- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.961
hayırlı sabahlar bayanlar
biz hala doğalgazı açmadık biliyor musunuz,ayın 20 si gibi fatura gelecek ondan sonra açmayı planlıyoruz. siz ne alemdesiniz,başladı mı sobalar,petekler yanmaya ?
bizim de bir ayı kesin geçti de tam ne zaman başladığımızı hatırlamıyorum.2 ay oldu canım bayramda yaktık biz.
2 ay oldu canım bayramda yaktık biz.
canım sıfırlarda belki 20 bin civarı peşinat ayarlayabiliriz. bizim borçlu olcak illa ki, ya annemlere ya firmalara.karanfilce yerli araba fiat olabilir renault da olabilir yeni meganlar çok hoş mesela hem de sağlam.canım ankaradan araba zaten sahibinden .com dan filan bakarsınız telefonla görüşünce mantıklı gelirse ankaraya gelince araba test merkezlerine ya da alacağınız arabanın yetkili servisine gösterirsiniz.Canım ne kadarlık bir bütçeniz var ?
hayırlı sabahlar bayanlar
biz hala doğalgazı açmadık biliyor musunuz,ayın 20 si gibi fatura gelecek ondan sonra açmayı planlıyoruz. siz ne alemdesiniz,başladı mı sobalar,petekler yanmaya ?
30yasindayim cnm benbir de kızlar ben biraz unutkanım da şu bilgilerimizi bir tazeleyebilir miyiz?
tr_lelli nin 1 tane oğluşu var
Krew ın 2 tane yavrusu var (biri kız galiba emin değilim)
royem ve S sevimsiz_25 in bebişi var
@Papatya nın 1 tane var
ciceklientari seni bilmiyorum
karanfilce ve benim de henüz yok
bir de hitap edebilme açısından yaşlarınızı söyleyebilir misiniz?
S stas cnm bizde yakiyoruz 1aydir evim kuzey cephe baya soguk oluyo 3petek yaniyo sabah aksam bakalim ne gelicek metrekupu olcmem lazim bakinca anliyorum kac gelebilecegini heycan olsun diye bakmiyorum moralim bozulmasin
Cnm realde m1var carsi magzasinda bir kozmetik var ama ismine bakmadim watsons mu
Varsa indirim bende ugrim reale
Buraya gratis acilsi carsiya buyuk indirim vardi sampuan falan aldim bb kremimide anneler gunu indiriminden garnier almistim
Ruj istiyorum bende gidince dikakatli bakim cnm hangi magzaymis
Carsiya bagli bi magzaydi