Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

@geztapom ciddi iyi oldu veliler kafa dengi baya muhabbet ediyruz ama seviyeli davraniyorum akillandim
Git gel ger gun zaman geciyo valla
Kolay gelsin cnm evden cikmadan ev isi bitmiyo cekcen kapiyi cikcan

Krew Krew giderse gidecek zaten gitmezsede sakin acma mevzulari eskileri destikce kavgalar buyuyo dayanamazsin yani bende oyleyim ama nezaman acsam beni dinlemiyo 2laf soyluyo kaciyo
Gecmislede yasanmiyo kabul edince herseyi mevbur katlaniliyo

Senin esin cesaretsiz bisi yapamaz sende bisi yokmus giibi davran.
P PAPATYAMA katiliyorum

Karanfilcem kimsecikler yok :KK43:

Lufer vardi buzlukta onu cozdurdum tuzladim arasina sogan,limon,domates,biber ve tereyag koydum firin posetiyle firina verdim
Corbam ve pilavimda var salata yapicam bide

Oglus ananeye kacti hafta sonu diye
İngilizceden 100
Trafikden 90 almis

Esimden 9dan once gelmez
Medcezir i izlim bende bari :KK43:

@tr_telli biz daha trafik ve Ingilizce yazılısı olmadık. Pazartesi din kültürü var. Maşallah oğluşuna...:nazar::nazar::nazar:

maşallah yakışıklıya..
ben bugün yoğundum.
teyze kızım ameliyat olmuştu.
hastane çıkışı bana geldiler ben de tam okuldan geldim. hızlıca etliekmek ısıttım. çorba o bu derken karınlarını doyurup gönderdim.
sonra bi 2 saat kadar uyudum saat 4 buçukta çarşıya çıktım.
eşimle buluştuk en son eve geldik.
ona bi makarna yaptım.
ay dün de 9 a gelmeden uyumuştum.

@tr_telli biz daha trafik ve Ingilizce yazılısı olmadık. Pazartesi din kültürü var. Maşallah oğluşuna...:nazar::nazar::nazar:

Senin oglusa da ALlah zihin acikligi versin canim stresi atlattik sayilir ama 2 sinavlar yolda aralikda basliyomus

maşallah yakışıklıya..
ben bugün yoğundum.
teyze kızım ameliyat olmuştu.
hastane çıkışı bana geldiler ben de tam okuldan geldim. hızlıca etliekmek ısıttım. çorba o bu derken karınlarını doyurup gönderdim.
sonra bi 2 saat kadar uyudum saat 4 buçukta çarşıya çıktım.
eşimle buluştuk en son eve geldik.
ona bi makarna yaptım.
ay dün de 9 a gelmeden uyumuştum.

Bende cok uykucu oldum ya
Gozum hep yatakta sabah uyuyamiyorum ondan benlki simdi ytaktayim yatiyorum geri ama uyuyamiyorum don dur tv izle internet
Gerci simdi uyusam oglum kalkar az sonra

Evren benim sabah uyumama karşı..

Biz de bugün arabalara bakmaya gitcez.
Her zaman olduğu gibi..
Herkese nasıl denk geliyor bilmiyorum hem ucuz hem temiz araba.

Biz de bugün arabalara bakmaya gitcez.
Her zaman olduğu gibi..
Herkese nasıl denk geliyor bilmiyorum hem ucuz hem temiz araba.
günaydın canım .Bizde araba almaya karar verdikten sonra tam 8 ay bekledik.Eşim titiz biraz bu konuda inceledi de inceledi.En sonunda aldık ama tık demedi maşallah.Allah izin verirse borcu yaza bitecek ama tıkandık .Dua istiyorum .Bu araba bize hayretmedi.Ne huzur kaldı ne dirlik.Eşimin ağzını bıçak açmıyor.KREDİ tam ortasına gelmişken sıkıştığımız için bir daha kredi çektik .Şimdi hepten battık.Ben ona baştan 30 binlik araba bizim neyimize gözünü seveyim bu kadar açılmayalım dedim.Hem daha evimiz yok madem bulaşacan bu zıkkıma bari ev için çekelimde başımızı biyere sokalım dedim.çok inat çookkk...Bir de gurur yapıyor satalım huzur kalmadı diyorum el ne der diyor.Abinle konuş kalan borç 9 bin gibi bişey onlar ödesin biz onlara ufak ufak ödeyelim diyorum ona da yanaşmıyor.Bu kış aç kalacaz nerdeyse durum o kadar vahim.Akşam tartıştık ağladım ağladım ondan sonra da atak geçirdim tıkandım kaldım nefes alamadım.En sonunda para para diye geberip gidecem o olacak.Abisinin sözüne uydu beni hiç dinlemedi.Abi de olsa dışardan bir insan senin ne kadar borç ödeyebileceğini ne kadar sıkışabileceğini ne bilsin Allahaşkına .O da hani temiz araba olsun 3 kuruş fazla olsun sonradan başımız ağrımasın istedi.Art niyeti yok ama işte ...OFF araba dedin karanfillim düğmeye basmış gibi oldun .Makineli tüfek gibi yazmışım kopmuşum haa ...ben onu bunu bilmem arkadaş insan ayağını yorganına göre uzatacak .

