Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın kızlar
Oğlum erkenden kalktı 7 gibi
Uykusunu tam almamış tabi
Huysuzluk yapıyor
Bi tane muz yedi
Az önce de mandalina yedi üç tane
Mandalina delisi, doymak bilmiyor
Yine istiyor
Birazdan kahvaltısıni yaptircam
Aksam sütü çürütüp peynir yaptım ona biraz
Seviyor çünkü
Ben de erken kalkinca
Çamaşır makinesini doldurdum
Epilasyon yaptım zor şartlar altında tabi:KK53:
Nohut koydum ocaga, haşlaniyor
Belki salonu süpürürüm
Epeydir girmiyorum çünkü
Orucluyum bi de
Ne pişirsem
Bugün evde durayim dedim
8 gün oruc tuttum
Sağolsun annem hazirladi iftarimi hep
Oglanin kahvaltısıni yaptirip annemlere geçerim masajını yapmaya
Sonra eve döneriz inşallah

tr_lelligerekt: 37763826 .!.:
Benin esin buraya girdigimi biliyo ama uye ismimi biliyo uye oldugumu sanmiyo belkide sormadi soylemediim bilse okur mutlaka meraklidir

Ama benim annemin koyuyle ilgili baska bi topikte koyun resimlerini paylasmistim
Benin kuzenlerde köy asigi hepiniz öyleyiz
Googleden köyün resimlerini taratirken burayi benim paylastigim resimleri bulup anlamis benim oldugumu mimlendim yani
:KK48::KK48:
Neyseki teyzemin kizi icimi disimi biliyo
Bakmis siteye hosuna gitmis o da uye olmus ama uye adimi unuttum diyodu gecen gun

Yakalaniliyomus demek ki boyle
Evet yakalanılabilir.
Benimbu nicki kullanacağımı tahmin edecek 3-4 arkadaşım var.
Ama onlar da sorun olmaz.
Zaten herşeyimi onlar da biliyor.
Ama bilmemesi gerekenler var onlar bulursa sencileyin vay ki vayy

Kizlar bisi sorcam
Simdi esimin ceketlerinde yalniz kuru temizleme diyo kurutemizlemeye bi kac defa verdik ver al useniyoruz
Ben kurutemizleme yazan bir pantolonunj elde yikama ayarinda daha once yikadim ve bozulmadi
Montunuda yikadim o da bozulmadi
Bu kis pardesu tarzi yarim ceketi vardi kislik kalin onuda yikadim o da bozulmadi
Ama takim elbisesinin ceketlerini atmaya korkuyorum hepsi marka bisi olursa yandi gulum keten helva

Naapsam atasimda var icime sinmiyo sigara kokuyo balkona asip havalndirip oyle aliyorum eve ama icim rahat degil
Pijamalarini giyip bi sigara icse ben onu yikiyorum cekmeceye koymam

Bu ceketleri napim aranizda yikayan var mi?
Belki ben sigara kullanmadigimdan bana cok kokuyomus gibi geliyo anlamadin gitti

Kizlar bisi sorcam
Simdi esimin ceketlerinde yalniz kuru temizleme diyo kurutemizlemeye bi kac defa verdik ver al useniyoruz
Ben kurutemizleme yazan bir pantolonunj elde yikama ayarinda daha once yikadim ve bozulmadi
Bu kis pardesu tarzi yarim ceketi vardi kislik kalin onuda yikadim o da bozulmadi
Ama takim elbisesinin ceketlerini atmaya korkuyorum hepsi marka bisi olursa yandi gulum keten helva

Naapsam atasimda var icime sinmiyo sigara kokuyo balkona asip havalndirip oyle aliyorum eve ama icim rahat degil

