- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.548
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.881
@tr_telli biz daha trafik ve Ingilizce yazılısı olmadık. Pazartesi din kültürü var. Maşallah oğluşuna...
maşallah yakışıklıya..
ben bugün yoğundum.
teyze kızım ameliyat olmuştu.
hastane çıkışı bana geldiler ben de tam okuldan geldim. hızlıca etliekmek ısıttım. çorba o bu derken karınlarını doyurup gönderdim.
sonra bi 2 saat kadar uyudum saat 4 buçukta çarşıya çıktım.
eşimle buluştuk en son eve geldik.
ona bi makarna yaptım.
ay dün de 9 a gelmeden uyumuştum.
günaydın canım .Bizde araba almaya karar verdikten sonra tam 8 ay bekledik.Eşim titiz biraz bu konuda inceledi de inceledi.En sonunda aldık ama tık demedi maşallah.Allah izin verirse borcu yaza bitecek ama tıkandık .Dua istiyorum .Bu araba bize hayretmedi.Ne huzur kaldı ne dirlik.Eşimin ağzını bıçak açmıyor.KREDİ tam ortasına gelmişken sıkıştığımız için bir daha kredi çektik .Şimdi hepten battık.Ben ona baştan 30 binlik araba bizim neyimize gözünü seveyim bu kadar açılmayalım dedim.Hem daha evimiz yok madem bulaşacan bu zıkkıma bari ev için çekelimde başımızı biyere sokalım dedim.çok inat çookkk...Bir de gurur yapıyor satalım huzur kalmadı diyorum el ne der diyor.Abinle konuş kalan borç 9 bin gibi bişey onlar ödesin biz onlara ufak ufak ödeyelim diyorum ona da yanaşmıyor.Bu kış aç kalacaz nerdeyse durum o kadar vahim.Akşam tartıştık ağladım ağladım ondan sonra da atak geçirdim tıkandım kaldım nefes alamadım.En sonunda para para diye geberip gidecem o olacak.Abisinin sözüne uydu beni hiç dinlemedi.Abi de olsa dışardan bir insan senin ne kadar borç ödeyebileceğini ne kadar sıkışabileceğini ne bilsin Allahaşkına .O da hani temiz araba olsun 3 kuruş fazla olsun sonradan başımız ağrımasın istedi.Art niyeti yok ama işte ...OFF araba dedin karanfillim düğmeye basmış gibi oldun .Makineli tüfek gibi yazmışım kopmuşum haa ...ben onu bunu bilmem arkadaş insan ayağını yorganına göre uzatacak .Biz de bugün arabalara bakmaya gitcez.
Her zaman olduğu gibi..
Herkese nasıl denk geliyor bilmiyorum hem ucuz hem temiz araba.
amin canım amin.Zamana ve Allah'a havale et bekle bakalım ne olacak. Herkesin derdi kendine büyük canım.Rabbim cümlemize ferahlık versin en kısa zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah.Geztapo Allah işlh kolaylıkla borcunuzu bitirmeyi nasip eder. Canım üzülmeyin .. Bak benim yaşadığım sıkıntılara.. Dün annemlerle eşim konuşmuş. Evden ayrılacağım bu hafta sonu demiş. Öyle işte.. Ben de bir yanım gitsin, özlesin diyor, bir yanım ne gerek var diyor. Ama evde olduğu sürece dilinden düşmeyecek gibi bu laflar. Bir de elalem ne der diye düşünüyorum. Sabha kalktı kahvaltı yaptı bizimle şimdi öğlen çıktı. İşe gitti.
O böyle olunca evde olsa ne olmasa ne. Belli uzaklaşmak istiyor. Belki ona da bana da daha iyi gelir. Allah'ın dediği olur. Ama Allah bizim için hayırlısını kolaylıkla versin.
amin canım amin.Zamana ve Allah'a havale et bekle bakalım ne olacak. Herkesin derdi kendine büyük canım.Rabbim cümlemize ferahlık versin en kısa zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah.
Oyyy geztapom valizini topla kacalim buralardan biz bu dunya icin fazlayizaynen öyle trlellim...borç ödüycez derken hayatı kaçırıyoruz.ne sineması ne gezmesi koca yaz geçti bırak tatili bir piknik yüzü görmedik.Başımı alıp gidebileceğim bir yer olsa koşa koşa gidesim var valla.kayınpeder oğlanı dersaneye yazdırın ben ödüycem taksitlerini dedi aylar oldu ses seda yok. illa istiycez benim eşimde istemeyi sevmiyor.Ben dedim yazdırmayalım kalkamayız altından dedim ama sakalım yokki