bugün kurufasulye yapcam malum pazar yapamadık .Ama unutmuşum ıslamayı hiç yapmadım ıslamadan.ŞİMDİK DÜDÜKLÜYE KOYDUM ayy capslock açık kalmış özür.Az haşlasam o suyu döküp tekrar düdüklüye koysam olur di mi kızlar ?

Geztapom hic islatmadan yapmadim bilemedim ki ben onu

Bu araba mevzusu bizdede bitmiyo
Evlendigimizden beri 4. Arabamiz 2016da bitcek borcu ode babam ode
Simdide 2015de yani o borc bitmeden sevis arabasi alicam die tutturdu dun yemek yerken agzima geleni saydim

Yeter dedim ya yeter
Evlendim evleneli borc oduyoruz bi raht rahat harcama yapamyorum artik parada biriktirmiyorum elime geceni yicem
Sinemadan kıs, bogazdan kıs, gezmeden kıs yettin artik be dedim
Dahada kurus birikirmiyorum olanida yicem dedim

Bide kart elinde sinemayada git yemekde ye gezmeyede git diyo

Buna yaranilmaz anacim ne var ne yok yiceksin ne kısıp biriktiriyorum ki

Bisi alıcaksan bocunu bitirir alırsın borcun varken borca girmenin alemi ne yahuu

Felaket alisveris yapasim var ama 1kurus param yok
İskence buna deniyo sanırım

aynen öyle trlellim...borç ödüycez derken hayatı kaçırıyoruz.ne sineması ne gezmesi koca yaz geçti bırak tatili bir piknik yüzü görmedik.Başımı alıp gidebileceğim bir yer olsa koşa koşa gidesim var valla.kayınpeder oğlanı dersaneye yazdırın ben ödüycem taksitlerini dedi aylar oldu ses seda yok. illa istiycez benim eşimde istemeyi sevmiyor.Ben dedim yazdırmayalım kalkamayız altından dedim ama sakalım yokki :KK53:

Geztapo Allah işlh kolaylıkla borcunuzu bitirmeyi nasip eder. Canım üzülmeyin .. Bak benim yaşadığım sıkıntılara.. Dün annemlerle eşim konuşmuş. Evden ayrılacağım bu hafta sonu demiş. Öyle işte.. Ben de bir yanım gitsin, özlesin diyor, bir yanım ne gerek var diyor. Ama evde olduğu sürece dilinden düşmeyecek gibi bu laflar. Bir de elalem ne der diye düşünüyorum. Sabha kalktı kahvaltı yaptı bizimle şimdi öğlen çıktı. İşe gitti.
O böyle olunca evde olsa ne olmasa ne. Belli uzaklaşmak istiyor. Belki ona da bana da daha iyi gelir. Allah'ın dediği olur. Ama Allah bizim için hayırlısını kolaylıkla versin.

