Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Selam kızlar buradayım. Değişiklik yok bizde. Bugün sabah yine küçük için eve gelip gideyim diyor. Bende hayır evden çıktıktan sonra gelemezsin dedim. Hem bu kadar çocuklarını düşünüyorsan başında dursaydın dedim. Ozaman ben hemen boşanma davsını açayım böyle yapacaksan dedi. Sen bilirisin dedim. O da 1 hafta 10 gün sonra gideceğim dedi.

NeE="nazah, post: 37834215, membeNeden 6868"]Selam kızlar buradayım. Değişiklik yok bizde. Bugün sabah yine küçük için eve gelip gideyim diyor. Bende hayır evden çıktıktan sonra gelemezsin dedim. Hem bu kadar çocuklarını düşünüyorsan başında dursaydın dedim. Ozaman ben hemen boşanma davsını açayım böyle yapacaksan dedi. Sen bilirisin dedim. O da 1 hafta 10 gün sonra gideceğim dedi.[/QUOTE]
Canım bu seni resmen tehdit ediyor.
Neden başında dursaydın filan diyorsun.
Sen de ağırdan al biraz. Takmıyormuş gibi yap belki işe yarar.
Diyorumama yine de korkuyorum bunu yazarken bile.
En iyisini sen bilirsin.

Canım ben bunu yapacağım ama evden gittikten sonra. Evden gidinceye kadar yapmayacağım. Alttan alacağım. Ama . gittikten sonra ne telefonda ne de başka şekilde hiç konuşmak istemiyorum. İyice saçmaladı.

Canım ben bunu yapacağım ama evden gittikten sonra. Evden gidinceye kadar yapmayacağım. Alttan alacağım. Ama . gittikten sonra ne telefonda ne de başka şekilde hiç konuşmak istemiyorum. İyice saçmaladı.
Bosansanizda cocuk icin mecburen gorusceksiniz iste bu durumlar zor oluyo
Bu sebepden cocuk olunca bosanmak okdar zor oluyoki

Bende bosanmanin esigine geldim diyorum ya hep 1.5 ay kadar ayri kaldik biz
O donem esim cok tehdit etti beni cocugu alicam soyle yapcan boyle yapcam al seninde cocugun dedim
Cocugun giysilerini istedim getirmedi
Bide anaokuluna gidiyodu o donem
Parasiz pulsuz annemin evinde kaldim
Babamda istemiyodu beni
Eve gidip gizli aldim o yokken bu seferde kapinin kilidini degisti esyalarimi alip evi onu bosamayim diye sanki esyalarim olmasa bosayamicam
1.5 ay esyasiz kaldim alabildiklerimle yetindim geri donim diye beni zor durumda birakti
Cocugu geldi aldi ozledim diye
Defalarca kapiya dayandi arabada yatti bekledi onla eve donim diye

Ben okadar uzuntuler yasadim ki sabirsizim desemde sabirliymisim RAbbim guc veriyo dayanma gucu

Aklima geldi suan hepsi saka gibi hayal gibi

Çok zor canım. Benim çocuklarım büyük, babalarıyla birebir iletişim kurabilirler. O yzden diyorum. Küçük olsalar mecbur konuşmak ama şimdi kendileri buluşup ifade edebilirler isteklerini. O yüzden görüşmeyceğim. Eve de sokmayacağım.Yok öyle yağma madem ayrılık istiyor al sana ayrılık.

Senin cocuklarin buyuk artik bi de bizde terk eden taraf bendim bosanmak isteyen bendim
Zor iste evlilik bitirmek cocuk yasananlar hepsi zor

selam kizlar,nasilsiniz.Arabalardan konu acilmis,bende minicoopur arabayi cok seviyorum,ne zaman caddede gorsem bir ahh cekerim.arabamizi yenilerken almayi cok istedim ama,hem bozuldugunda parcalari cok pahali,hem sigortasi yuksek,hem bagaji kucuk diye almadik.Ama o benim hayallerimin arabasi,indallah bir gun surerim,bu ara jiplerde hosuma gidiyor,ama onlarinda benzini cok yakiyor ve sigortasida pahali.o yuzden araba alirken,bir suru ktiteri goz onunde bulundurmak lazim.
onun haricindee gezip tozuyom kizlar :)kizim dis cikariyor tam da bu yuzden uyku uyumak yok,bugun cok guzel gunes vardi,ciktik dolastik,aksam ustu arkadasa oturmaya gittik,yarin gene ogleden once cikicam,ogleden sonrada arkadaslar gelicek.Boyle geciyor gunler simdikik.

Senin cocuklarin buyuk artik bi de bizde terk eden taraf bendim bosanmak isteyen bendim
Zor iste evlilik bitirmek cocuk yasananlar hepsi zor

Evet zor ama asıl böylesi zor. Yani ne yaptığını bilemediğin bir erkek. Tüm bunları söyleyip, arafta bırakan. yaptıkları ile söyledikleri uyumlu olmayan bir erkek.

