Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bizim araba calisiyo diger arabayi 140.000lerde satti esim
Baya pahalanmis biz iyi almisiz ozaman bide yeni cikmisti hatta ben mavisini al dedim o inadina kirmizisini aldi gicik
Bizde de tam tersi ben kırmızıyı eşim maviyi beğendi.
Geçen yıl ekstra 8 bin vergi zammı geldi diye biliyorum. Ondan çok arttılar.
Ama benim gözüm de gönlüm de 500 l de kaldı. Çok pahalı puff.
Canım çinekopu nasıl yapıyorsun?
Tavada, fırında?

Canim buyuk oldugunda arasina sogan dilimi, limon dilimi,domates tereyag,karabiber ve tuz koyup firin posetiyle firina verip 20_25dk pisiriyorum
Ama bunlar biraz kucuk misir unuyla tavada kizarticam firini actigima degmez

Dun kestane yaptim
Cizdi esim kestaneyi Kaynar suyun icinde 10dk bekletip sonra firina verdik cok guzel pisti lokum gibi ayrica tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ben kestaneyi daha çok çiğvseverim
Çok hafif iç kabuğu çıkcak kadar ısıtmayı severim.

Kp memleketinden geldi.
Gelirken de bize mantar, cennet hurması, kavun, patates filan getirmiş sağolsun.
Kayınvalideciğim de yemek göndermiş eşimle.
ben gtmemiştim eşim kardeşiyle geziyorken geçti.
velhasıl mantar baya fazla ben onu napayım kızlar. Buzluğa filan atılır mı?
Değişik bi mantar. Yazik olsun istemiyorum. Mantarı da çok severim.

Ay tr lelli şu kestaneyi pisirmeyi bi daha anlat
Alıyoruz ama evde pisen güzel olmuyor
Dışarıda pişmişi satılıyor sıcacık
Kabuğu kolay soyuluyor
Ama o da coook pahalı
Evde yaptigimda ic kabuğu üstüne yapisiyor tüylü tüylü
Yani tadında yiyemiyoruz
Nasıl çiziyorsun bir de

kızlar hayırlı günler,hayırlı haftalar
çok yoğun bir hafta sonu geçirdim,buarada özledim sizi

araba konusunda benim nacizane tavsiyem 500L gibi nadir bulunan arabalardan ziyade,piyasada bulunurluğu olan arabaları tercih etmeniz.çünkü eşimin amcasının öyle bir aracı vardı,araba arızalandı yedek parça konusunda çok sıkıntı çekti.bulduğu yedek parçalarda diğerlerine göre daha pahalıydı..
bir de hani denk gelmiyor diyorsun ya,kayınpederim için eşim tam 3 ay araba aradı.en son ankarada bir araç çıktı hem km olarak hem temizlik hem fiyat olarak harika bir araç.kayınpederim 2 senedir kullanıyor hala tık demedi.size de er yada geçöyle bir araç denk gelir inşallah

Canim cok derin olmayacak sekilde t seklinde ciziyosun uzunca
Su kaynatiyosun fokurducak sonra kestaneleri bir kaba alip uzerine bu kaynar suyu dokuyosun 15-20 dk kadar bekletiyosu
Sonra suzup tepsiye diziyosun(ben yagli kagit seriyorum cikarip hemen dokuyorum tabaga) 20_25dk kadar 200derece firinda pisiriyosun(kontrol edersin yine alip)
Kabuklarindan hemen ayriliyo ayrica hani firinda pisince bi kitirlik oluyo ya normalde boyle yapinca olmuyo lokum gibi oluyo

Ben su minicooperlere hastayim
ama ehliyetim yok panikatak yuzunden cesaretsizim esim surerken bile (ki cok dikkatlidir) ben panik oluyorum ammmanninnn diyorum korkma yahuu diyo

Arabasiz olmuyo valla buyuk nimet.

ama ehliyetim yok panikatak yuzunden cesaretsizim esim surerken bile (ki cok dikkatlidir) ben panik oluyorum ammmanninnn diyorum korkma yahuu diyo

bende bayılıyorum onlara ama dediğim sebepten ötürü alamadık.çünkü özel statüsüne giren arabalar,bir de new beetle var,nam-ı diğer yeni vosvos,ona da bayılıyorum

ben 7 senedir kullanıyorum araba,inanın nasıl başladığımı hiç hatırlamıyorum..gerçi bizim ailede araba kullanmayanı dövüyorlar ondan herhalde..ama tahmin ediyorum ki panikatak lılar için gerçekten zor birşey

Cok imreniyorum
Normalde cesretsiz degilimdir baska seylerde ama konu trafik olunca tirsiyorum
Bi cesaretsizlik geliyo
Bi korku geliyo
Bi kitleniyorum,kasılıyorum esim gayet rahatsin desede degilim ya ona öyle geliyodur

Merhaba kızlar nasılsınız

bende bi koşturmaca gidiyo kuzenin nişanı için tam gaz hazırlanıyoruz
takıydı elbiseydi ayakkabıydı derken açıldım biraz ama sağlık olsun
uzun zamandır ne kız verdik ne kız aldık özlemişim yakınımın düğünü olmasını

bu arada arabadan bahsetmişsiniz pek anlamam ama ben aldıktan sonraki masrafa bakarım
yakıt tasarrufu yedek parça fiyatı vergisi vs. göz önünde bulundurmak gerekir
bende yeni ehliyet aldım çok zevkli bişey araba kullanmak tr lelli
insan bilmediğinden korkar öğrendikçe o korkuyu paniği atlatırsın
benim kendi aracım yok eşimin şirket aracı bizde o yüzden ihtiyaç duymuyoruz.
beni her yere götürür getirir sağolsun ama olmasa kesinlikle kendime ufak bişey alırdım.
ben eski tip ama bakımlı araba hastasıyım serçe vosvos görsem içim gider hemen
eski tarihi evlere de bayılırım mesela saatlerce izleyebilirim eski evleri...

İnşallah denk gelir canım.
evet ankara ve istanbulda araç fazlaca bulunuyo.
ama biz şehir dışından almaya da cesaret edemeyiz sanırım.

canım 500l minicooper gibi ama bence daha güzel tabi kalite farkı olarak değil de fiyat ve büyüklük açısından.
tip minicooper yanına git jeep gibi.. kocaman bişey ya

canım bizim baktıklarımızın da hepsi yakıt tasarruflu araçlar. hemen hepsi 1.3, 1.4 ve dizel.
üstelik 500l ve puntonun start stop özelliği de var.
bakalım ikinci el fiestalara da bakıyoruz

Nisan icin ciftlere mutluluklar cnm

Ayy esimle flort ederken tiposu vardi gokyuzu mavisi cok seviyoduk balayinada onunla gittik ben dugun arabam bile o olsun istedim esim okadarda degil dedi :)
Satarken icimiz gitti esim bilerek uzak bi yere satti tee balikesire gitti

Sonraki arabalarimiz hep daha iyisiydi ama ondadir hep akli esimin

Dacia duster ve stepway arasinda kalip stepwayi aldi
Sorar bana ama ben ozelliklerini bilmedigimden karismam

Karanfilcem bak unuttum sormayi.2.ellerini sorcam ins unutmazsam

Aslinda zevkli evet bi kac defa denemisligim var ama trafikten korkuyorum ve manuel suremem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…