günaydın güzeller. Bugün de yine dışarı işlerim var bakalım inşallah rastgider.@trlelli canım ceketi ne yaptın makineye attınmı?
karanfilce canım bence siz sıfır yerli bir araba alın .Satmak için almayacaksınız nasılsa ...Satmak için alacak olsaydınız tavsiye etmezdim çünkü sıfır arabayı alıp 24 saat sonra sattığında bile ikinci el fiyatına gider yani zarar edersin .Ama siz bineceksiniz sıkıntı yok .Bir de eşim dediki senin şehrin benim memleketim biliyosun oraya arabaları istanbul dan getirip satıyolarmış o da nemli iklimden gelen araba olduğu için iyi çıkmayabiliyomuş .Ankara dan baksınlar ikinci ele dedi.
Yerli otomobil derken canım?
hangileri yerli mesela?
Evet bizim için sıfır araba çok mantıklı.
etraftan bi sürü ses çıkcak şimdi özellikle kp filan.
o kadar para mı verilir ne diycek canımızı sıkcak.
oysa borc istemeye gelince de babamlardan isteriz.
her araba mevzusu geçince(ki kp araba konusunu çok sever ve açar) işte o kadar para verdiniz o kadar etmez ben şu kadara bunu aldım şunu aldım canımızı sıkcak.
önemsiz bişey gibi görünüyor ama eşinin hesap etrafın lafıda insanın canını baya sıkıyor.
sıfır arabada bir de şu mevzu var.
biz sıfırda hyndai, dacia ve fiata gittik.
ilk ikisinin kendi finans sistemi varmış.
hepsi dosya masrafı alıyor ama fiatınki bankaya ödencekmiş.
aslında dosya masrafı dedikleri şey de bi nevi faiz oluyor.
hadi ilk ikisinde vade farkı olarak koyarlar kendi finansları deriz ama özellikle bizim düşündüğümüz fiat da bankaya ödenecek.
içimde şek şüphe olsun istemiyorum hiç.
dün bi tane fiesta beğenmiştik.
evet dediğin gibi 34 plaka. demek ondan uygunmuş fiyatı.
ankaraya gidip gelmek bakmak sıkıntı değil de canım. orda göstereceğimiz güvenilir bi yer bilmioruz hiç.