Biz de 2005 model honda cıvic var.Bulana kadar 8 ay aradik .netten bulduk.aracı götürüyosun servisine ultrason gibi bir cihaz var arabayı ona sokuyolar arızasi vuruğu çarpığı var mı anlaşılïyor.Onun dışında söyliceklerimin hepsini arkadaşlar yazmış zaten karanfilce .Ben bugün ve hafta sonu yoğundum biraz.pazat günü diyabet şenliğimiz vardi diyabetli çocuklarla buluştuk çok güzel bir gündü.cumartesi de akraba günümüz vardı eşiminkilerle'.Bugünde kurs ordan market ondan sonra da iki kez oğlanın okuluna git gel sonra komşu geldi derken akşam olddu.Canım çıkıveriyor hemencik ne güçsüz kadınım yaa enerji sıfır.valla uykum da geldi acayip .

Honda iyi bi marka.
Evet canım öyle gösterebileceğimiz yer de var ama arabalar genelde illa ki hatalı oluyor.
temiz olanlar da pahalı.

bakalım nasip artık.
bi anda alıp satan hatta kar üstüne kar yapanlara şaşıp kalıyorum.

sen de iyi koşturmuşun canım hangi bünye dayanır bir de evinin asansörsüz olduğunu düşününce..
Allah yardımcın olsun

Benim kuzenim ford focus satmisti gecen yil 21bine arabasida temizdi film falan cktirmisti tekerlerini degistirmisti polis kendisi arabasini zaten bayandan almisti kendide isi yuzunden cok kullanamadi ondan satti bi hevesle alip
Oyle bisi bulursun umarim karanfilcem

günaydın güzeller. Bugün de yine dışarı işlerim var bakalım inşallah rastgider.@trlelli canım ceketi ne yaptın makineye attınmı? karanfilce canım bence siz sıfır yerli bir araba alın .Satmak için almayacaksınız nasılsa ...Satmak için alacak olsaydınız tavsiye etmezdim çünkü sıfır arabayı alıp 24 saat sonra sattığında bile ikinci el fiyatına gider yani zarar edersin .Ama siz bineceksiniz sıkıntı yok .Bir de eşim dediki senin şehrin benim memleketim biliyosun oraya arabaları istanbul dan getirip satıyolarmış o da nemli iklimden gelen araba olduğu için iyi çıkmayabiliyomuş .Ankara dan baksınlar ikinci ele dedi.

Kuzu cesaret edemedim
Hala arastiriyorum netten yikayan var mi diye

güçzüz falan değilsin sen
senim yaptıklarını ben yapsam pert olurum
bende yapı olarak çok koşturmacaya gelemeyen bi tipim

hayırlı sabahlar bayanlar

biz hala doğalgazı açmadık biliyor musunuz,ayın 20 si gibi fatura gelecek ondan sonra açmayı planlıyoruz. siz ne alemdesiniz,başladı mı sobalar,petekler yanmaya ?

Yerli otomobil derken canım?
hangileri yerli mesela?

Evet bizim için sıfır araba çok mantıklı.
etraftan bi sürü ses çıkcak şimdi özellikle kp filan.
o kadar para mı verilir ne diycek canımızı sıkcak.
oysa borc istemeye gelince de babamlardan isteriz.
her araba mevzusu geçince(ki kp araba konusunu çok sever ve açar) işte o kadar para verdiniz o kadar etmez ben şu kadara bunu aldım şunu aldım canımızı sıkcak.
önemsiz bişey gibi görünüyor ama eşinin hesap etrafın lafıda insanın canını baya sıkıyor.

sıfır arabada bir de şu mevzu var.
biz sıfırda hyndai, dacia ve fiata gittik.
ilk ikisinin kendi finans sistemi varmış.
hepsi dosya masrafı alıyor ama fiatınki bankaya ödencekmiş.
aslında dosya masrafı dedikleri şey de bi nevi faiz oluyor.
hadi ilk ikisinde vade farkı olarak koyarlar kendi finansları deriz ama özellikle bizim düşündüğümüz fiat da bankaya ödenecek.
içimde şek şüphe olsun istemiyorum hiç.

dün bi tane fiesta beğenmiştik.
evet dediğin gibi 34 plaka. demek ondan uygunmuş fiyatı.
ankaraya gidip gelmek bakmak sıkıntı değil de canım. orda göstereceğimiz güvenilir bi yer bilmioruz hiç.

hyndai i20 çok seri ve güzel bi araba. hoşumuza gitti.
hem de dosya masrafı dahil tüm taksitler firmaya ödeniyor.
(ki dosya masrafı 100 tl, adına yakışan daha mantıklı bi fiyat)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…