Geztapo Allah işlh kolaylıkla borcunuzu bitirmeyi nasip eder. Canım üzülmeyin .. Bak benim yaşadığım sıkıntılara.. Dün annemlerle eşim konuşmuş. Evden ayrılacağım bu hafta sonu demiş. Öyle işte.. Ben de bir yanım gitsin, özlesin diyor, bir yanım ne gerek var diyor. Ama evde olduğu sürece dilinden düşmeyecek gibi bu laflar. Bir de elalem ne der diye düşünüyorum. Sabha kalktı kahvaltı yaptı bizimle şimdi öğlen çıktı. İşe gitti.
O böyle olunca evde olsa ne olmasa ne. Belli uzaklaşmak istiyor. Belki ona da bana da daha iyi gelir. Allah'ın dediği olur. Ama Allah bizim için hayırlısını kolaylıkla versin.
amin canım amin.Zamana ve Allah'a havale et bekle bakalım ne olacak. Herkesin derdi kendine büyük canım.Rabbim cümlemize ferahlık versin en kısa zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah.

amin canım amin.Zamana ve Allah'a havale et bekle bakalım ne olacak. Herkesin derdi kendine büyük canım.Rabbim cümlemize ferahlık versin en kısa zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah.

Sğol canım sıkıntıdayım yani. Cevaplamak istemediğim sorular var. Yüreğim diyor ki gönülden demiyordur. Ama ya kendimi kandırıyorsam.

Krew Krew canim belirsizlik kotudur bilirim
Seninki farkli bi sıkıntı
Biliyorum okurken keske derdim bunlar olsa diyosun kıyaman sana
İste bir sonbahar daha savruluyor yapraklar ayrı ayrı agac ayni agac yapraklar ayni (dertler ve insanlar) ama hepsi farkli yone savruluyo kimisi en uzaga cok hizli kimisi aheste aheste

Ben cok tesbih cekmistim
Cok yalvarmistim
Herkesten herseyden elimi etegimi cekmistim
Rabbim bana yepyepeni kapilar acti
Rabbim biseyi istemiyosa ya yanlis oldugu icindir yada daha iyisini verecegi icin lutfen boyle dusun ben hep boyle dusundum

Uyudum uyudum yeni uyandim
Yemegimde yok bi actim gozumu sabah mi oluyo aksammi noluyoo horrarreyy diye bi sicradim

Hazir koftelerimde olmaasa ben nalocakmisim bilmiyorum

Balik
Kofte
Nagget
Doner
Kavrulmus et

Mutlaka bulunur brinden biri onlar benim kurtaricilarim

Bugun kestane alir gelir oturur cizer firina verir
Boburlenmeleri gorseniz portakalli ordek yapti zannederseniz
Sonra heryeri yerken kestane yapar klasik bir cumartesi aksamina hosgeldim

aynen öyle trlellim...borç ödüycez derken hayatı kaçırıyoruz.ne sineması ne gezmesi koca yaz geçti bırak tatili bir piknik yüzü görmedik.Başımı alıp gidebileceğim bir yer olsa koşa koşa gidesim var valla.kayınpeder oğlanı dersaneye yazdırın ben ödüycem taksitlerini dedi aylar oldu ses seda yok. illa istiycez benim eşimde istemeyi sevmiyor.Ben dedim yazdırmayalım kalkamayız altından dedim ama sakalım yokki :KK53:
Oyyy geztapom valizini topla kacalim buralardan biz bu dunya icin fazlayiz
Soferrr bizi kafamiz kadar guzel bir yere gotur deriz
Deniz kenarina bi kulube yaparis
Kalk kiz gidiyoz
Belki iyi biri olurasak sirinleride goruruz

Geztapo Allah yardımcınız olsun
Cok üzüldüm yazdıklarını okuyunca

Nazah artık ben de çok merak etmeye başladım
Eşin napcak acaa

Aslında var ya iyi ki erkek değilim ben
Çünkü aşırı çıkışlarım var
Birden parlıyorum
Erkek olsam çıkar giderdim evden
Yuvam dağılırdi
Bizim yuvamizi eşim kurtarıyor
Ne diyeyim, Allah beni iyi etsin

Bugün çok yoruldum
Oğlanı sabah amcası gelip götürdü
Ben hic dinlenmeden uğraştım durdum
Hamur mayaladim
O mayalanirken evi Süpürdüm
Sonra ketelerimi yaptım
Tuvalet, banyo, lavobo temizliği yaptım
Elmalı kurabiye yaptım
acayip yorgunum
Ama mutluyum bir şeyler yaptığım için
İşte mamalarim
20141115_141335.jpg
20141115_141416.jpg

Ayy en sevdigin mamalrdan canim sen keteyi icine un kavurark mi yapiyosun oyleyse tarif isterim

X