- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.861
Evet yakalanılabilir.tr_lelligerekt: 37763826 .!.:Benin esin buraya girdigimi biliyo ama uye ismimi biliyo uye oldugumu sanmiyo belkide sormadi soylemediim bilse okur mutlaka meraklidir
Ama benim annemin koyuyle ilgili baska bi topikte koyun resimlerini paylasmistim
Benin kuzenlerde köy asigi hepiniz öyleyiz
Googleden köyün resimlerini taratirken burayi benim paylastigim resimleri bulup anlamis benim oldugumu mimlendim yani
Neyseki teyzemin kizi icimi disimi biliyo
Bakmis siteye hosuna gitmis o da uye olmus ama uye adimi unuttum diyodu gecen gun
Yakalaniliyomus demek ki boyle
Kizlar bisi sorcam
Simdi esimin ceketlerinde yalniz kuru temizleme diyo kurutemizlemeye bi kac defa verdik ver al useniyoruz
Ben kurutemizleme yazan bir pantolonunj elde yikama ayarinda daha once yikadim ve bozulmadi
Montunuda yikadim o da bozulmadi
Bu kis pardesu tarzi yarim ceketi vardi kislik kalin onuda yikadim o da bozulmadi
Ama takim elbisesinin ceketlerini atmaya korkuyorum hepsi marka bisi olursa yandi gulum keten helva
Naapsam atasimda var icime sinmiyo sigara kokuyo balkona asip havalndirip oyle aliyorum eve ama icim rahat degil
Pijamalarini giyip bi sigara icse ben onu yikiyorum cekmeceye koymam
Bu ceketleri napim aranizda yikayan var mi?
Belki ben sigara kullanmadigimdan bana cok kokuyomus gibi geliyo anlamadin gitti
Kizlar bisi sorcam
Simdi esimin ceketlerinde yalniz kuru temizleme diyo kurutemizlemeye bi kac defa verdik ver al useniyoruz
Ben kurutemizleme yazan bir pantolonunj elde yikama ayarinda daha once yikadim ve bozulmadi
Montunuda yikadim o da bozulmadi
Bu kis pardesu tarzi yarim ceketi vardi kislik kalin onuda yikadim o da bozulmadi
Ama takim elbisesinin ceketlerini atmaya korkuyorum hepsi marka bisi olursa yandi gulum keten helva
Naapsam atasimda var icime sinmiyo sigara kokuyo balkona asip havalndirip oyle aliyorum eve ama icim rahat degil
Pijamalarini giyip bi sigara icse ben onu yikiyorum cekmeceye koymam
Bu ceketleri napim aranizda yikayan var mi?
Belki ben sigara kullanmadigimdan bana cok kokuyomus gibi geliyo anlamadin gitti
Surekli bidi bidi ediyorum ama birakmiyoBen olsam ceketi yıkamazdım. Pantolon olur ama ceket bozulur. Keşke sigarayı bırakabilse.
Eşimin takım derdi yok şükür.
Surekli bidi bidi ediyorum ama birakmiyo
Evde sadece yemekten sonra 1 tane iciyo onuda mutfakta
Ama disarda eminim cok iciyo
Bozulurmu yaa
Geztapo gel sende fikir ver royem civven