- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.901
canım annemler fisler almış internetten.bugün kurufasulye yapcam malum pazar yapamadık .Ama unutmuşum ıslamayı hiç yapmadım ıslamadan.ŞİMDİK DÜDÜKLÜYE KOYDUM ayy capslock açık kalmış özür.Az haşlasam o suyu döküp tekrar düdüklüye koysam olur di mi kızlar ?
Ayy en sevdigin mamalrdan canim sen keteyi icine un kavurark mi yapiyosun oyleyse tarif isterim
geztapocum aynen biz de kalkamıycağımız bi yükün altına girmek istemiyoruz ama mükemmeliyetçiliğe doğru gidiyor ve bunalıyoruz.
pazarlık bilmeyiz bişey bilmeyiz.
bizim bi arkadaş var ticaret ehli adama neler denk geliyor maşallah ya.
kızlar şu sıralar sıfır arabaların faizsiz 20-30 ay vadeli kampanyaları var.
sıfır araba hakkında ne düşünüyorsunuz?
Canım sizin arabanın marka ve modeli neydi?Evet un kavurup koyuyorum içine
Ama bu açma kete değil
Kor kete dediğimiz kolay kete
Açma kete tarifim de var gerci
Onun içine de un kavurup koyuyoruz
Ben onu da severim ama bunu daha cok seviyoruz eşimle
Karanfilce biz arabayi eminotodan aldik
20binligine girmiştik o zaman
Biz piyasayı bilmeyiz pek
O yüzden sıfır aldık
Eşim cok dikkat etmez yani
Iyi bisey düşmese elimize sıkıntı olurdu
Ben de dır dır ederdim
Belki elimizdeki parayla daha üst modellerin ikinci eli olurdu
Ama biz sıfır olsun temiz olsun istedik.
Bu arada benim abim mesela cok iyi araştırir.
İnternete falan bakar.
Hem.uygun fiyata hem de temiz olani bulur
Yani işi bilen birinden yardım da alabilirsiniz
Bizim aldigimiz arabalarda 0 canim bu arabamizda 0geztapocum aynen biz de kalkamıycağımız bi yükün altına girmek istemiyoruz ama mükemmeliyetçiliğe doğru gidiyor ve bunalıyoruz.
pazarlık bilmeyiz bişey bilmeyiz.
bizim bi arkadaş var ticaret ehli adama neler denk geliyor maşallah ya.
kızlar şu sıralar sıfır arabaların faizsiz 20-30 ay vadeli kampanyaları var.
sıfır araba hakkında ne düşünüyorsunuz?
Geztapo Allah yardımcınız olsun
Cok üzüldüm yazdıklarını okuyunca
Nazah artık ben de çok merak etmeye başladım
Eşin napcak acaa
Aslında var ya iyi ki erkek değilim ben
Çünkü aşırı çıkışlarım var
Birden parlıyorum
Erkek olsam çıkar giderdim evden
Yuvam dağılırdi
Bizim yuvamizi eşim kurtarıyor
Ne diyeyim, Allah beni iyi etsin
Bugün çok yoruldum
Oğlanı sabah amcası gelip götürdü
Ben hic dinlenmeden uğraştım durdum
Hamur mayaladim
O mayalanirken evi Süpürdüm
Sonra ketelerimi yaptım
Tuvalet, banyo, lavobo temizliği yaptım
Elmalı kurabiye yaptım
acayip yorgunum
Ama mutluyum bir şeyler yaptığım için
İşte mamalarim
Eki Görüntüle 1304068
Eki Görüntüle 1304069
Bisi sorcam annen ve ablan sormuyolar mi? Yani ne bilim onlara bi aciklama yapmiyomuCanım bu hafta sonu taşınacak. Ben de taşınmasını istiyorum. Çünkü evde olduğu sürece kafasını toplayamayacak ve temcit pilavı gibi her tartışmada bu sözler duyulacak. VBen de bakacağım durumumuza , hiç konuşmayı düşünmüyorum. evden ayrıldıktan sonra. Şimdilik konuşuyorum. Kahvaltıya falan çağırıyorum. Ama içim yaralarla doldu. Bana söylemesi neyse de anneme va ablama söylemesi çok üzdü. Ama taşındıktan sonra çocuklar için bile konuşmak istemiyorum. Zman herşeyin ilacı ya bu ayrılık bize iyi gelecek yada herkes kendi yoluna gidecek. Hayırlısı.
