- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.548
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.841
Ayy evet yaa benim esimde ozur dilemezKızlar merhaba. Tr lelli ve karanfilce söylediklerinize katılıyorum. Normalde işin içinde olmasam bende ayn şeyleri söylerdim. Ama iş icraata gelince öyle yapamıyorsun. Elin delisini görünce kendi deliliğin gidiyor:) Bugün kızmı doktora götürdüm. Sabhatan beri dışarıdaydım. Özel doktora gittik. Testleri falan yapıldı. Öğleden sonra da sonuçları aldım. Allah'a şükür sonuçlar güzel yani sıkıntı olacak bir durum yok. Öğleden sonra psikiyatriye de gittim. Sakinleştirici yazdı. Biraz konuştuk. Eşin çok karalı değil sen de neden karar versin diye zorluyorsun dedi. BELİRSİZLİK YORAR AMA 1-2 sene sonra keşke dememek için sakin ol beklemede kal. dedi. Ne yaptın. falan sorular sorma. onda bir adım bekleme dedi.Siz kadınlar bir şey olunca özür diler ve sarılırsınız, erkeğin de sarılmasını beklersiniz dedi. Ama erkekler böyle değil dedi. Neden soruyorsun. Bırak. dedi. Kendi haline.
günaydın arkadaşlar
temizlik yapanlar kolay gelsin hazır başlamişken bi el atın benim eve sevaptır be
Geztapo Allah yardımcınız olsun geçer bugünler elbet
Nazah
bana sorarsan ev mev yok ortada blöf yapıyo
nası bi boya bu bitmedi bi türlü boş evin boyası 2 3 günde biter
kaldı ki evini terketmek boşanmak isteyen insanın gözü boya badana görmez
sen kadın halinle bile evden ayrılmak istesen bulduğun yere atarsın canını ne boyası Allah aşkına
nabız yokluyo eşin
ama onu üzen rahatsız eden bişeyler olabilir hep tek taraflı yüklenmekte olmaz objektif bakmak gerek.
Hala yanına geliyo çocuğun bakıcısına kadar düşünüyosa çokta gözünü karatmamış demektir.
Ayrıca maaşlarımız asgari ücretin biraz üzeri dedin diye hatırlıyorum bu iki maaş ayrılınca ev kirası nafaka nasıl öder nasıl geçinir bi muhasebe yapmıştır heralde
Alın birbirinizin gönlünü affedilmeyecek bişey yoksa yıkılmasın bu yuva değişin karşılıklı
Hayırlı haber ver bize İnşallah
Korkma kullanirken daha iyi olucaksin kafan biraz daha rahat olucakHayatımda ilk defa sakinleştirici bir ilaç alıyoruM ilk defa da psikiyatriye gittim. Yarım doz alacakmışım. öyle dedi. Ama o bile beni rahatlattı sanki ne bileyim belki psikolojik diyeceğim.
Biz smly istiyoruz o smly buraya gelecekSmiley yapamıyorum bu aptel aletde olmuyo gıcık
Sebastian söyle şu tablet kişisine beni cin atına bindirmesin !!Biz smly istiyoruz o smly buraya gelecek
Okar. Nokta
Atarini yisinler senin smlyler siraya diziliyo karsida saygidan bir adim atamiyolar ondan heyyy gidi heyyy
hiç profiterol yapmadım ama duyduğum kadarıyla hamuru dayanıklı oluyormuş hemen bayatlamıyormuş,hamurunu birgün önceden yapıp,diğer kısımları misafir geleceği gün yapabilirsin bence
senin ki güzel oluyorsa tarif verde birara ben de deneyeyim,benim eşim çok seviyor
Evet evet büyü bozulurValla mesela toplanmıs olsak sanki büyu bozulurmuş gibi geliyor böyle sanal sanal daha mı iyi ne ? Ama merak ediyorum herbirinizi o ayrı :)
@Sevimli buranın tatlılar bölümünde yalancı profitrol diye bir tatlı var birebir tarif tutuyor ve muhteşemmm bir tadı oluyor bi baskda gelsene gülüm
Oh hadi bak, kizinin sonuclari guzel cikmisKızlar merhaba. Tr lelli ve karanfilce söylediklerinize katılıyorum. Normalde işin içinde olmasam bende ayn şeyleri söylerdim. Ama iş icraata gelince öyle yapamıyorsun. Elin delisini görünce kendi deliliğin gidiyor:) Bugün kızmı doktora götürdüm. Sabhatan beri dışarıdaydım. Özel doktora gittik. Testleri falan yapıldı. Öğleden sonra da sonuçları aldım. Allah'a şükür sonuçlar güzel yani sıkıntı olacak bir durum yok. Öğleden sonra psikiyatriye de gittim. Sakinleştirici yazdı. Biraz konuştuk. Eşin çok karalı değil sen de neden karar versin diye zorluyorsun dedi. BELİRSİZLİK YORAR AMA 1-2 sene sonra keşke dememek için sakin ol beklemede kal. dedi. Ne yaptın. falan sorular sorma. onda bir adım bekleme dedi.Siz kadınlar bir şey olunca özür diler ve sarılırsınız, erkeğin de sarılmasını beklersiniz dedi. Ama erkekler böyle değil dedi. Neden soruyorsun. Bırak. dedi. Kendi haline.
Ben profiterol 1 defa yaptim onuda bir sferde yapmistim aksamda kremayi dolurunca yumusar bence o
Teyzem dr outker kutularindan alip yapiyo cabucak guzel oluyo denicem bende
Ayrica geztaponun dedigi yalanci profeterolu cok seviyorum ben hepde yaparim
Gorussek farkli olmaz bence buyusu falan bozulmaz ama karanfilcem uzak
Tek tahminim zaman su gibi gecer bisi anlamayiz :)
Off çok güzel olmuş nefisss ...afiyetler olsun karrrdesşs
Güzel olmuş. Senin koltuklarına benziyor.Kızlar bugün staj işlemlerim bitip geri gelirkenbakın ne gördüm.
Duvar kağıdı satan bi yerin vitrini.
İzin aldım ve çektim
Eki Görüntüle 1301331
Krew canım kızının tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim.İnşallah herşey yoluna gireck yüreğini ferah tut
karanfilce aynı seninkilerde böyle olur işte ,eşinede gösterdinmi o ne diyo
Benin esin buraya girdigimi biliyo ama uye ismimi biliyo uye oldugumu sanmiyo belkide sormadi soylemediim bilse okur mutlaka meraklidirİyi olmuş canım güe güle kullanın.
Bizimki de izlerdi dizi dexter, hanibal, walking dead filan
Şu sıralar ikimiz de erkenden yatıyoruz.
Bu arada eşim herşeyime karışıyor ya bi konuya açıklık getireyim,
Bizi okumaz korkmayın gece öyle yazınca yanlış anlaşılcağını düşündüm. Benim de en sinir olduğum şey yazdıklarımızın yakınlarımızca okunması. bizimkinin derdi sadece efendim resim paylaşma şunu paylaşma bla bla kafa şişirir. Ben de onu sözünü geçmek istemem tabi.