Belki ben sigara kullanmadigimdan bana cok kokuyomus gibi geliyo anlamadin gitti

Tr lelli eşim de takım elbiselerini çok hor kullanır
Ay bi bakarım cuma günleri çamaşır sepetine atmış
Ben de yikardim renklilerle
Ama ütülemek zulüm
Hic dikkat etme kullanirken de
Kir, yag, toz toprak...
Hepsine bulaşır eşim
Takımları sanırım hem yikamaktan hem hor kullanmaktan pert oldu
Lime lime oldu inanir misin
Altınyıldızda 500-600 liralık takımlar bunlar
Biz indirimden müthiş uygun almıştık o ayrı mesele.
Dedimki git kendine birkaç takım elbise al
Dikkatli kullan
Zırt pirt çamaşır sepetine atma
Kirlenirse kuru temizlemeye ver
Aslında benim amacim:
1-temiz kullanmasını sağlamak
2-ceket ütülemekten kurtulmak
Yani takım bozulur gibi bi kaygım yok:KK53:
Ayrica ersagin bbirkaç ürününu ben de kullandım karanfilc sayesinde
Su an sürekli olarak şunları kullanıyorum

Şampuan, bebe sampuan, sıvı sabun, damla konsantre

Kizlar bisi sorcam

eşiminkileri hiç denemedim ama benim blazer tarzı lacivert bi ceketim vardı onu yıkadım,birşey olmadı ama sanki erkek ceketleri daha hassas oluyor.bana astarı sarkacakmış gibi geliyor..

benim de hafta sonu çok önemli bir toplantım var.ne giysem hiç bilmiyorum ya,evde birsürü kıyafetim ceketim falan var ama hiçbirini ağır bir toplantıya yakıştıramıyorum.bir tane var onu da diğer toplantılarda giymiştim hep,napıcam hiçbir fikrim yok.bu akşam iş çıkışı bakıcam bakalım birşeyler inşallah bulabilirim o_O

S Sevimli
Gaza getirdin fenada deneyesim var
Takim elbiselerini 2 gun giyer (takim giymek zorunda kravat falan)
Pant her 2 gunde bir yikiyorum ama ceketler kaliyo ve kıl oluyorum

Suan ersag yuzey temizleyicisinide kullandim ev miss gibi koktu
Oglusda okuldan gelince evde parfum kokuyo dedi

Ersag benden gecti valla begendim

sta sta . astari sarkarsa "heeehhh bunudami yikadinn aferin benide at yika tam olsun" der.

Diger kizlarda yikadik bise olmuyo derse aticam valla gozumu kararttim

Kurutemizlemeya ver al tasi ugrasamam yahu
O da 10 defa soyleyince veriyo pasakli nolcak

Ben olsam ceketi yıkamazdım. Pantolon olur ama ceket bozulur. Keşke sigarayı bırakabilse.
Eşimin takım derdi yok şükür.
Surekli bidi bidi ediyorum ama birakmiyo
Evde sadece yemekten sonra 1 tane iciyo onuda mutfakta
Ama disarda eminim cok iciyo

Bozulurmu yaa

Geztapo gel sende fikir ver royem civven

Surekli bidi bidi ediyorum ama birakmiyo
Evde sadece yemekten sonra 1 tane iciyo onuda mutfakta
Ama disarda eminim cok iciyo

Bozulurmu yaa

Geztapo gel sende fikir ver royem civven

erkek takım elbise ceketini yıkamaya cesaret etmem trlelli
hadi yıkadın nası ütüliycen onun ütüsü kolay bişey değil
herşey evde yıkanmaz öyle olsa kuru temizleme diye bişey olmazdı
kaban ceket tarzı şeyler kesinlikle kuru temizleme olmalı

Tırstım hic bulasmim ozaman
Adamla papaz olmim durup dururken
Saolun canlar

selam kizlar,bu aralar evde durmuyorum hic,hep yanliz oldugumuz icin,bi kac anne cocuk toplantilari buldum,hem kizim baska cocuklar goruyor ben yeni insanlarla tanisip,fikir alisverisi yapiyoz.cok iyi oldu.yapmak istedigim o kadar cok sey varki,uzun bi aradan sonra kitap okumaya basladim.dikis kursuna gitnek istiyorum,bebisle nasil olucak,bebegimi almama izin verirlermi verselerde bebegim dururmu.Bi gidip sormam denemem lazim.Cok yoruluyom ama disari cikip yeni insanlar gormek cok iyi geliyor ikimizede.Aksamdan evi toplayip derliyorum,yemegimi hazirluyorzm,gundduzde kendimi disarilara atiyorum.Bugunde oyle bi gundu :)
Para harcamiyom,ama birikim naminada birsey yok.
Tr-lelli esin,ozel gunler disinda takin elbise giymez,spor giyiniyor .ara sira giyinilen takimlarda temiz kaliyor cogunlukla.hic bi fikrim yok ,ceket yikanirr mi yikanmaz mio_O

