak o kervana
olsun canım Allah sağlık sıhhat versin de..Arada bir bakıp kaçıyorum canım
Bizde değişiklik yok borçlara devam
Aldığımız borca gidiyo kalanıda yicek parası yapıp yuvarlanıyoruz.
Bu ay eve zula değilde sadece eksiğimiz kadarını aldım.
Hepsinden azıcık azıcık.
Birazda annemden tırtıklıyorum yolumu buluyorum
Tablet pırıl pırıl yaptı bulasiklarimi. Daha fazla ödemek israf.
Ben de haftada bir pazara cikarim. Sebze meyve uygun da ufaklık icin yumurta pahalı oluyor. Birde iki uc gunde bir damacana su bitiriyoruZ.Onun da caresini bulursam mutfak masrafimiz azalacak
olsun canım Allah sağlık sıhhat versin de..
biz de bu ay nerdeyse hiç birikim yapamadık.
güya birikim için 900 ayırdık. lazım oldu 100 çektik bi 100 daha bugün de 400 kala kala 300 kaldı.
nereye gidiyor bilmem ki..
Allah ne etsin bilmiyorum bu ülkenin büyümesini istemeyen ülkeleri. her şey bi anda ateş pahası oldu allak bullak ettiler heryeri. işte krizdir savaştır neler götürüyor ülkede oysa herşey aynı üretiliyor ama elindeki paranın bi anda kıymeti bitiveriyor.
az bişey tl miz vardı o da durduğu yerde değer kaybetmeye başladı çok kızgınım çoook
benim ailem hep krizler madurudur. çocukluğum hep onların acılarıyla geçmiştir.
Tansu çillerin krizinde kooperatifimizden olduk. Ecevit zamanındaki krizde de tüm birikimizden.
şu ortamda da Rabbim hepimizi korusun.
bimde baldo pirinç 10.3 olmuş ya oysa 8.5 du. hele bimde fiyatları senelerce hep aynı görmeye alışmışız ya çok zoruma gidiyor bu durum.
ayyyh sinirlendim..
yarım tablet mi kullandın??
biz suyu tatlı su çeşmesinden dolduruyoruz canım.
sen herhalde yemeğe de kullanıyorsun. ben yemeğe çeşme suyunu kullanıyorum.
Bugun Bim den bulasik makinesi deterjani aldım burdan duyup. Henüz hic yıkama yapmadım. Umarim memnun kalırım. Fiyatı da çok uygun.
Yemek leri de dokmemek için çaba sarfediyrm. Geçen gün bitmeyen yemegi karsimda oturan yaşlı teyzeye verdim.cok sevindi
olsun canım Allah sağlık sıhhat versin de..
biz de bu ay nerdeyse hiç birikim yapamadık.
güya birikim için 900 ayırdık. lazım oldu 100 çektik bi 100 daha bugün de 400 kala kala 300 kaldı.
nereye gidiyor bilmem ki..
Allah ne etsin bilmiyorum bu ülkenin büyümesini istemeyen ülkeleri. her şey bi anda ateş pahası oldu allak bullak ettiler heryeri. işte krizdir savaştır neler götürüyor ülkede oysa herşey aynı üretiliyor ama elindeki paranın bi anda kıymeti bitiveriyor.
az bişey tl miz vardı o da durduğu yerde değer kaybetmeye başladı çok kızgınım çoook
benim ailem hep krizler madurudur. çocukluğum hep onların acılarıyla geçmiştir.
Tansu çillerin krizinde kooperatifimizden olduk. Ecevit zamanındaki krizde de tüm birikimizden.
şu ortamda da Rabbim hepimizi korusun.
bimde baldo pirinç 10.3 olmuş ya oysa 8.5 du. hele bimde fiyatları senelerce hep aynı görmeye alışmışız ya çok zoruma gidiyor bu durum.
ayyyh sinirlendim..
yarım tablet mi kullandın??
biz suyu tatlı su çeşmesinden dolduruyoruz canım.
sen herhalde yemeğe de kullanıyorsun. ben yemeğe çeşme suyunu kullanıyorum.
Tablet pırıl pırıl yaptı bulasiklarımı. Daha fazla ödemek israf.
Ben de haftada bir pazara cikarim. Sebze meyve uygun da ufaklık icin yumurta pahalı oluyor. Birde iki uc gunde bir damacana su bitiriyoruZ.Onun da caresini bulursam mutfak masrafimiz azalacak