Bisi sorcam annen ve ablan sormuyolar mi? Yani ne bilim onlara bi aciklama yapmiyomu
Nasil bir aciklama yapmis
Ben kizinizdan kardesinizden ayri yasicam falan demis nasil soylemis yani birilerine aciklama yapmak tuhaf.
Kendi ailesi sana bise demiyomu yada cocuklarina yuvani niye yikiyorsun gibi
Ayrilanlari gordumde boylesini hic gormedim ya
Esin fazlaca bencil evlilik fedakarliktirCanım eşim anneme açıklama yapmış. Açıklama şu bana on yıl önce bunu söyledi, 4 yıl önce şöyle yaptı.Yani dişe dokunur bir neden yok. Annem de oğlum sen de bir çok şey yaptın bunlar geçerli nedenler mi demiş. Yani ortada dişe dokunur bir şey yok. Anasına, babasına gelince onlar aramadılar bile, kızımı hergün arıyor kayınvalidem, Kaynım ve eltim aradı beni.. Kayınvalidem ve kayınbabam herhangi bir sorunum olmadı ve yoktu. Kayınvalidem bir kere aradı o sırada cep şarzı bitti. Kapandı. Ben de aramadım. Her yıl şehr dışından 3-4 kere kalırlar evimde . Kayınvalidem bir işe sürmez elini. Çalıştığım halde. Her türlü hizmtelerini yapardım. YAZIK. ÇOK YAZIK. ALLAHA HAVALE EDİYORUM ONLARI. 16 yıllık emek, 15 yıllık evlilik.
Esin fazlaca bencil evlilik fedakarliktir
Sen tum gencligini en guzel yaslarini onla gecir onla ol 2 de evlat ver her derdine kos onu dedi bunu dediyle yuva yik.
Olcak gibi degil yani acikcasi gidebilecegine inanmiyodum basindan beride bloftur diyodum ama bende sasirdim
Aciklamalarida sacma sapan
Sinirlenince kim kime ne demiyoki
Ne bilim ya bunca fedakarligin karsiliginin boyle olmasi insani yorar tabiki
Neticede seneler gecirmissin
Can yakanin caninin yandigi gunlerde gelir elbet.
Cnm ya sen hic kendinde arama sakın o yansin haline16 yıl var emeğim. 15 yıl evlilk.
Öyle annem bırak gitsin dedi, sonradan çok pişman olur ama benim canım yandıktan sonra. İçim rahat, vicdanım rahat, Kızım 12 yaşında o bile diyor, anne sen yapbileceğin herşeyi yaptın diye, Sadece şu an suskunluğumu koruyorum. İnsanlar kavga anında neler söylemiyor, Komik, trajik. Ya da 45 yaş bunalımında..Etrafımda ki insanlar biliyorlar, evine düşkün bir kadınım, Borç yaptı ödemek için uğraştım, iş kurdu batırdı. İşsiz kaldı aylarca, Eve geç geldi, ilgisiz davrandı, Hep evim dedim.
Renault symbolCanım sizin arabanın marka ve modeli neydi?
Cnm ya sen akendinde arama sakın o yansin haline
Bu yastan sonra kendi yaptigindan utansin
Kizinida operim masallah nasil akilli annesine destek saril simsiki onlar guc verir sana canim Rabbim sabrini bol versin keske bisi yapabilsem nezaman anlatmak istersen dinlerim
Bi de guvenmedigin insanlara arkadas gorunumlulere icini acma ben oyle bi hata yapmistim sonra basin agrir kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin gidenede zorla kal diyemeyiz sen guclu bi kadinsin ve sinaniyoruz en kotusunu dusunme hic umarim bu uzuntunun mutlulugu daha buyuk olcak.
Cnm biz gecen yil yeni ciktigi zamanlar, sifir 38.000 e almistikTrlellicim dün stepway de denedik.
%0 18 ay taksit imkanı da var.
Güzel fena değil eşim beğendi. Aklımızds bi kaç seçenek daha vardı. Onları da denedik. İnşallah hayırlısı.
Eşin altınızdaki arabayı kaça satmayı düşünüyor. Yani ikinci elde kayıp ne kadar
Bizde olsa hiç yükselmez.tr_lellyükselemez.37816622 .!.:Cnm biz gecen yil yeni ciktigi zamanlar, sifir 38.000 e almistik
Yani hala oduyoruz
Aksam sorim bakin satsa nekadara satarmis
Bizim km yukseliyo ama araba bos duramiyo zavalli
Bizim araba calisiyo diger arabayi 140.000lerde satti esimBizde olsa hiç yükselmez.
Şimdi 42 bin sıfırı