- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.921
Bizde de tam tersi ben kırmızıyı eşim maviyi beğendi.Bizim araba calisiyo diger arabayi 140.000lerde satti esim
Baya pahalanmis biz iyi almisiz ozaman bide yeni cikmisti hatta ben mavisini al dedim o inadina kirmizisini aldi gicik
Canim buyuk oldugunda arasina sogan dilimi, limon dilimi,domates tereyag,karabiber ve tuz koyup firin posetiyle firina verip 20_25dk pisiriyorumBizde de tam tersi ben kırmızıyı eşim maviyi beğendi.
Geçen yıl ekstra 8 bin vergi zammı geldi diye biliyorum. Ondan çok arttılar.
Ama benim gözüm de gönlüm de 500 l de kaldı. Çok pahalı puff.
Canım çinekopu nasıl yapıyorsun?
Tavada, fırında?
Canim buyuk oldugunda arasina sogan dilimi, limon dilimi,domates tereyag,karabiber ve tuz koyup firin posetiyle firina verip 20_25dk pisiriyorum
Ama bunlar biraz kucuk misir unuyla tavada kizarticam firini actigima degmez
Dun kestane yaptim
Cizdi esim kestaneyi Kaynar suyun icinde 10dk bekletip sonra firina verdik cok guzel pisti lokum gibi ayrica tavsiye ederim
Canim cok derin olmayacak sekilde t seklinde ciziyosun uzuncaAy tr lelli şu kestaneyi pisirmeyi bi daha anlat
Alıyoruz ama evde pisen güzel olmuyor
Dışarıda pişmişi satılıyor sıcacık
Kabuğu kolay soyuluyor
Ama o da coook pahalı
Evde yaptigimda ic kabuğu üstüne yapisiyor tüylü tüylü
Yani tadında yiyemiyoruz
Nasıl çiziyorsun bir de
Ben su minicooperlere hastayim
ama ehliyetim yok panikatak yuzunden cesaretsizim esim surerken bile (ki cok dikkatlidir) ben panik oluyorum ammmanninnn diyorum korkma yahuu diyo
Arabasiz olmuyo valla buyuk nimet.
Cok imreniyorumbende bayılıyorum onlara ama dediğim sebepten ötürü alamadık.çünkü özel statüsüne giren arabalar,bir de new beetle var,nam-ı diğer yeni vosvos,ona da bayılıyorum
ben 7 senedir kullanıyorum araba,inanın nasıl başladığımı hiç hatırlamıyorum..gerçi bizim ailede araba kullanmayanı dövüyorlar ondan herhalde..ama tahmin ediyorum ki panikatak lılar için gerçekten zor birşey
İnşallah denk gelir canım.kızlar hayırlı günler,hayırlı haftalar
çok yoğun bir hafta sonu geçirdim,buarada özledim sizi
araba konusunda benim nacizane tavsiyem 500L gibi nadir bulunan arabalardan ziyade,piyasada bulunurluğu olan arabaları tercih etmeniz.çünkü eşimin amcasının öyle bir aracı vardı,araba arızalandı yedek parça konusunda çok sıkıntı çekti.bulduğu yedek parçalarda diğerlerine göre daha pahalıydı..
bir de hani denk gelmiyor diyorsun ya,kayınpederim için eşim tam 3 ay araba aradı.en son ankarada bir araç çıktı hem km olarak hem temizlik hem fiyat olarak harika bir araç.kayınpederim 2 senedir kullanıyor hala tık demedi.size de er yada geçöyle bir araç denk gelir inşallah
canım 500l minicooper gibi ama bence daha güzel tabi kalite farkı olarak değil de fiyat ve büyüklük açısından.Ben su minicooperlere hastayim
ama ehliyetim yok panikatak yuzunden cesaretsizim esim surerken bile (ki cok dikkatlidir) ben panik oluyorum ammmanninnn diyorum korkma yahuu diyo
Arabasiz olmuyo valla buyuk nimet.
canım bizim baktıklarımızın da hepsi yakıt tasarruflu araçlar. hemen hepsi 1.3, 1.4 ve dizel.Merhaba kızlar nasılsınız
bende bi koşturmaca gidiyo kuzenin nişanı için tam gaz hazırlanıyoruz
takıydı elbiseydi ayakkabıydı derken açıldım biraz ama sağlık olsun
uzun zamandır ne kız verdik ne kız aldık özlemişim yakınımın düğünü olmasını
bu arada arabadan bahsetmişsiniz pek anlamam ama ben aldıktan sonraki masrafa bakarım
yakıt tasarrufu yedek parça fiyatı vergisi vs. göz önünde bulundurmak gerekir
bende yeni ehliyet aldım çok zevkli bişey araba kullanmak tr lelli
insan bilmediğinden korkar öğrendikçe o korkuyu paniği atlatırsın
benim kendi aracım yok eşimin şirket aracı bizde o yüzden ihtiyaç duymuyoruz.
beni her yere götürür getirir sağolsun ama olmasa kesinlikle kendime ufak bişey alırdım.
ben eski tip ama bakımlı araba hastasıyım serçe vosvos görsem içim gider hemen
eski tarihi evlere de bayılırım mesela saatlerce izleyebilirim eski evleri...
Nisan icin ciftlere mutluluklar cnmMerhaba kızlar nasılsınız
bende bi koşturmaca gidiyo kuzenin nişanı için tam gaz hazırlanıyoruz
takıydı elbiseydi ayakkabıydı derken açıldım biraz ama sağlık olsun
uzun zamandır ne kız verdik ne kız aldık özlemişim yakınımın düğünü olmasını
bu arada arabadan bahsetmişsiniz pek anlamam ama ben aldıktan sonraki masrafa bakarım
yakıt tasarrufu yedek parça fiyatı vergisi vs. göz önünde bulundurmak gerekir
bende yeni ehliyet aldım çok zevkli bişey araba kullanmak tr lelli
insan bilmediğinden korkar öğrendikçe o korkuyu paniği atlatırsın
benim kendi aracım yok eşimin şirket aracı bizde o yüzden ihtiyaç duymuyoruz.
beni her yere götürür getirir sağolsun ama olmasa kesinlikle kendime ufak bişey alırdım.
ben eski tip ama bakımlı araba hastasıyım serçe vosvos görsem içim gider hemen
eski tarihi evlere de bayılırım mesela saatlerce izleyebilirim eski evleri...