Royem iyi gezmeler bebisinle tatlim
Havanin tadini cikarin

Karanfilcem ne bilim ya sigara iciyo pacalari toz oluyo o takimlarini 2gun giyer cikarir mesela 2 gun once giymisti gri takimini bugun lacivet takim giydi
O gri pat. Kirliye attim
Gomlekleri ve coraplari hergun degisiyo zaten

Oglum okuldan geliyo coraplarini cikariyorum hemen kursa gidip geliyo ondada cikariyoruz cunku terliyo
Alisti yavrum gelince hemen corabina kadar cikariyo

Titiz degilim ben giysiler temiz olcak temiz kokcak oyle seviyorum

Boyle cekmeceden alip giydiklerinde o temiZlik kokusunu alcam koklarim.

Annem cok kiziyo yikamaktan eskitiyosun die
En zorda kisin oluyo balkonda kurutmak istemiyorum evimde cok musait degil annemin kapali balkonu var oraya cikariyorum peteklerde falan offf zor oluyo

Gunaydin bu arada kuzular

Dun evi supurdum sildim bugun sadece yataklar falan var kapatilcak sulu yemegim yok bide

Oglusun kumbarasi 300tl olmus
Ben pek harcamiyorum bu aralar oglum kurs cikisi bazen markete gidelim diyo oyle giriyorum

10 tl ogretmenler gunu parasi istemisler onu bi ara cikip vermem lazim

Kizlar ben bu oglusun kursunu cok sevdim oglusda cok sevdi erkenden hazirlaniyo gitmek icin
Dun yine erken gittik ogretmenleri ogluma gel bizimle makarna ye dediler benide davet ettiler cay ikramlari vs bende mi derse kalsam acep diyorum evim gibi

Kisir falan yapip gun yapmalik tam acayip kafalar :)
Bugun yin kurs var
Bi kosturmacadir gidiyo bakalim

günaydın dün çok kötüydüm migrenim tutmuştu sadece bir iki kez girdim hızlıca bakıp çıktım.Cumamız mübarek olsun kızlar.Bugün çok iş var ama bakalim ne kadarını yapabilcem.temizlik yapmam lazım yemek hiçbişey yok adı da yok bakalım.kolay gelsin hepimize.trlelli iyi oldu sana bu kurs değişiklik oldu.ceketleri sakın atma makineye astarı sarkar bak söyliyim.Biz de mecburen kuru temizlemeye veriyoruz.işte hergün takım giyiyolar ne yapalim

Kızlar cumanız hayırlı olsun. Eşimin gitmesini bekliyorum. Hala bakalım ne zaman gidecek. Düzelirmiyiz bilmiyorum ama düzelirsek bile ben bunları nasıl unutacağım.

Krew Krew bu cuma vaktinde bol bol dua et canım. Bence eşin bu konuda kararlı değil. Kararlı olan insan yok boya yok ev diye boşanmam istediği kadının yanında durmaz. Çeker gider.
Bu işin içinde bir iş var.
Allah yardımcın olsun
Sen nasılsın peki. İlaçların faydası oluyor mu

Canım daha yeni başladım etkisi 10 gün sonra olurmuş. Ama iyiyim. Şükür kötü olma gibi bir lüksüm yok. Çocuklarım için .. Onlar yanımda olsun da herşeyin üstesinden gelirim. O düşünsün. Ben çocuklarımla da mutlu olrum Allah'ın izniyle.. O yalnız bir başına.. Çocuklarıma da yeterim kendime de.. Sadece zamana bıraktım.. Ama zaman ne getiri bilmiyorum.

X