- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.941
Bosansanizda cocuk icin mecburen gorusceksiniz iste bu durumlar zor oluyoCanım ben bunu yapacağım ama evden gittikten sonra. Evden gidinceye kadar yapmayacağım. Alttan alacağım. Ama . gittikten sonra ne telefonda ne de başka şekilde hiç konuşmak istemiyorum. İyice saçmaladı.
Bosansanizda cocuk icin mecburen gorusceksiniz iste bu durumlar zor oluyo
Bu sebepden cocuk olunca bosanmak okdar zor oluyoki
Bende bosanmanin esigine geldim diyorum ya hep 1.5 ay kadar ayri kaldik biz
O donem esim cok tehdit etti beni cocugu alicam soyle yapcan boyle yapcam al seninde cocugun dedim
Cocugun giysilerini istedim getirmedi
Bide anaokuluna gidiyodu o donem
Parasiz pulsuz annemin evinde kaldim
Babamda istemiyodu beni
Eve gidip gizli aldim o yokken bu seferde kapinin kilidini degisti esyalarimi alip evi onu bosamayim diye sanki esyalarim olmasa bosayamicam
1.5 ay esyasiz kaldim alabildiklerimle yetindim geri donim diye beni zor durumda birakti
Cocugu geldi aldi ozledim diye
Defalarca kapiya dayandi arabada yatti bekledi onla eve donim diye
Ben okadar uzuntuler yasadim ki sabirsizim desemde sabirliymisim RAbbim guc veriyo dayanma gucu
Aklima geldi suan hepsi saka gibi hayal gibi
Çok zor canım. Benim çocuklarım büyük, babalarıyla birebir iletişim kurabilirler. O yzden diyorum. Küçük olsalar mecbur konuşmak ama şimdi kendileri buluşup ifade edebilirler isteklerini. O yüzden görüşmeyceğim. Eve de sokmayacağım.Yok öyle yağma madem ayrılık istiyor al sana ayrılık.
Senin cocuklarin buyuk artik bi de bizde terk eden taraf bendim bosanmak isteyen bendim
Zor iste evlilik bitirmek cocuk yasananlar hepsi zor
Honda iyi bi marka.Biz de 2005 model honda cıvic var.Bulana kadar 8 ay aradik .netten bulduk.aracı götürüyosun servisine ultrason gibi bir cihaz var arabayı ona sokuyolar arızasi vuruğu çarpığı var mı anlaşılïyor.Onun dışında söyliceklerimin hepsini arkadaşlar yazmış zatenkaranfilce .Ben bugün ve hafta sonu yoğundum biraz.pazat günü diyabet şenliğimiz vardi diyabetli çocuklarla buluştuk çok güzel bir gündü.cumartesi de akraba günümüz vardı eşiminkilerle'.Bugünde kurs ordan market ondan sonra da iki kez oğlanın okuluna git gel sonra komşu geldi derken akşam olddu.Canım çıkıveriyor hemencik ne güçsüz kadınım yaa enerji sıfır.valla uykum da geldi acayip .
Kuzu cesaret edemedimgünaydın güzeller. Bugün de yine dışarı işlerim var bakalım inşallah rastgider.@trlelli canım ceketi ne yaptın makineye attınmı?karanfilce canım bence siz sıfır yerli bir araba alın .Satmak için almayacaksınız nasılsa ...Satmak için alacak olsaydınız tavsiye etmezdim çünkü sıfır arabayı alıp 24 saat sonra sattığında bile ikinci el fiyatına gider yani zarar edersin .Ama siz bineceksiniz sıkıntı yok .Bir de eşim dediki senin şehrin benim memleketim biliyosun oraya arabaları istanbul dan getirip satıyolarmış o da nemli iklimden gelen araba olduğu için iyi çıkmayabiliyomuş .Ankara dan baksınlar ikinci ele dedi.
Biz de 2005 model honda cıvic var.Bulana kadar 8 ay aradik .netten bulduk.aracı götürüyosun servisine ultrason gibi bir cihaz var arabayı ona sokuyolar arızasi vuruğu çarpığı var mı anlaşılïyor.Onun dışında söyliceklerimin hepsini arkadaşlar yazmış zatenkaranfilce .Ben bugün ve hafta sonu yoğundum biraz.pazat günü diyabet şenliğimiz vardi diyabetli çocuklarla buluştuk çok güzel bir gündü.cumartesi de akraba günümüz vardı eşiminkilerle'.Bugünde kurs ordan market ondan sonra da iki kez oğlanın okuluna git gel sonra komşu geldi derken akşam olddu.Canım çıkıveriyor hemencik ne güçsüz kadınım yaa enerji sıfır.valla uykum da geldi acayip .
günaydın güzeller. Bugün de yine dışarı işlerim var bakalım inşallah rastgider.@trlelli canım ceketi ne yaptın makineye attınmı?karanfilce canım bence siz sıfır yerli bir araba alın .Satmak için almayacaksınız nasılsa ...Satmak için alacak olsaydınız tavsiye etmezdim çünkü sıfır arabayı alıp 24 saat sonra sattığında bile ikinci el fiyatına gider yani zarar edersin .Ama siz bineceksiniz sıkıntı yok .Bir de eşim dediki senin şehrin benim memleketim biliyosun oraya arabaları istanbul dan getirip satıyolarmış o da nemli iklimden gelen araba olduğu için iyi çıkmayabiliyomuş .Ankara dan baksınlar ikinci ele dedi.
ohoo biz 124 tl kuzu gibi ödedik bile dün ikinci aya geçtik tatlımhayırlı sabahlar bayanlar
biz hala doğalgazı açmadık biliyor musunuz,ayın 20 si gibi fatura gelecek ondan sonra açmayı planlıyoruz. siz ne alemdesiniz,başladı mı sobalar,petekler yanmaya ?